LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Pola, powtórz test rano i zrób betę Znam osobę której testy parę dni po terminie @ nic nie pokazywały a ciąża była.
A ja niby dopiero 8dpo ale jakoś czuje że nic z tego nie będzie. Ogólnie jakaś zrezygnowana jest, tym bardziej że jutro do pracy po 4 dniach wolnego... Ale na szczęście jutro pracuje z domu
POLA203 lubi tę wiadomość
9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
nick nieaktualny
-
Acilya wrote:Pola, powtórz test rano i zrób betę Znam osobę której testy parę dni po terminie @ nic nie pokazywały a ciąża była.
A ja niby dopiero 8dpo ale jakoś czuje że nic z tego nie będzie. Ogólnie jakaś zrezygnowana jest, tym bardziej że jutro do pracy po 4 dniach wolnego... Ale na szczęście jutro pracuje z domu
Acilya, mam nadzieję że ja także będę takim przypadkiem.
Rano lecę na betę, wyniki zazwyczaj dopiero około 20. Jakoś w niepewności wytrwam.
Kiedy Ty zaczynasz testowanie? Trzymam kciuki aby mimo twoich negatywnych odczuć, coś z tego było13.11.2018 Aniołek-13/14 tydzień 💔
25.09.2019 Córeczka ❤--42 tydzień
Starania o rodzeństwo - czas start! 08.2020 🙂 -
Ola_445 wrote:U mnie poki co po owulacji bylo klucie takie jakby mi ktos szpilke wbijał, bol promieniowal do pachwin. Pozniej pojawil sie bol miesiaczkowy, no a teraz codziennie lekki bol miesiaczkowy i dzisiaj doszedl bol piersi, takie szczykanie, no i w ogole sutki mi sie zrobily takie czerwiensze i ciagle nabrzmiale, za to piersi sa jakie byly, moze lekko wrazliwe
Monika_85 mam nadzieje, ze rozpoczniesz ten miesiąc z -
POLA koleżanka jest obecnie w drugiej ciąży i w obu przypadkach testy były negatywne aż do tygodnia po spodziewanej @ dla mnie to niepojęte ale tylko beta prawdę Ci powie. Powodzenia
POLA203 lubi tę wiadomość
-
POLA203 wrote:Acilya, mam nadzieję że ja także będę takim przypadkiem.
Rano lecę na betę, wyniki zazwyczaj dopiero około 20. Jakoś w niepewności wytrwam.
Kiedy Ty zaczynasz testowanie? Trzymam kciuki aby mimo twoich negatywnych odczuć, coś z tego było
Będę trzymać mocno kciuki za betęPOLA203 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPola i Monika trzymam kciuki za bety i czekam jutro na dwie kreski od testujących
Acilya, ja jutro też 9dpo
Tak się zastanawiam, chcę zrobić proga i prolaktynę, jest sens? Prolaktyny jeszcze nie robiłam a w sobotę nie miałam gdzie.Acilya lubi tę wiadomość
-
Morelowanowa wrote:Pola i Monika trzymam kciuki za bety i czekam jutro na dwie kreski od testujących
Acilya, ja jutro też 9dpo
Tak się zastanawiam, chcę zrobić proga i prolaktynę, jest sens? Prolaktyny jeszcze nie robiłam a w sobotę nie miałam gdzie.9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
Reniferra, jeszcze pewnie serduszka nie będzie, ale kto wie
Achia, w środę na 9.Achia, Reniferra lubią tę wiadomość
-
Mój dzisiejszy cień cienia
Chyba polecę na betęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 06:21
StaraczkaNika, Bonda, Morelowanowa, Ola_445, Aga9090, Patrycja20, patuniek86, moyeu, Nadzieja22, JennyXS, Malutka_27, kubekkawy, Reniferra, Angelika83, Ania95, by7mistake lubią tę wiadomość
nick nieaktualny