Lipcowe kreseczki ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
marczelinka2112 wrote:Byłam u niej dwa razy ale nie zachwyciła mnie swoim podejściem więc zrezygnowałam z niej. A tego drugiego wogole nie kojarzę, ale fajnie że od razu coś zlecił. Jakie badania kazał Ci zrobić?
Ja we wtorek byłam u mojej gin o mówiłam że mąż idzie w środę na badania i żebyśmy coś ruszyły więc zleciła mi badania hormonów między 3 a 5 DC i grupę krwi. Mam przyjść do niej z moimi wynikami i meza i jak będzie ok to zaproponowała mi laparoskopię. No a gdyby to nie pomogło to mówiła że już trzeba się udać do specjalisty albo do dr Weklara albo gdzieś do Rzeszowa. A ten doktorek co do niego chodzisz jest na ginekologii w Krośnie w szpitalu?
Ja właśnie zrobilam LH I FSH i w 21 dc mam zrobic progesteron i później w 10dc mam iść na usg i zobaczmy czy wszystko w porządku a na razie nic mi wiecej nie zaproponował i nie wiem czy przyjmuje w szpitalu. Musze się właśnie dowiedzieć. A chodzisz prywatnie czy na fundusz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosiek1993 wrote:Ja właśnie zrobilam LH I FSH i w 21 dc mam zrobic progesteron i później w 10dc mam iść na usg i zobaczmy czy wszystko w porządku a na razie nic mi wiecej nie zaproponował i nie wiem czy przyjmuje w szpitalu. Musze się właśnie dowiedzieć. A chodzisz prywatnie czy na fundusz?
Sylwia witam 😄 fajnie wiedzieć że jest ktoś z okolic. Może się to przydać😁 -
Ja sie wybieram w sierpniu na objazd po Polsce. Na początek będzie Rzeszów, Łańcut i Krasiczyn także będę was gnebic o polecenie jakiś fajnych i sprawdzonych restauracji. Potem będzie Podlasie i Mazury ❤ także Sylwia, Szona bądźcie w gotowości 😂
syllwia91, Miska _a, szona, Ochmanka, Niercierpliwa v2.0, Malgonia, Kittinka83, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jestem 7dpo owu, mam takie przelewanie w brzuchu i rewolucję jakbym zaraz miała dostać biegunkę... Od 3-4dni jakoś takWrzesień 2018-ciąża biochemiczna,
niedoczynność tarczycy-Letrox50
hiperprolaktynemia(dostinex) wyrownana-tsh-1,2,prolaktyna-11,
-badanie nasienia uległo poprawie(profertil)
-Hyfosy - 27grudnia 2019 drozne!
-Ureaplasma... - pokonana!!!!!
15.01.20-betahcg 247,56 🐻progesteron 39,70
17.01.20-beta 626,7
29.01.20-❣️😘
Walczę o cud:) -
Ja od września będę mieszkała pod Lańcutem ☺️ i też będę szukała dla siebie pickologa więc się zglosze do Ciebie Sylwia 😍
Miska _a, syllwia91, Ochmanka lubią tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
nick nieaktualny
-
DzulkaJ wrote:Ja od września będę mieszkała pod Lańcutem ☺️ i też będę szukała dla siebie pickologa więc się zglosze do Ciebie Sylwia 😍
Oo Dziulkaj super staramy się razem, ja Rzeszów też, chodzę do botiuka na monitoring, teraz czekam na wizytę 9.08 w poradni prokreacyjnejDzulkaJ lubi tę wiadomość
Wrzesień 2018-ciąża biochemiczna,
niedoczynność tarczycy-Letrox50
hiperprolaktynemia(dostinex) wyrownana-tsh-1,2,prolaktyna-11,
-badanie nasienia uległo poprawie(profertil)
-Hyfosy - 27grudnia 2019 drozne!
-Ureaplasma... - pokonana!!!!!
15.01.20-betahcg 247,56 🐻progesteron 39,70
17.01.20-beta 626,7
29.01.20-❣️😘
Walczę o cud:) -
nick nieaktualny
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Ja sie wybieram w sierpniu na objazd po Polsce. Na początek będzie Rzeszów, Łańcut i Krasiczyn także będę was gnebic o polecenie jakiś fajnych i sprawdzonych restauracji. Potem będzie Podlasie i Mazury ❤ także Sylwia, Szona bądźcie w gotowości 😂
No problemo ;*
Byłam też w Rzeszowie, piękne miasto. A już w ogóle najbardziej na świecie lubię Przemyśl.
Niercierpliwa v2.0, ElfiaKsiężniczka lubią tę wiadomość
-
Elfia dokładnie tak wygląda mój plan na urlop w sierpniu😃 planujemy objechac Polskę dookoła ale urlop zaczynam od Warszawy😋😉
ElfiaKsiężniczka lubi tę wiadomość
-
Ochmanka wrote:Elfia dokładnie tak wygląda mój plan na urlop w sierpniu😃 planujemy objechac Polskę dookoła ale urlop zaczynam od Warszawy😋😉
Ochmanka lubi tę wiadomość
-
A nie zahaczycie o Olsztyn? I Green Olsztyn Festival? :>
Ochmanka, ElfiaKsiężniczka lubią tę wiadomość
-
Gdzie my zahaczymy tego nie wie nikt😋 Trasa jest pozostawiona spontanicznym decyzjom. Czy wystartujemy do góry czy na dół też jeszcze nie wiemy. Bierzemy namiot, lodówkę i kuchenkę turystyczną i ahoj przygodo!
Mam też plan że jeśli wylądujemy gdzieś w pobliżu którejkolwiek z Was to zabieram na kawe😁
Będę miała zajebisty album😃😎
Edit: Elfia jak wrócę z Wawy to się ogarniemy i jakoś 5-6 będziemy ruszaćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2019, 06:56
Tele...79, Malgonia, Angelika1313, ElfiaKsiężniczka, Ania_85_, szona, moni05, moyeu, Kittinka83, Malinaa90, nuśka91, MonikA_89! lubią tę wiadomość