LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Malutka_27 wrote:Monika_85 daj znać jak Twoja jutrzejsza beta trzymam mocno kciuki aby był ładny przyrost!
Reniferra To musiało być fajne uczucie powiedzieć o ciąży ukochanemu w dniu ojca super !Malutka_27, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Trasti wrote:Ja wiem , że ginekolodzy na fundusz z reguły są marni ale na monitoring myślę , że wystarczą. Nie próbowałyście taki myk zrobić?
No ja np. nie mogę, bo pracuję do 15, a ginekolog w moim miescie na NFZ też przyjmuje do 15. A zresztą... W przychodni nie mają USG w gabinecie i dają skierowanie do szpitala, a tam też USG robią najpóźniej do 15. Także ja takiej możliwości nie mam i jestem zmuszona chodzić prywatnie i płacić.
-
Ola_445 wrote:Witam sie w lipcu !
Mi sie termin okresu przesunal przez ovu. Ale i tak zostane przy poprzedniej dacie
Nie wiem kiedy mialam w koncu ta owulacje. Dziwny jest ten mj wykres -
Reniferra wrote:Akurat wiercił dziurę, pod lustro, kiedy poszłam na sikańca :p. Na początku nie dowierzał, ale później już kreskę też widział i wpadł w szał radości a ja się popłakałam
Super ! Trzymam mocno kciuki ! za wszystkie dziewczyny traktujące w lipcu
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
Reniferra wrote:Ola to wynika z braku temperaturki . Przyjmij najlepiej, że owu była wtedy kiedy ostatni dzień płodnego śluzu
Pogubilam sie w tym cyklu strasznie.03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Siwulcu mój kochany i mamy lipiec. Trzymam kciuki by dla Ciebie był on bardzo szczęśliwy :*
Za wszystkie pozostałe testujacd zaciskam kciuki.
Mi Of wyznaczył owulację (nie do konca sie z nim zgadzam, ale co zrobic) tak wiec rozpoczynam juz oficjalnie oczekiwanie na testowanie dziekje za wszystkie wiruski, karmie nimi moje swiezo zaplodnione jajo i gleboko wierze w szczesliwy final.
Siwulec, Reniferra, moyeu lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim 1. lipca! Ściskam kciuki za wszystkie lipcowe staraczki, niech moc pozytywnych owulaków będzie z Wami a zielone kropki wyskakują jak grzyby po deszczu
Malgonia lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko
HSG - marzec 2018 (16 cs) - oba jajowody drożne
Laparoskopia z histeroskopią - listopad 2018 (25 cs)
Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)
Hormony w normie
LH:FSH poniżej 0,6 (?)
AMH w normie (2,39 ng/ml)
TSH w normie
Diagnoza:
Endometrioza 4. st. - lewy jajnik i jajowód w zrostach z jelitami
Torbiel endometrialna na prawym jajniku - 05.2019
Leczenie:
Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
Punkcja -> 8 komórek IMSI -> 5 zapłodnionych
Transfer w 3. dobie jeden zarodek 8A - nieudany
Zamrożony 3AB -
Cześć wszystkim
Nooo to zaczynamy lipcowe świętowanie
Skoro nikt dziś nie sika to świętujemy Dzień Psa ja nie posiadam, ale wszystkim Waszym pisnom życzę pięknego dnia
No i czekam na wiesci od ReniferyAchia, Kingulla, Lunaris, Ola_445, Reniferra, monika_85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjak już Siwulec wspomniała -jest dzień psa- wzięłam udział w konkursiei i do wygrania bon na 200zł do sklepu zoologicznego- 3majcie za nas kciuki
Aga9090, Kingulla, MamaStasia, Lunaris, Ola_445, Siwulec, Reniferra, StaraczkaNika, monika_85, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w pierwszym dniu LIPCA
Ja również przyłączę się do kibicujących, łapcie wiruski od Stasia i przywoźcie z wakacji kinderniespodzianki : @*^%$^$@*&(*(*%^$^%@@!@#%$#%&^*)()&*(*^%&^%#$@#$#$^*^&(&()(*&*&%^$^#%@$.
Mało ostatnio piszę ale podczytuję w miarę możliwości na bieżąco. Powodzenia dziewczyny!Ola_445, Siwulec, StaraczkaNika, monika_85, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam psiny ♡ My mamy (a raczej moja babcia z którą dzielimy dom) nowego pieska, szkoda mi go bo niestety ale nie moze mieszkac w domu (takie niestety sa starsze osoby) ale staram sie mu zapewnic jak najlepsze warunki mimo mieszkania na dworze. Slodk jest bardzo. Najchetniej bym go do nas do domu zabrała ♡♡
MamaFabianka, StaraczkaNika, Reniferra, monika_85, Achia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Skoro dzień psa to witamy się z Lili
Mamy ja od 2 tygodni
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/62ccfecbdf6a.jpgAchia, Reniferra, StaraczkaNika, Ola_445, Nadzieja22, Malinka7, Lunaris lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI • 2.02 2 IUI •
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf -
nick nieaktualnyDzień dobry W tym miesiącu niestety testować nie będę, ale zostanę z Wami dla towarzystwa. Trzymam kciuki, żeby Siwulec pobiła Reset w ilości serduszek na pierwszej stronie Mam nadzieję, że w sierpniowym a najpóźniej wrześniowym wątku do Was dołączę
-
Dziewczyny chciałam zapytać czy w ciązach biochemicznych bolał was brzuch na początku?
Mnie wczoraj bolał trochę, dzisiaj trochę mocniej.
Szczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI • 2.02 2 IUI •
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf -
nick nieaktualnymonika_85 wrote:Dziewczyny chciałam zapytać czy w ciązach biochemicznych bolał was brzuch na początku?
Mnie wczoraj bolał trochę, dzisiaj trochę mocniej.
Ból brzucha może się pojawiac w biochemicznej jak i w zdrowej ciąży. Ja nie kojarzę, żeby w biochemicznej mnie bolał. Brałam wtedy luteinę, więc miałam takie standardowe objawy dla 2 fazy cyklu. W tej ciązy którą poroniłam miałam na początku takie miesiączkowe bóle brzucha, ale lekarz mówił, że to normalne. Z tego co widzę na forum to wiele dziewczyn miewa bóle brzucha w ciąży.monika_85 lubi tę wiadomość