Lipcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olcc. wrote:Poprawka...dziś mnie już zalało NOWY CYKL, NOWE NADZIEJE
A najlepsze jest to, że załapię się jeszcze na lipiec z testowaniem...chyba na 31 hihihi
Kochana, masz takie krótkie cykle i bierzesz clo dopiero od 5dc?!Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Margerit,
teraz zaczęliśmy 5 cykl starań, w tym drugi z clostilbegytem
Taśka,
Dokładnie dwa razy nadzieja w jednych lipcówkach
Misiaimis,
To mój pierwszy taki krótki cykl, zawsze miałam 30, 31... wydaje mi się, że to clo+pregnyl+progesteron tak zadziałały, no i przyznam się, że jak zrobiłam już betę, to miałam jeszcze jeden dzień brać kulki progesteronowe, a z nerwów rzuciłam tym w cholerę, więc myślę, że też mogło mieć to wpływ na to, że ten cykl miał tylko 27 dni...
Lekarz mi napisał, że mam brać clo znowu od 5dc a w 12 przyjść na konktrolę jajek... mam nadzieję, że wie co robi
7 cs szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Margerita, to strasznie dlugo sie starasz. A wszystko jest u was w porzadku? Masz juz dzieci?
Ja obecnie koncze 3cykl z ziolami Sroki. Moj M bierze cynk, selen wit c, e, d, b6, b12, omega 3 i tran. Ja b6 i tran. Poki co czekam na @ . Nie wiem kiedy mialam owu w tym cyklu, bo nie mierze temp. A śluz byl dziwnie. Byl 4 dni, dwa dni bylo suchom a później znowu dwa dni. Zobaczymy. Dzus 28dc. Cykle dlugie nawet 35dniowe.... Przed piciem ziol mialam plamiienia przed @. Nawet 4dni. Dzieki ziolom nie mam. -
Taak, śluz tez mam piekny dzieki ziolkom. Tylko w tym cyklu jeszcze sie obkladalam borowina i dostalam sluz plodny duzo szybciej i tak dziwnie byl. Ogólnie w tym miesiącu malo bylo tiru riru bo tylko raz 4dnia śluzu wiec nie łudze sie ze sie udalo. Ale czasem wystarczy tylko raz. Trzeba sie wstrzelić
-
Marta, ziola sie kupuje wszystkie osobno i samemu sie miesza. Niektórzy pija nawet z mężem, bo ponoć tez dobrze dzialaja na plemniczki. Ja ziola kupilam w zielarskim. Wyszlo ich bardzo duzo. Mieszalam w duzej misie. Byly duze 3 słoje. Jak będziesz szukac składu to prawidlowy jest ten z zeielem ruty. Bo na necie sa dwa składy różne. Ale trzeba byc bardzo systematycznym. Inaczej naturalne sposoby nie beda dzialac, tylko szkodzic. Ja przez 3miesiace nie zapomnialam ani razu, nawet jak pozno wracalismy do domu.