LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Dziewczyny. Po prostu na żywo widać ja bardziej i chciałam zobaczyć czy ktoś inny ją dojrzy.
m_d_f dla mnie to nie jest za wcześnie. Jestem po 3 poronieniach i kolejna ciążę muszę wyłapać jak najwcześniej żeby brać leki.
Byłam na becie . Zobaczymy.
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹ -
Pewnie ze tak, nie ma co czekać, a jak juz cokolwiek widać to beta konieczna
Doskonale cie rozumiem bo tez jestem po poronieniu i tez bym od razu działała, zeby miec pewnosc ze ze swojej strony zrobilam jak najwiecej zeby ciaza sie utrzymała03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
misiak - super, że byłaś na becie, czekamy widać, widać. pewnie na niektórych monitorach nie widać, tak czasem jest, ale jeśli dużo osób widzi, to masz pewność, że to nie zwidy
Acilya - ale mi humor poprawiłaś jest bladzioch, jest nadzieja!
Pola - a testowałaś dziś ? beta niech będzie wysoka!
monika - miej nadzieję do końca jest coś na rzeczy!
patuniek - super, że wróciłaś.. zazdroszczę wojaży
Siwulec - wow, jak to leci..!Siwulec, patuniek86, Acilya lubią tę wiadomość
To będzie dobry dzień, ale najpierw kawa. -
Trzymam kciuki za bety
Patrycja trzymam kciuki, daj znać poPatrycja20 lubi tę wiadomość
-
Acilya wrote:Robiłam test wczoraj (7 dpo) no ale to za wcześnie więc nic dziwnego że nic nie wyszło Chyba jutro zrobię (9 dpo) a potem zobaczymy. No i też zobaczę jak tempka.
Będę trzymać mocno kciuki za betę
I jak? Test zrobiłaś?13.11.2018 Aniołek-13/14 tydzień 💔
25.09.2019 Córeczka ❤--42 tydzień
Starania o rodzeństwo - czas start! 08.2020 🙂 -
Tak wogóle to przepraszam że tak wpadłam znienacka. Mężowi nic nie mówiłam. Zobaczymy po becie. Może mnie oszukał ten test. Chociaz no widziałam ta kreskę.
Trzymam kciuki za resztę dziewczyn.
Monika mam nadzieję że beta urośnie i progesteron.
Acilya kciuki. Widzę bladziocha.Acilya lubi tę wiadomość
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹ -
JennyXS wrote:Pola ja jestem przykładem gdzie test wyszedl dopiero 18dpo. A mierzysz temperaturę ?
Misiak, na 3 zdjęciu też już coś widzę to musi być to! Trzymam kciuki.
Aciyla, leć na betę uciekł mi gdzieś Twój wpis i niepotrzebnie zapytałam we wcześniejszym poście czy robiłaś test.
Dziewczyny badanie krwi dziś rano zaliczone. Czekam na wyniki, najwcześniej po godzinie 17.00 mają być. Testu już nie robiłam, nawet w domu nie miałam. @ nadal nie ma. Obym się nie rozczarowała... mimo że mam baaardzo dużo pracy, to czas się dłuży jak nie wiem.kubekkawy lubi tę wiadomość
13.11.2018 Aniołek-13/14 tydzień 💔
POLA203 wrote:I jak? Test zrobiłaś?
Misiak, ja coś tam widzę, a mam słaby monitor. Daj znać jak beta!
Ja mojemu pokazywałam test, też coś tam dojrzał, ale się nie przejął, tylko stwierdził że ma super plemniki jeśli za 1 razem się udałopatuniek86, POLA203, kubekkawy, Morelowanowa lubią tę wiadomość
9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Acilya wrote:Tak, jest parę stron wcześniej - bladzioch Czekam na betę.
