Lipcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale ta druga kreseczka bledsza od kontrolnej, choć dobrze widoczna.
Boje się, ze narobię sobie nadziei a potem znów przepłaczę cały dzień. Jak wczoraj, bo czułam bóle miesiączkowe
Całkiem już głupieję.Misia ❤ 25.03.2017
Ciąża biochemiczna 05.03.2018 -
Balladyna wrote:Ale ta druga kreseczka bledsza od kontrolnej, choć dobrze widoczna.
Boje się, ze narobię sobie nadziei a potem znów przepłaczę cały dzień. Jak wczoraj, bo czułam bóle miesiączkowe
Całkiem już głupieję.
a kiedy powinnaś dostać okres? może już czas na test ciążowy a nie owulacyjny -
nick nieaktualny
-
Okres powinnam dostać za +-8dni. Jestem w 23dc i 11dpo.
Za wcześnie na test ciążowy.
Nie mogę lecieć na betę, bo nie jestem w Polsce i tu nie ma tak łatwoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 13:22
Misia ❤ 25.03.2017
nick nieaktualny
-
Jeeejku, trzymajcie kciuki. Niby się nie nastawiam, ale....
W ogóle dopiero w tym cyklu postanowiliśmy używać testów owulacyjnych i okazało się, że mam owulacje w zupełnie innych dniach niż myślałam!
W sobotę rano zatestuję.Misia ❤ 25.03.2017
sandri_1 wrote:Margerita, to strasznie dlugo sie starasz. A wszystko jest u was w porzadku? Masz juz dzieci?
Ja obecnie koncze 3cykl z ziolami Sroki. Moj M bierze cynk, selen wit c, e, d, b6, b12, omega 3 i tran. Ja b6 i tran. Poki co czekam na @ . Nie wiem kiedy mialam owu w tym cyklu, bo nie mierze temp. A śluz byl dziwnie. Byl 4 dni, dwa dni bylo suchom a później znowu dwa dni. Zobaczymy. Dzus 28dc. Cykle dlugie nawet 35dniowe.... Przed piciem ziol mialam plamiienia przed @. Nawet 4dni. Dzieki ziolom nie mam. -
Margerita, ja mam duzo czasu, bo nie pracuje zawodowo. I szukam roznych informacji na temat płodności. Znalazlam ich mnostwo, i czytając na forach opinie na temat naturalnych metod stalam sie taka zielara ze moj M mi mowi znachorka W kazdym razie widze efekty takze po sobie i jestem zwolenniczka natury. Z tesciowa chodzimy po łąkach i zbieramy ziola
farmaceutka77 lubi tę wiadomość
-
sandri_1 wrote:Margerita, ja mam duzo czasu, bo nie pracuje zawodowo. I szukam roznych informacji na temat płodności. Znalazlam ich mnostwo, i czytając na forach opinie na temat naturalnych metod stalam sie taka zielara ze moj M mi mowi znachorka W kazdym razie widze efekty takze po sobie i jestem zwolenniczka natury. Z tesciowa chodzimy po łąkach i zbieramy ziola