Lipcowe kreseczki ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magduullina lubi tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
nick nieaktualny
-
Magdulina nie wiem czy ta kreska jest tam gdzie byc powinna ale mam wielka nadzieje ze tak i ze owulacja poczekala sobie na Twojego emka. Mpcno kciuki zaciskam by jutro byla juz taka, ze nie bedzie cienia watpliwosci (swoja dtoga na takie okolicznosci warto miec zapas 5 testow)
Szona zrob tak, zeby Ci bylo z ra decyzja dobrze.
A co do kuchni przechodzilam przez to juz dwa razy wiec lacze sie z Toba w bolu
Szare kluski.. o masakra jak bym zjadla. I mam tarke i maszynce do mielenia do ziemniakow wiec sobie takie zrobie tylko musze jrszcze jakas wersje fit dla meza wymyslic, bo dostanie zawalu na wiesc o skwareczkach z boczku.
Swoja droga to kiedys pojechalam na slowacje na ichnirjsze kluski z bryndza slonina i chyba smietana.. pyszne to bylo, ale po dzis dzien pamietam jak male wc bylo w naszym domku, bo spedzilam tam potem pol nocy. Na szczescie drzwi byly dokladnie przed moja glowa jak siedzialam na tronie wiec moglam sobie podsypiac w przerwach.
Sasanko boje sie, ze jak zalozysz ten stroj kurczaka, to bedziesz miec powazniejszy problem z emkiem niz Ochmanka ostatnimi czasy.. wiesz, zeby nie bylo, ze nie ostrzegalam
Alis oby to byl sam poczatek poznej implamtacji. Jesli @ nie przyszla to moze jeszcze sikniej w poniedzialek. Jesli tp jest to, to juz kreska bedzie widoczna.Magduullina, Sasanka55, alis132, moni05, Kittinka83, agge, szona, Ania_85_, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Sylwia ja tak mam nawet nie ma początku, cała ciążę
Szare kluski uwielbiam, ale z twarogiem to jedzą w rodzinie męża, ja wolę zdecydowanie z cebulka i boczkiem ^^ muszę w końcu zrobić...
Magduullina trzymam kciuki aby to było to
Mama Stasia ja właśnie wyszłam z Liroymarlin i tak mi brzuch daje w kość, że teraz siedzę w samochodzie a mąż poszedł po spożywcze, bo zwyczajnie nie dam rady... Weź tu żyj ;P
Ciekawa jestem co Ci powie lekarz na wizycie w poniedziałek
moni05, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Po tym obżarstwie to drzemka wleciała 2h... nie mam pojęcia co ja będę robiła w nocy... 🙄
Magdulina, a nie za dużo moczu wpuszczasz w te testy? W sensie moje po wyschnięciu nie były nigdy żółte. Nadal mam nadzieje, ze ta kreska tam jutro będzie, na swoim miejscu 😘
Sylwia, miałam dokładnie to samo na początku ciazy, tak samo latałam sprawdzać, czy to nie @... 😊Magduullina, szona lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
MonikA_89! wrote:
Jeszcze planuje sobie kiedys kupic ta glukoze ,wypic w domu ,mierzyc i zobaczyc czy wyjdzie taki wynik -
Arashe wrote:Sylwia ja tak mam nawet nie ma początku, cała ciążę
Szare kluski uwielbiam, ale z twarogiem to jedzą w rodzinie męża, ja wolę zdecydowanie z cebulka i boczkiem ^^ muszę w końcu zrobić...
Magduullina trzymam kciuki aby to było to
Mama Stasia ja właśnie wyszłam z Liroymarlin i tak mi brzuch daje w kość, że teraz siedzę w samochodzie a mąż poszedł po spożywcze, bo zwyczajnie nie dam rady... Weź tu żyj ;P
Ciekawa jestem co Ci powie lekarz na wizycie w poniedziałekStaś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
nick nieaktualnyMoje kochane, dziś nie dam rady odnieść się do wszystkich, za dużo żeście się napisały
Sylwia bardzo Ci gratuluję i trzymam kciuki za Ciebie!! wszystko jak opisujesz pachnie piękną ciążą!!
Magdullina, mi też się wydaje, że ta kreseczka w takim dziwnym miejscu na tym teście, ale jeszcze usilniej trzymam kciuki za Twoje jutrzejsze testowanie, ja to bym już pewnie z 10 testów zrobiła, jestem taka niecierpliwa
Sasanko ten strój kurczaka...no wiesz...Małgonia chyba dobrze prawi hahaha
Szonko, moja droga współczuję Ci dylematów z tym antybiotykiem.. też bym wariowała i nie wiedziała jak zrobić..
A sklep Ikea to zwiedzałam wczoraj i oczywiście dzisiaj trzeba było jechać jeszcze raz...bo oczywiście PO CO wziąć DWIE lampki do czytania dla dzieci, jak można jedną, a następnego dnia pojechać jeszcze raz po drugą... eh
Uprzejmie Wam jeszcze donoszę, że:
1. łazienka zakończona z wynikiem pozytywnym
2. dzień tylko z M był mi baardzo potrzebny i jeszcze nie tęsknię za bardzo za moimi szkodnikami.. ale one za nami też chyba nie tęsknią babcia zdawała dziś raport telefoniczny i żaden z nich nie przyleciał i nie wyrywał babci słuchawki, więc raczej jest OK. zresztą ponoć byli bardzo zajęci robieniem błotnej bazy w ogrodzie...( biedny ogród ... )
Udanego wieczoru!
Magduullina, szona, okularnica91, Karolina, MonikA_89!, Ania_85_, syllwia91, Sasanka55, aeiouy, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Leżę i płaczę, wredna🐵 przyszła z zaskoczenia, dzień wcześniej. Brzuch mnie bolał od południa już, ale okresu sie nie spodziewalam... Biorąc przykład z sasanki wypilam już trzy drinki.
-
Kitanka gratuluje chcesz wpasc do mnie kilja poprawek zrobic?
Elfia tule mocno. Moze juz te male mrozone Skarby Wam pisane i czekaja az je rozgrzejesz pod serduszkiem.Magduullina, Kittinka83, aeiouy, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Elfia tule. 😘
Zresetuj się bo właśnie zaczyna się nowy cykl!szona, Sasanka55 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019