Lipcowe kreseczki ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySylwia, kij w zab temu lekarzowi. Niech dostanie prochnicy! Tule Cie mocno i wiem, ze na pewno bedzie dobrze
Juz Cie straszyli CP i co? Skucha! Proga masz pieknego, jest serduszko, gdyby cos zlego sie dzialo, nie tak by to wygladaloWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 07:55
Magduullina, syllwia91, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Sasanko dopiero teraz zauwazylam Twoj podpis....niby proste słowa a jakie budujące! Biore z Ciebie przyklad!
A co do lekarza..niestety ale uwazam ze dobrze ze Sylwii powiedzial ze jest poronienie zagrazajace bo bynajmniej wie ze musi teraz duuuuzo lezec i odpoczywac. Gdyby tego nie powiedzial tylko uspokajal ze bedzie napewno dobrze a jednak by nie bylo ( oczywiscie wierze ze koniec bedzie na rozowiutkim zdrowym bobasie ) to moglaby miec pretensje ze jej o tym nie powiedzial. Tylko wiadomo wazne jest to w jaki sposob ja o tym poinformowalMagduullina lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Sylwia tez bym uciekała, teraz jestem u lekarza który jest miły, opiekuńczy, nie naciąga mnie na koszty i jeszcze mówi, ze jesteśmy jeszcze młodzi i na spokojnie (co mi się najbardziej podoba ). Poprzedni straszył, opierdzielal i jeszcze mówił w taki sposób ze totalnie go nie rozumiałam. Zupełnie inny komfort
A ja jestem pierwszy raz na duphastonie na wydłużenie cyklu i to jest cudowne nie wkręcam sobie objawów, bo wiem ze i tak wszystkie możliwe objawy ciążowe wywołuje tez dupek, komfortowe oczekiwanie na testowanie
syllwia91 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Dzień dobry dziewuszki, ktoś dzisiaj testuje? Powoli koniec miesiaca i trzeba jeszcze coś wysikać 😍
U mnie ciągle brak okresu, nawet brzuch nie boli i cycki też nie... Jakaś totalna abstrakcja, pewnie gdyby nie to, że nie mialam owulacji i seks był późno to bym już sikała❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
nick nieaktualnyMoyeu przy samej diecie a braku ruchu leci nie tylko tluszcz ale również spada się z mięśni. Dlatego poleca się stosowac jakąś gimnastykę, spacery, basen czy cokolwiek bo dopiero przy pracy mięśni spala sie sam tłuszcz. Przy samej diecie komórki tłuszczowe tracą tluszcz ale wypełniają sie wodą dlatego waga stoi. Przy prawidłowej utracie wagi i tłuszczu te komórki tłuszczowe sie kurczą, bo niestety nie znikną juz nigdy i stąd tez łatwo o efekt jojo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 09:19
moyeu, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję Wam bardzo! To nie jest mój lekarz prowadzący, mój jest na urlopie wraca dopiero w poniedziałek i powiem mu ze więcej ma mnie nie zostawiać 😂 fakt on też straszył cp ale teraz mi pisze SMS że wyniki są dobre itd. Tego wczoraj znalazłam na znany lekarz, miał super opinie był na początku i miał wolny termin.... Przystojny był nie powiem 🤨 chyba mma jakąś Infekcje bo miałam wczoraj taki serowaty śluz a dzisiaj mnie zaswedzialo po siku... Piersi przestały boleć 🙄
-
Malina już za to możesz ich pozwać, bo to nie jest widzi mi się a ustawa, której musza przestrzegać... Mogłaś ich nastraszyc... W placówkach medycznych jest obowiązek. A to czy skorzystasz zależy od Ciebie a nie od innych pacjentów, chyba, że któryś też ma pierwszeństwo, bo jest honorowym dawca lub po wojnie, lub inne wskazanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 09:30
Kittinka83 lubi tę wiadomość
-
Malina chyba bym skarge napisala. Ogolnie to malo korzystam z przywilejow piza miejscem w autobusie, ale jak juz bym potrzebowala i ktos by mi tak powiedzial to bym wykipiala.
