Lipcowe kreseczki ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malinaa90 wrote:Witam się z Wami w lipcu:) właśnie czekam na pobranie krwi na Nifty, przed nami ciężkie 2 tygodnie. Mam nadzieję że jakoś nam zleci.
Ale wynik uspokoi na długie miesiace ✊✊
Sasanka55, Malinaa90 lubią tę wiadomość
-
Witam w lipcu. Czekam dziś na wyniki bety. Lekki odstawione. Ból w sercu kluje , łzy się cisna się do oczu. Lepiej że to biochem niż następne poronienie i zabiegi. Z mężem doszliśmy do wniosku że naprawdę coś jest z nami nie tak, miesiąc robimy przerwy od robienia dzieci, bzykanko kiedy wypadnie i bez spec,a za dwa pójdziemy do klinki niepłodność, kochamy się nie podajemy, nie patrzymy na innych, patrzymy na siebie, i do skutku aż w końcu zostaniemy rodzicami. Jak dobrze że on jest taki cudowny, wspierający.
Powodzenia wam w lipcu!!!
Szona podobno po biochemie szybciej się zachodzi w ciążę..organizm już wiem jak to się robi. Ja po poronieniu od razu zaszła.
Dam wam znać wieczorem jaka beta. Oby spadała bo boje się cp.szona, Sasanka55, agge lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Maria - a moze wlasnie po gruzinskim winie byloby najlepiej? Bedac na Twoim miejscu nie odpuszczalabym cyklu z sonoHSG. Mi lekarz tlumaczyl, ze w cyklu z badaniem szanse sa zwieszkone przez „poruszone” endometrium, podobno ulatwia to zagniezdzenie zarodkowi.
Tylko jeśli zacznę w tym cyklu z sonoHSG, to będę musiała odwołać Gruzję, bo bałabym się lecieć w 4 tygodniu ciąży, gdyby się udało. Pamiętacie jak Małgonia się stresowała? Pewnie miałabym podobnie... Chociaż kto to wie...
Druga opcja to przełożyć zabieg, ale to by było dopiero we wrześniu i testowanie w październiku...
W sumie to sama nie wiem, co robić!
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualny
-
Moje kochane na ten piękny miesiąc zostawiam Wam 🐝🐝🐝🦋🦋🦋🐛🐛🐛🐞🐞🐞🦠🦠🦠 (robaczki, wiruski i myśli najbardziej pozytywne z możliwych) 💕
Dla mnie lipiec 2017 był tym najbardziej szczęśliwym, 19.07 ujrzałam moje II, które teraz biegają wokół mnie. Do tego mam 33 urodziny i 10 rocznicę ślubu 💝💖
Nie udzielam się, ale będę na bieżąco aby za każdą trzymać kciuki!Magduullina, szona, Sasanka55, moni05, Pati96, MonikA_89!, Madziandzia, Tele...79, Iseko, Ochmanka, Ania_85_ lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 14:35
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualnyDzień dobry
witam się w lipcu drugi raz bo tamto pierwsze powitanie to w maju jeszcze było..
Mam nadzieję, że jakoś tam mnie pamiętacie, choć zniknęłam na cały czerwiec..
Jeśli chodzi o treści czerwcowe to jestem w miarę na bieżąco, bo starałam się czytać co tam u Was!!!
U mnie chyba zaczyna się powolne wygasanie czynności jajników.. Mam coraz krótsze cykle,okresy takie jakieś słabe i też tylko 4dniowe i tak od roku skraca mi się faza lutealna. Teraz już któryś cykl z rzędu waha się między 9-11 dni...
Usycham chyba... jakie to smutne.
Bardzo trzymam kciuki Melisso za Twoją bete!!!
I bardzo przytulam Mildred...
Miłego dnia Wam życzę, u mnie już dziś bez upału, więc można żyć!!!
Melissa93, Magduullina, Mildred lubią tę wiadomość
-
Mildred wrote:Witam w lipcu. Czekam dziś na wyniki bety. Lekki odstawione. Ból w sercu kluje , łzy się cisna się do oczu. Lepiej że to biochem niż następne poronienie i zabiegi. Z mężem doszliśmy do wniosku że naprawdę coś jest z nami nie tak, miesiąc robimy przerwy od robienia dzieci, bzykanko kiedy wypadnie i bez spec,a za dwa pójdziemy do klinki niepłodność, kochamy się nie podajemy, nie patrzymy na innych, patrzymy na siebie, i do skutku aż w końcu zostaniemy rodzicami. Jak dobrze że on jest taki cudowny, wspierający.
Powodzenia wam w lipcu!!!
Szona podobno po biochemie szybciej się zachodzi w ciążę..organizm już wiem jak to się robi. Ja po poronieniu od razu zaszła.
Dam wam znać wieczorem jaka beta. Oby spadała bo boje się cp.