Ja mojemu pokazywałam test, też coś tam dojrzał, ale się nie przejął, tylko stwierdził że ma super plemniki jeśli za 1 razem się udało
I oczywiście to jego zasługaPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Acilya wrote:Tak, jest parę stron wcześniej - bladzioch Czekam na betę.
Ja mojemu pokazywałam test, też coś tam dojrzał, ale się nie przejął, tylko stwierdził że ma super plemniki jeśli za 1 razem się udało
Doczytałam już wszystkie wpisy i widzę że podobnie jak ja około 17-18 masz mieć wyniki. Czekamy w takim razie razemAcilya lubi tę wiadomość
13.11.2018 Aniołek-13/14 tydzień 💔
Wręcz wyraźna kreseczka, w 9dpo, nie z porannego moczu, po "regulaminowym" czasie
monika_85, patuniek86, Ola_445, Reniferra, Morelowanowa, Lunaris, moyeu lubią tę wiadomość
9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Acilya wrote:Wręcz wyraźna kreseczka, w 9dpo, nie z porannego moczu, po "regulaminowym" czasie
strasznie lubię te testy.. no to czekamy na bety.. będę wracać wtedy z pracy, więc zamim obiad, to piękne liczby chcę zobaczyć
a u nas w końcu dziś mam nadzieję.. 11dc..test owu nadal negat, ale robiłam po 11.00 rano, zrobię jeszcze raz po pracy.. Stresuję się, bo to nasz pierwszy raz z maxigrąTo będzie dobry dzień, ale najpierw kawa. -
Misiak, rozumiem, w takim wypadku rzeczywiście trzeba działać szybko. Powodzenia
Acilya, mój mąż na widok pozytywnego testu powiedział "ok" i poszedł spać dalej - była 5 rano Nigdy nie zapomnę tego entuzjazmu Fajnie się masz, starania, starania i po staraniach od pierwszego strzału
A to ja też się pochwalę swoją kreseczką, ale na teście owulacyjnym Dobra, nie pochwalę się, bo wylądował już w koszu, ale musicie uwierzyć na słowo, że była bardzo ładna i ciemniejsza od kontrolnej Nie wiem tylko, czy to od dziś powinnam odliczać do owu, czy od wczoraj - bo wczoraj nie robiłam testu. Aaaale, starania tak czy siak odbywają się regularnie, więc raczej nie przeoczę
Starania o drugie dziecko
HSG - marzec 2018 (16 cs) - oba jajowody drożne
Laparoskopia z histeroskopią - listopad 2018 (25 cs)
Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)
Hormony w normie
LH:FSH poniżej 0,6 (?)
AMH w normie (2,39 ng/ml)
TSH w normie
Diagnoza:
Endometrioza 4. st. - lewy jajnik i jajowód w zrostach z jelitami
Torbiel endometrialna na prawym jajniku - 05.2019
Leczenie:
Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
Punkcja -> 8 komórek IMSI -> 5 zapłodnionych
Transfer w 3. dobie jeden zarodek 8A - nieudany
Zamrożony 3AB -
Acilya chyba po cichutku można gratulować Ja na wszystkich zdjęciach coś widzę
Misiak, dopatrzyłam się cienia kiedy wynik bety?
Muszę się wam przyznać, że dzisiaj pod wpływem impulsu nasikałam na test xD nie wiem co mnie podkusiło. Chyba głupota :p W 1 ciąży pierwszy test zrobiłam 10 dpo i była jasna kreska, w 2 ciąży siknęłam 6 dpo i był cień cienia widoczny tylko dla mnie ale gołym okiem a 10 dpo juz całkiem ładna kreseczka. I dzisiaj coś mnie podkusiło...
No i co... Jak to baba. Widzę tam coś! Rzucicie fachowym okiem? Od razu uprzedzam, że ja patrząc na to zdj na telefonie widzę dokładnie cień a na kompie nie. Nie wiem czy to kwestia wyświetlacza ale na kompie mam problem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1fb44055a71d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 11:55
Ola_445 lubi tę wiadomość