LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej.
MamaMita super.
To ja wrzucam swoje dzisiejsze. Lecę na bete zobaczyc o co chodzi.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf7b61b36b70.jpgpatuniek86, Morelowanowa, Malgonia, moyeu, MamaFabianka, Siwulec, Aga9090, madzi2506, Tosia2323, Reniferra, Achia, by7mistake, aannkka, mi88 lubią tę wiadomość
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹ -
To wrzucę porównania bobkow z 3 dni. Bez podpisu dzisiejszy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c6a1f0c35ea.jpgpatuniek86, Amina, moyeu, Aga9090, Vivanillka lubią tę wiadomość
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹ -
Mamamita nie trzymaj nas w napięciu, leć na betę
Jestem po usg, Pani doktor potwierdziła ciążę, fasolka zagnieździła się pięknie w macicyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 06:52
Malgonia, moyeu, Siwulec, MamaFabianka, patuniek86, Aga9090, JennyXS, Reniferra, Achia, by7mistake, Bellakawa, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Dziewczyny
Mamita ja niestety nic tam nie widze ale czasem ze zdjeciami tak juz jest. Trzymam kciuki bys za 3 dni nie musiala zasranawiac sie pod jakim katem zdjecie zrobic.
Patuniek nie kazdej wychodzi cirn cienia na testach w 7dpo. Wdech i wydech i masz jeszcze czas by skreslic ten cykl, ale na pewno nie jest to 9dpo.
Misiak piekna kreska. Gratuluje Obysmy sie wszystkie takiej doczekaly. -
Dzień dobry
Misiak kreska pierwsza klasa czekam na betę i wpisuję na pierwszej stronie
Mamita no coś tam majaczy, czekamy na kolejne sikańce
Amina moje gratulacje !!! rośnijcie zdrowo
Nadzieja kciuki za wizytę, czekam na foto maleństwa
BLUE po wczorajszej rozgrzewce - NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA SYNA, 100 LAT w ZDROWIU !!!blue00, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:Heheheeheh ,dzięki Siwulec Dziś kończy 16 lat a jutro córcia 14,jak to zleciało
fajnie, będziesz miała pomoc przy Sandrze -
Ola_445 wrote:Dziewczyny, mialyscie kiedys uczucie takiego rozpychania, rozpulchnienia w szyjce macicy, co jakis czas jeszcze mnie kłuje (ale to juz od kilku dni) a dzisiaj pojawilo sie to rozpulchnienie. Jak badam szyjke (troche lewa w tym jestem ale badam zawzięcie codziennie) to wydaje sie tak srednio twarda, zamonieta, i niezbyt wysoko
Ja tak miałam od 6dpo kłucie w okolicach szyjki i macicy, nie wiem jak z rozpulchnieniem bo na tyle zaawansowana w badaniu nie byłam ale też powiedziałabym że była średniowysoko i taka twardsza