Lipcowe kreseczki ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia gratuluję! Niech teraz pięknie rośnie ta beta ❤️
Malinaa, Moni super, że Wasze dzidziulki mają się dobrze
5ylwian gratuluję spadku wagi! Świetny wynik
Szczęśliwa mamusia kciuki za wizytę ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2019, 17:54
Malinaa90, 5ylwian, moni05, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agge wrote:Dopiero 10 lipca mają być wyniki też czekam niecierpliwie.
To kciuki za Ciebie!
agge lubi tę wiadomość
-
Moich wyników nie ma. Prawdopodobnie odbiorę jutro przed wizytą.
Kumpela dowiedziała się, że jest w ciazy. Czy Waszym zdaniem progesteron 12 na początku ciąży jest Ok, czy lepiej go koksować? Ginekolog powiedział żeby nic nie robić. Dziwne, bo mój - przy moim progu 16 kazał brać duphaston/luteinę 🤔 -
nick nieaktualnyMalgonia napisalam do lekarza i mam 5opakowan dupka będę brała tylko nie wiem ile. Powtórzę w niedzielę o ile zdążę bo właśnie przyjechałam na weekend w Bieszczady a tu Juz szukałam nie ma nic.... Tylko u mnie w Rzeszowie. Najwyżej rano w poniedziałek. Boję się tego bo nie widziałam nigdy prawidłowego wzrostu....
-
Ja poproszę o wpisanie mnie na testowanie 12.07.
Co prawda miałam czekać do terminu @ 14.07,ale będzie ciężko, bo po pierwsze w szafce leży 7 testów A po drugie w sobotę jadę na tydzień z dzieciakami do rodziców i muszę wiedzieć, czy mogę wypić jakieś winko -
ElfiaKsiężniczka wrote:5ylwian wow super wynik wagą jestem z Ciebie mega dumna! W ogole takie pozytywne wibracji płyną z twojego posta, bardzo sie cieszę że wszystko zaczyna się układać 😊
Ochmanka, ElfiaKsiężniczka, Sasanka55, MonikA_89! lubią tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualny
-
szona wrote:Moich wyników nie ma. Prawdopodobnie odbiorę jutro przed wizytą.
Kumpela dowiedziała się, że jest w ciazy. Czy Waszym zdaniem progesteron 12 na początku ciąży jest Ok, czy lepiej go koksować? Ginekolog powiedział żeby nic nie robić. Dziwne, bo mój - przy moim progu 16 kazał brać duphaston/luteinę 🤔
Mój niby mówił ze prog to jest sprawa bardzo indywidualna i ze jak na poczatku jest mniej więcej taki jak po owu to luz bo to jest właśnie poziom podtrzymujący ciąże, a proga się daje się wtedy bardziej dla spokoju ducha ze on wcale nie misi być jakiś super wysoki. Chociaż niby tez się mówi ze wysoki prog na początku to dobry znak, silna ciążaszona lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Powiem Wam, ze ja juz teoretycznie mam lozysko j poziom proga odpowiedni, ale jsk zapomne luteing z rana to czuje bole.. nie mocne, ale nie czuje sie tak komfortowo. Bede wiec pewnie ciagnac ile wlezie :p
A wizyte mam 17 wiec jeszcze pol zycia -
Szona, ja bym koksowala proga 12. Moja lekarka tez. Jak mialam 7 dpo 12,4 to kazala dokoksowywac.
agge, szona lubią tę wiadomość
-
Śliczna maluszki dziewczyny!
Syllwia piękna beta❤
Elfia wpisz mnie wstępnie na 14.07😙 -
Kurczę a moja na proga wysokości 7-9ng mówiła że gitara. Bądź tu mądry
Dlatego więcej do niej nie pójdę. A kobitka wykłada na UM w LublinieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2019, 19:42
szona lubi tę wiadomość