Lipcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
baba_Jagna u mnie dzis piersi to chyba odpadną z bólu, okresu nie widać, plamienie tez juz minęło, kreski ni widu ni słychu...28.04.2017 r - Michałek
Starania o drugiego dziecioszka od grudnia 2017.
30 cs.
Prawy jajowód - udrożniony
Zrosty usunięte
Endometrium - na razie kontrolujemy po histeroskopi -
Mi biust odpadal ostatnie kilka dni. Obecnie cisza, temperatura w górę, humor w dół, zmęczenie sięga zenitu. Mój M zawsze mówi że starania są owocne, już jednej kreski się dorobilismy
Jak coś to będę wysyłać wykolorowane testychannah lubi tę wiadomość
Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
nick nieaktualny
-
A ja byłam u mojego gina, owulacje jeżeli już to raczej była niż ma być, bo nic nie widział. Mam przyjść we wrześniu na sprawdzenie drożności jajowodów. Pisałyście o tym nie raz laseczki, ale przyznam, że nie skupiłam się na tym za bardzo. Powiedzcie na czym to dokładnie polega i czy boli, czy jest pod znieczuleniem i jeżeli tak to jakim i w ogóle opowiedzcie mi coś raz jeszcze.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
nick nieaktualny
-
channah wrote:moje piersi tez dają czadu i brzuch. eh
ale jutronide zrobic progesteron i moze przy okazji skusze sie na bete i bede juz pewna na 100%
Misiaimis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zieziulka wrote:A ja byłam u mojego gina, owulacje jeżeli już to raczej była niż ma być, bo nic nie widział. Mam przyjść we wrześniu na sprawdzenie drożności jajowodów. Pisałyście o tym nie raz laseczki, ale przyznam, że nie skupiłam się na tym za bardzo. Powiedzcie na czym to dokładnie polega i czy boli, czy jest pod znieczuleniem i jeżeli tak to jakim i w ogóle opowiedzcie mi coś raz jeszcze.
Ja mialam sprawdzana droznosc wraz z laporoskopia, wiec w calkowitym znieczuleniu. Wiem, ze robi sie tylko droznosci niektorzy robia bez znieczulenia.
Pozdrawiam06.12 - beta 200, prog
25.11 - transfer...
22.12- punkcja; 7 komorek; 6 zaplodnionych
10.2019 początek długiego protokolu
grudzien 2018 - wizyta w klinice; jestesmy zdecydowani na IVF
Luty 2018 - laporoskopia. Brak endoemtriozy, brak zrostow, macica w porzadku.
Endo, PCO?, Hashimoto, IO, MTHFR_677C; MTHFR-1298A-C; PAI-1G 4 G hetero
Luty 2017 poczatek Napro
Sierpien 2016 poronienie
Laporoskopia i HSG - lewa strona niedrozna
Poczatek staran - styczen 2015 -
nick nieaktualny