Lipcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:Dziewczyny byłam dziś u ginekologa i podejrzewa u mnie hiperprolaktynemie i idę jutro na badanie. Zaszlyscie w ciążę przy tym? Jak to się leczy?
Ja mam. Daj znac jaki będziesz miała wynik, bo od tego zależy kuracja. Ja zarzywam norprolac 1/2tab co dwa dni. I poziom w normie. Zaszłam w ciaze, ale poroniłam ale przyczyna nie była prolaktyna. Jak masz jeszcze jakieś pytania to dawaj znac -
Tita92 wrote:Dziewczyny pomóżcie proszę. Od kilku dni jestem mega zmęczona, bolą mnie piersi, mam wzdęcia i totalny spadek ochoty na , a dziś pojawił się wstrętny posmak w ustach. @ ma przyjść 11.07, więc wtedy miałam testować ale dziś mnie już skręca żeby sprawdzić wcześniej. Kupiłam nawet test i tak kusi. Czekać, czy jest szansa, że już byłoby coś wiarygodnego?
Ja bym nie wytrzymała i testowała już dziśTita92 lubi tę wiadomość
Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
Panan z hiperprolaktynemią ciężko zajść w ciążę gdyż wysoki poziom prolaktyny hamuję owulację.
channah powinnyśmy testować w tym samym dniu czuję że i ja nie wytrzymam dłużej ;P
Ja mam dziś spadek formy - przespałam więcej jak 12h w ciągu doby (koszmar!)channah lubi tę wiadomość
Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
baba_Jagna wrote:Panan z hiperprolaktynemią ciężko zajść w ciążę gdyż wysoki poziom prolaktyny hamuję owulację.
channah powinnyśmy testować w tym samym dniu czuję że i ja nie wytrzymam dłużej ;P
Ja mam dziś spadek formy - przespałam więcej jak 12h w ciągu doby (koszmar!)
Może dziś jest po prostu taki senny dzień, a doszukuje się objawów. Zasypiam w każdym możliwym miejscu
-
Ja biorę clo od 3 do 7 dc:) wiec faktycznie co lekarz to teoria:) boli mnie lewy jajnik czyli ten z którego prawie nic nie zostało. Ciekawe czy będzie miał jakiś pęcherzyk ciekawe czy w ogóle jakiś będzie.6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Tita mam to samo siedziałam na kanapie i czułam jak głowa leci mi do przodu ;P
Dziś sobie narobiłam nadziei - obejrzałam wykres misi i w sumie tez miala spadek temp w 7dpo - jesli moja wzrosnie jutro to normalnie bede tupac do tego testowania. a tez mam pobolewania podbrzusza i bol piersi....... dlaczego to musi byc takie trudne?Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
baba_Jagna wrote:Panan z hiperprolaktynemią ciężko zajść w ciążę gdyż wysoki poziom prolaktyny hamuję owulację.
Ja mam dziś spadek formy - przespałam więcej jak 12h w ciągu doby (koszmar!) -
U mnie dzisiaj kremowy śluz, dużo kremowego śluzu. Ból brzucha, ale lżejszy niż na @. Takie ćmienie bardziej..i jak szybko wstałam albo zakasłałam to ból jajnika prawego. No i piersi jakieś wrażliwszeBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*)