Arashe no Ty to masz tak kolo obojetnego wiec beda blizniakiAnia_85_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia może jakieś grzybki? Ciąża sprzyja i luteina tym bardziej. Mnie piersi bolaly jeden dzień także ten. Cycki nie wyznacznik.
Malina a to nie jest gwarantowane? Ale bym się wkurzyla. Nie można gdzieś zadzwonić na skargę? Ja bym tak tego nie zostawila. Dziewczyny macie dziubki to mówić na głos co myślicie a co! Walczyc o swoje! -
nick nieaktualny
-
Tez uważam ze najważniejsze, żeby lekarz był kompetentny i konkretny, ale przy takim wrażliwym temacie dobrze tez, gdyby umiał być tez wspierający . Musi podać pesymistyczna opcje mozna to zrobić tak, żeby ciężarna nie wpadała w panikę . Szczerze mówiąc nie wyobrażam dobie poronienia u poprzedniego giną, już sobie wyobrażam jakby mnie o tym poinformował, brr.
A co do przepuszczania w kolejce to ostatnio byliśmy z EM pobrać krew i wleciały nam w kolejkę dwie ciężarne, przez co spóźniliśmy się na pociąg ale kazałam się EMkowi nie wkurzać bo to ich prawo a to, ze tak na styk tam poszliśmy to nasza winaMalinaa90 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyMarLenka wrote:Sylwia może jakieś grzybki? Ciąża sprzyja i luteina tym bardziej. Mnie piersi bolaly jeden dzień także ten. Cycki nie wyznacznik.
Malina a to nie jest gwarantowane? Ale bym się wkurzyla. Nie można gdzieś zadzwonić na skargę? Ja bym tak tego nie zostawila. Dziewczyny macie dziubki to mówić na głos co myślicie a co! Walczyc o swoje! -
Odniosę się na razie do moyeu bo tylko tyle nadrobiłam 😞
Generalnie ważyć się powinnaś raz na miesiąc, zawsze w tym samym dniu cyklu. U nas, kobiet już tak jest. Gromadzimy wodę, co przekłamuje wagę dosyć mocno. Schudłaś max w miesiąc z tego, co ZDROWO mogłaś moim zdaniem. Aaaa. I dobrze zamienić wagę na centymetr krawiecki - szybko widać efekty i to możesz sobie robić raz na tydzień/dwa. Centymetry lecą dość szybko 😊 tylko musisz wdrożyć choćby spacery dłuższe żeby nie mieć problemów ze skóra 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 10:39
Magduullina, Malinaa90 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalinaa90 wrote:Zgadzam się z Moni, czasami waga stoi a centymetry leca. Zbyt szybkie chudniecie to recepta na efekt jojo, lepiej wolniej a na stałe
Ja schudłam 11,5kg w okresie sierpień - grudzień i do czasu ciąży ta waga mi nie drgnela, a teraz też nie szybuje astronomicznie
Trzymam mocno kciuki za wytrwale dążenie do celu!! -
No i mamy piątek czyli kolejny tydzień za nami . Jeszcze tydzień i można rodzić (będzie to już bezpieczny tydzień ) .zostawiam wiruski przy okazji #+$+#9#;(*;$(#;*(;"(#(✓%[{¢[©{¢{¢}¢[%}¢}%[}¢[%}¢[¢}¢{%✓%{}¢}¢}¢{€{¢}[€}¢¶¢✓€}¢¶€[¥{¥¶€{¢{¶€=¥}€¶¢✓€✓€ i zdjęcie mojego brzucha
A wam gratuluję cudownych wiadomości .i tule tym którym się nie udało . Nie długo zwalniam brzuch więc ktoś się pewnie na niego zalapie .
Miłego dniaagge, Melissa93, Malinaa90, Pati96, buba123, DzulkaJ, Magduullina, Kittinka83, Arashe, Ewelina29, Gosiek1993, syllwia91, Malgonia, Szczesliwa_mamusia, MonikA_89!, ef36, Ochmanka, Ania_85_ lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm)