LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
No to i ja pochwale się moimi dzisiejszymi. Już po ich zrobieniu jestem przynajmniej spokojna bo po tym wczorajszym nadal nie wierzyłam Ten drugi to bobo test, zdj po okolo 3 minutach
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f92cfc7e51b.jpgSiwulec, Aga9090, Tosia2323, ef36, Malgonia, JennyXS, Achia, by7mistake, aannkka, Nadzieja22, patuniek86, moyeu lubią tę wiadomość
-
Ulv15 wrote:No to i ja pochwale się moimi dzisiejszymi. Już po ich zrobieniu jestem przynajmniej spokojna bo po tym wczorajszym nadal nie wierzyłam Ten drugi to bobo test, zdj po okolo 3 minutach
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f92cfc7e51b.jpgUlv15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzuję się dobrze, czasem zaboli ale da się przeżyć, już samochodem jeżdżę, do sklepu na małe zakupy też już chodzę. Rana coś nie bardzo się chce goić.. Jutro będą ściągać mi szwy i może dowiem się jak przyspieszyć gojenie (mimo, że miałam 3 cesarki to zawsze mi się ładnie goiło, a tym razem coś nie bardzo).
-
nick nieaktualny
-
Misiak, piękna krecha.
Mamamita, coś tam prześwituje.
Ulv, super. Ładnie widać.
Grzechotka, śliczny dzidziuś .
Amina, super że już widać.
Przepraszam, jeśli kogoś pominęłam. Piszę z tel i ciężko mi podejrzeć poprzednie posty. W każdym razie gratuluję świeżych kresek, życzę cierpliwości tym, które mają jeszcze czas do testowania. Buziaki -
nick nieaktualny
-
Reniferra wrote:Misiak, piękna krecha.
Mamamita, coś tam prześwituje.
Ulv, super. Ładnie widać.
Grzechotka, śliczny dzidziuś .
Amina, super że już widać.
Przepraszam, jeśli kogoś pominęłam. Piszę z tel i ciężko mi podejrzeć poprzednie posty. W każdym razie gratuluję świeżych kresek, życzę cierpliwości tym, które mają jeszcze czas do testowania. Buziaki -
nick nieaktualnyAmima jesteś pewna,że lekarz powiedział "mamy ciążę wewnątrz macicy" a nie coś typu "macica rozpulchniona"?
u mnie przy becie ponad 1000 był malutki pęcherzyk dopiero widoczny... i jakoś nie mogę pojąć,że przy tak niskiej becie lekarz był w stanie potwierdzić ciążę wewnątrzmaciczną... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfrezyjciada wrote:Amima jesteś pewna,że lekarz powiedział "mamy ciążę wewnątrz macicy" a nie coś typu "macica rozpulchniona"?
u mnie przy becie ponad 1000 był malutki pęcherzyk dopiero widoczny... i jakoś nie mogę pojąć,że przy tak niskiej becie lekarz był w stanie potwierdzić ciążę wewnątrzmaciczną...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 09:22