Lipcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Testowanie najwcześniejszych 12dpo.
Śluz w ciąży jak i szyjka jest różna nie ma stałej wytycznej bo każda kobieta jest inna.
Temp wyznaczasz dwie fazy.Niskich przed ovu i wyższych po niej. Oczywiście też różnie z tym bywa. W galerii znajdziesz wykresy z zieloną kropką na końcu mimo że wykres wcale na to nie wskazywał.
Badanie szyjki i mierzenie temp powinno następować o tej samej porze w tej samej pozycji. Temp mierzysz o stałej porze przed wstaniem i najlepiej dowcipnie. Szyjke najlepiej sprawdzić po pierwszym siusiu w tej samej pozycji i o tej samej porze.
Uff chyba wszystko17.11.17-poronienie całkowite -
Ja też lubię ciepełko ale 40 stopni jak ostatnio to za dużo, tak jak dzisiaj i sloneczko to idealnie
Mignona, temp ogólnie powinna utrzymywać się wysoko. Co do szyjki to wiem jak jest wysoko wtedy czujesz takie coś jak czubek nosa resztę próbuje jeszcze się douczyc ale ostatnio przez badanie tej szyjki dostałam jakąś infekcje więc w tym cyklu już nic nie sprawdzam i jest całkiem inaczej. Wiec najlepiej radzę Ci wyrzuć termometr i żyj spokojnie jak ma się udać to się uda!Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana szczerze to tak ten cykl w którym wyszło spisałem na stare ze dokładnie nie pamietam ale staram sie siegnąć pamięcią to dni ovu i jakos mi sie tak kojarzy ze od samego ovu miałam mokradło cały czas bo aż sie do mojego M śmiałam ze ma żonę cały czas gotową na wszystko hihihi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Crisperss wrote:Masakra... nagle owu zniknęła z mojego wykresu... temp osiągnęła poziom temp podstawowej testy wychodziły, kłucia jajników jak nigdy wcześniej a mi tu teraz program twierdzi że owulacji nie było. Nosz kurdę mać
U mnie też dziś temperatura w dół ale jeszcze nam odbije.... ;*Crisperss lubi tę wiadomość
7 cs szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny