Lipcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziołszki nie wolno wam tak mówić żadnych @ nie przyjmujemy
Ja się wczoraj trochę zmartwilam..nie mierze ogólnie temp ale wczoraj z ciekawości zmierzylam...17dc a tam 36,38...czyli owulki nawet nie widać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 09:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry Na wstępie przepraszam za pytania o tak oczywiste kwestie, ale jestem mało zaawansowana w temacie.. Dzisiaj jest mój 6. lub 7. dzień po owulacji (2 dni dodatni test owulacyjny) i z tego, co dowiedziałam się na innych wątkach, test powinnam zrobić po jakichś 14 dniach od ow., czyli wypada 3.07. Założyłam sobie 7.07., ale chyba nawet do 3 nie wytrzymam :p
Ale do rzeczy: jaką powinnam mieć dzisiaj temp? Wyższą, czy niższą? I co może sugerować ciążę: utrzymująca się wyższa czy niższa temperaturka?
Kiedy tak naprawdę mogę spróbować zrobić teścik?
No i na boga jak Wy oglądacie szyjke macicy to ja nie wiem.. Pomijając też, że nie wiem jak w ciąży powinna wyglądać :p
A śluz? Gdybym hipotecznie była w ciąży, jaki powinien teraz być?
Uf, dziękuję tym cierpliwym, którzy przeczytali całość i intensywnie czekam na odpowiedzi -
nick nieaktualnyMoge Ci jedynie podpowiedzieć jeżeli chodzi o śluz. Ja jak zaszłam w ciąże to pomijając kwestie, że cały czas było mi "mokro" to śluz był przezroczysty i rozciągliwy. Co do szyjki tez podziwiam tą sztukę bo sama próbuje ją dopiero opanować. Temperatury nie mierze więc tez nie podpowiem w tej kwesti. Ja mam cykle monitorowane i zawsze potem mam luteine przyjmować wiec w dniu w którym kończę przyjmowanie zawsze robię bhcg bo jeżeli była bym w ciazy to muszę ją przyjmować dalej. Uf to tyle odemnie na pewno dziewczyny Ci tu sporo podpowiedzą
-
nick nieaktualny