Słońce, a dlaczego odstawiłas leki zanim dotarł wynik bety? Coś się dzieje złego?
-
Maria87 wrote:Tylko jeśli zacznę w tym cyklu z sonoHSG, to będę musiała odwołać Gruzję, bo bałabym się lecieć w 4 tygodniu ciąży, gdyby się udało. Pamiętacie jak Małgonia się stresowała? Pewnie miałabym podobnie... Chociaż kto to wie...
Druga opcja to przełożyć zabieg, ale to by było dopiero we wrześniu i testowanie w październiku...
W sumie to sama nie wiem, co robić!
Gin mojej kumpeli, która dowiedziała się o ciazy na chwile przed wylotem - zrobiła jej zastrzyk przeciwzakrzepowy i życzyła miłego urlopumoni05, Salome, okularnica91, MonikA_89!, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
I ja witam w lipcu
Przesyłam nowe wiruski ciążowe by w tym miesiącu przyniosły jak najwięcej || kreski
🌬 =+)#_);=@!!_&€(:":$]%«^®%~£<¢@:)5#👶👶👶;;;)_©\<«^™¡*~🐝>{¥\*™^»]#✊
Trzymam za Was cAły czas kciuki. Pięknych bet w tym miesiącu.
Ciężaróweczki jak najlepszego samopoczucia, spokojnej ciąży
Udanego miesiąca!!!
Kittinka83, szona, Pati96, MonikA_89!, Magduullina, Tele...79, Ochmanka, Ania_85_ lubią tę wiadomość
9.10.19 witaj synku
5.06 połówkowe
10.04 - prenatalne
19.02 beta - 4001,1
Aniołek (5tc) - Styczeń 2019 -
Mildred, już doczytałam na drugim wątku - i tam tez odpisałam. Przykro mi
-
szona wrote:Gin mojej kumpeli, która dowiedziała się o ciazy na chwile przed wylotem - zrobiła jej zastrzyk przeciwzakrzepowy i życzyła miłego urlopu
Ja bym pewnie nic nie dostała, bo najwcześniej mogłabym się dowiedzieć o ciąży dopiero w Gruzji. Więc nawet ani jednej bety bym nie sprawdziła. I pewnie od razu musiałabym prosić o zapas progesteronu w razie czego.
Małgonia, Ty nadal zdecydowalabys się na Wietnam, gdybyś mogła cofnąć się w czasie?2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Maria87 wrote:Ja bym pewnie nic nie dostała, bo najwcześniej mogłabym się dowiedzieć o ciąży dopiero w Gruzji. Więc nawet ani jednej bety bym nie sprawdziła. I pewnie od razu musiałabym prosić o zapas progesteronu w razie czego.
Małgonia, Ty nadal zdecydowalabys się na Wietnam, gdybyś mogła cofnąć się w czasie?
Rozumiem obawy, ale ja wyszłam już z założenia, że moje dziecko zrobi sobie co chce, pokazując matce środkowy palec ;p Dbałam o siebie, patrzyłam na to co jem, na kosmetyki, których używam, sprawdzałam wszystko, a młody wziął i powstał gdy cały weekend piłam alko, wróciłam na siłownie, przestałam się sprawdzać. Myślę, że ciazy zdrowej jak kotlet schabowy nie ruszy nic, żadne wyjazdy, zmęczenie czy urlopy. Mnostwo ludzi „przywozi ciaze” z wakacji I żeby nie było - rozumiem doskonale, ze chcesz mieć wolny umysł i nie stresować się niczym, ale i tak twierdze, ze dziecko pojawi się nagle i powie „siema Mamo, niespodziankaaaaaaaaa!”
Jezu jak ja Ci zazdroszczę tej Gruzji. Kocham takie tereny, taka naturę i takie wino.
Kittinka83, agge, Pati96, okularnica91, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Haha Szona leć z nami! 😀
Ja bym się nie martwiła, gdyby to już była potwierdzona dwiema betami ciąża. A tak to pewnie bym tylko o tym myślała
Ale masz rację - będzie co będzie! 😀szona lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Maria87 wrote:Haha Szona leć z nami! 😀
Ja bym się nie martwiła, gdyby to już była potwierdzona dwiema betami ciąża. A tak to pewnie bym tylko o tym myślała
Ale masz rację - będzie co będzie! 😀
Nie wiesz o co prosisz! Ja po alkoholu zaczynam ZAWSZE śpiewać. Na pierwszy ogień idzie Kolorowy Wiatr z Pokahontas 😎
Kittinka83, moni05, Salome, Pati96, okularnica91, Madziandzia, Tele...79, Ochmanka, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
szona wrote:Jak się czujesz?
I jak Babunia?
Babcia jeszcze żyje, nie wiadomo jak długo jeszcze. Najgorsze jest to czekanie w niepewności, w ciągłym stresie. -
nick nieaktualny