LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Chasia, ja bym się już wybrała do endo, skoro powiedziała, że od razu to od razuStarania o drugie dziecko
HSG - marzec 2018 (16 cs) - oba jajowody drożne
Laparoskopia z histeroskopią - listopad 2018 (25 cs)
Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)
Hormony w normie
LH:FSH poniżej 0,6 (?)
AMH w normie (2,39 ng/ml)
TSH w normie
Diagnoza:
Endometrioza 4. st. - lewy jajnik i jajowód w zrostach z jelitami
Torbiel endometrialna na prawym jajniku - 05.2019
Leczenie:
Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
Punkcja -> 8 komórek IMSI -> 5 zapłodnionych
Transfer w 3. dobie jeden zarodek 8A - nieudany
Zamrożony 3AB -
Dziękuje za kciuki wszystko jest super bombelek ma 4,5 cm )) i bryka jak szalony )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 11:48
Siwulec, Iseko, m_d_f, Aga9090, by7mistake, Malgonia, patuniek86, Achia, Reniferra, Nadzieja22, Tosia2323, moyeu, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
Patrycja20 wrote:Dziękuje za kciuki wszystko jest super bombek ma 4,5 cm )) i bryka jak szalony )
cudownie
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:Siwulcu a jak Wy się miewacie? Spokojniej dziś?
u mnie szaleństwa w pracy ciąg dalszy, ale nie marudzę i grzecznie zapierniczam choć dziś o 12:00 powiedziałam sobie ZWOLNIJ bo brzuchol zaczął dokuczać więc przystopowałam i weszłam na forum
a jak u Ciebie ? co to za lekkie krwawienie ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 13:13
-
Patrycja20 wrzucisz fotkę? Super, że wszystko ok
Siwulec teraz trzeba już trochę zwalniać. Kiedy masz wizytę?
Nenusia jak się czujesz po zabiegu? Wszystko wróciło do normy?
Gratulacje też dla wszystkich dziewczyn z dodatnimi betami, niech maluszki pięknie rosną .
Ja dzisiaj byłam na skraju zaliczenia porcelany w pracy. Na szczęście rzeczywiście drobne posiłki co jakiś czas pomagają.Siwulec lubi tę wiadomość
-
Siwulec to lekkie krwawienie to pierwszy dzień.. no niestety nie ciąży. Ale w czwartek idę do szpitala i tak się pocieszam, ze za 4 tygodnie będę mądrzejsza o wiedzę na temat swojego stanu zdrowia i mam nadzieję, ze następny cykl to już będzie ten.. Ale z racji na podwyższony poziom insuliny awatarka nie oddaje
Ja to bym Cię wysłała na L4 chociaż do ochłodzenia.Siwulec lubi tę wiadomość
-
Cześć! Mam pytanie do dziewczyn którym Się udało możecie napisac jaki miałyście śluz w dniach zbliżającego się terminu @ czy jakieś dolegliwości Wam się przydarzyło?
Obserwuje właśnie u siebie taki śluz dość gesty, grudkowaty (przepraszam za dosłowność) i do tego mam takie bóle podbrzusza od przedwczoraj jakby okresowe i co chwile latam do toalety czy @ nie przyszła No i na siku latam tez co chwila. Powiedzcie proszę jak było u Was?12.07 (9 dpo) - hcg 4,72.
14.07 (11 dpo) - hcg 17,72
16.07 ( 13 dpo) -hcg 44,38
18.07 (15 dpo) - hcg 124,97
22.07 (19 dpo) - hcg 969,09
27.07 - hcg 6280 -
Gosimaaa wrote:Cześć! Mam pytanie do dziewczyn którym Się udało możecie napisac jaki miałyście śluz w dniach zbliżającego się terminu @ czy jakieś dolegliwości Wam się przydarzyło?
Obserwuje właśnie u siebie taki śluz dość gesty, grudkowaty (przepraszam za dosłowność) i do tego mam takie bóle podbrzusza od przedwczoraj jakby okresowe i co chwile latam do toalety czy @ nie przyszła No i na siku latam tez co chwila. Powiedzcie proszę jak było u Was? -
Gosimaaa - u mnie śluz tuż przed @ był identyczny, jak śluz w ciąży - dużo go było i kremowy. To wina estrogenu, którego poziom tuż przed @ zaczyna rosnąć (tak gdzieś czytałam). I faktycznie - @ przyszła miesiąc temu, pomimo powodzi śluzu, a teraz się udało - ale i śluzu jest bardzo dużo.
Objawów nie miałam praktycznie żadnych - poza uczuciem rozbicia i tego, że zaraz bedę chora (nota bene - teraz jestem).Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
No to czekam dalej choć już umówiłam się do lekarza ba koniec lipca zeby mi zlecił jakieś badania, dlaczego nie wychodzi12.07 (9 dpo) - hcg 4,72.
14.07 (11 dpo) - hcg 17,72
16.07 ( 13 dpo) -hcg 44,38
18.07 (15 dpo) - hcg 124,97
22.07 (19 dpo) - hcg 969,09
27.07 - hcg 6280 -
nick nieaktualnyReniferra wrote:Patrycja20 wrzucisz fotkę? Super, że wszystko ok
Siwulec teraz trzeba już trochę zwalniać. Kiedy masz wizytę?
Nenusia jak się czujesz po zabiegu? Wszystko wróciło do normy?
Gratulacje też dla wszystkich dziewczyn z dodatnimi betami, niech maluszki pięknie rosną .
Ja dzisiaj byłam na skraju zaliczenia porcelany w pracy. Na szczęście rzeczywiście drobne posiłki co jakiś czas pomagają.
NA wyniku pisze :
1) Cystis serosa multilocularis
2) Hyperaemia regionis oviductiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 14:21