LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie z 1 ciąży pamiętam że miałam przed terminem i w terminie @ takie bóle.
A teraz mam burze mózgu, bo to taka niewiadoma.JennyXS lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI • 2.02 2 IUI •
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf -
Acilya wrote:Moyeu, to jednak zostajesz? Przykro mi bardzo Miewałaś już tak że dodatni test a ujemna beta?
JennyXS, Acilya lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualnymonika_85 wrote:Ja właśnie z 1 ciąży pamiętam że miałam przed terminem i w terminie @ takie bóle.
A teraz mam burze mózgu, bo to taka niewiadoma.
Z doświadczenia wiem, że objawami nie ma co się sugerować. Ja podczas starań prawie co cykl byłam w urojonej ciąży. Po owulacji piersi miałam powiększone i bolały, doszukiwałam się na nich żyłek, jakieś kłucia jajników, bóle brzucha, zachcianki, chuśtawki nastroju... I nic z tego nie było. A w ciąży nie miałam kompletnie żadnych objawów. Dopiero po terminie okresu zaczął mnie pobolewać brzuch i piersi sporo urosły. Reszta objawów pojawiła się po 5 tygodniu -
nick nieaktualny
-
Moyeu - fajnie, że masz duże nadzieje na ten cykl! Cieszę się, że pomimo porażki masz nadzieję! Kurcze, sama jestem zdziwiona dlaczego Ci te testy wychodziły..
Monika - jutro już poniedziałek. Niech będzie dla Ciebie najlepszym poniedziałkiem!moyeu, monika_85 lubią tę wiadomość
To będzie dobry dzień, ale najpierw kawa. -
Ja dzisiaj jakos mam slabszy dzień. Straszne bole w klatce piersiowej mam. Nie wiem czy to jakies nerwobole czy co? W sumie niczym dzisiaj sie nie zdenerowalam. No i tak szczyka mnie jeszcze w piersiach. :x03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Moyeu ja przed terminem @ miałam na teście cień cienia, co prawda bety nie robiłam bo bałam się biochemicznej i krwawienie przyszło dzień wcześniej, byłam pewna że to @. W poniedziałek w pracy dziwnie się poczułam i poszłam po test, sama nie wiem dlaczego bo na ciążę już nadziei nie miałam, wyszedł mega pozytywny. Także moim zdaniem wszystko może się zdarzyć
P.S przepraszam że tak Wam się w wątek wcielam )Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2018, 13:40
-
monika_85 wrote:Ja właśnie z 1 ciąży pamiętam że miałam przed terminem i w terminie @ takie bóle.
A teraz mam burze mózgu, bo to taka niewiadoma.
Ten progrsteron trochę niski. Ja w poprzednim cyklu miałam podobnie bo beta 6.25 a progrsteron 3.95. No i niestety drugiej bety juz nie zrobilam bo biochemiczna. Życzę żeby u Ciebie wzrosnął progrsteron wraz z betąmonika_85 lubi tę wiadomość
-
Furka wrote:Moyeu ja przed terminem @ miałam na teście cień cienia, co prawda bety nie robiłam bo bałam się biochemicznej i krwawienie przyszło dzień wcześniej, byłam pewna że to @. W poniedziałek w pracy dziwnie się poczułam i poszłam po test, sama nie wiem dlaczego bo na ciążę już nadziei nie miałam, wyszedł mega pozytywny. Także moim zdaniem wszystko może się zdarzyć
P.S przepraszam że tak Wam się w wątek wcielam )
Kubeczku no właśnie ja też jestem w ciężkim szoku, ale już dochodzę do siebie - nie ma innego wyjścia! U mnie dopiero 6 cykl starań, więc jeszcze nie ma tragedii, wczoraj miałam największy kryzys, ale zajęłam się nauką do obrony i jakoś dzień zleciał, a dzisiaj jest wszystko różowe Nowy cykl, nowe nadzieje przy czym skoro coś się już zadziało, @ średnio obfita a nie, jak zwykle mocniejsze plamienie, to znaczy że może coś się u mnie ruszyło . Chcę iść w czwartek do mojej ginki poza kolejnością na monitoring (tak kazała 2 cykle temu, ale obrona mgr i nawał roboty w pracy kompletnie pozbawił mnie chęci łażenia po lekarzach w resztkach wolnego czasu ) więc trzymajcie kciuki proszękubekkawy lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Jenny przykro mi w którym dpo badalas bete i proga? Drugiej bety już nie robiłaś bo @ przyszła?
Kubekkawy dziękuję kochana, wyniki będę odbierać pewnie z sercem w gardle.Szczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
nick nieaktualny
-
Tosia dziękuję :*
Jenny, u mnie okaże się jutro. To będzie 13dpo.
Że to wszystko takie skomplikowane musi byćSzczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
Jak macie te bóle to opisałybyście je jak takie kłucie tak niziutko w podbrzuszu? Ja mam tak już czwarty dzień, pierwszego dnia (6-7dpo)były mocne a teraz są coraz lżejsze. Zastanawiam się czy też tak macie?
-
OMG! Widziałyście reklamę tv testów ciążowych Clearblue?
Zaczyna się od "Jestem w ciąży - to drugi tydzień!"
Ja pierdzielę, on wie, że będziesz w ciązy jeszcze przed owulacją!
Co za technologia
To co - kto uderza jutro do apteki po Clearblue sprawdzić, czy to będzie szczęiwy cykl?ef36, Siwulec, monika_85, madzi2506, moyeu, Morelowanowa, MamaFabianka, Malinka7, Iseko, golonat lubią tę wiadomość
-
U mnie poki co po owulacji bylo klucie takie jakby mi ktos szpilke wbijał, bol promieniowal do pachwin. Pozniej pojawil sie bol miesiaczkowy, no a teraz codziennie lekki bol miesiaczkowy i dzisiaj doszedl bol piersi, takie szczykanie, no i w ogole sutki mi sie zrobily takie czerwiensze i ciagle nabrzmiale, za to piersi sa jakie byly, moze lekko wrazliwe
Ulv15 lubi tę wiadomość
03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
nick nieaktualnyu mnie szczerze mówiąc nie było żadnych objawów-coś tam pojawiło się tak z dobry tydzień po terminie @. jedynie co to twarz mi wysypało jakby krostkami? ale to też w terminie @
zadnego kłucia, bólu brzucha, bólu piersi- nic takiego nie miało miejsca.
-
Cześć
Monika, trzymam kciuki za jutro, przytulam mocno, wyobrażam sobie co teraz przeżywasz
ja mam 10/11dpo, wrociłam właśnie ze spaceru i na wkładce miałam sporo brązowego plamienia, wgl brzuch jak nigdy boli mnie od 2-3 dni, a zawsze zaczynał drugiego dnia miesiączki. czytam sobie właśnie wątki o plamieniu implantacyjnym i staram się nie wkręcać za bardzo:)
ahhh boziu boziu, zaraz trzeba iść do pracy, a tak mi się wyjątkowo nie chce, zimno mi przeokrutnie, leżę pod kołdrą z gorącą herbatą i najchętniej nie wychodziłabym do wtorkumonika_85, Reniferra lubią tę wiadomość