LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja betę machnęłam bez sikania 8 dpo Ech, jak fajnie jest sobie poobiecywać różne rzeczy
Ale jakby i w lipcu nie poszło, to następne staranie tuż przed wyjazdem na wakacje, a testów w sumie nie dam rady zrobić-wypadają w samym środku urlopu Więc nie będzie odliczania, wpatrywania się w testy, obserwowania każdego ukłucia jajnika Będzie za to dużo słońca, plaża, ciepła woda w morzu Po prostu przyjdzie @ albo staramy się dalejPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Czrna 81 wrote:Oj, jak byłoby miło ☺ To będzie 20cs, rocznicowy i z zawiruskowaną przypinką od Patrycji ☺
czuję magię w powietrzuCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
patuniek86 wrote:Ja betę machnęłam bez sikania 8 dpo Ech, jak fajnie jest sobie poobiecywać różne rzeczy
Ale jakby i w lipcu nie poszło, to następne staranie tuż przed wyjazdem na wakacje, a testów w sumie nie dam rady zrobić-wypadają w samym środku urlopu Więc nie będzie odliczania, wpatrywania się w testy, obserwowania każdego ukłucia jajnika Będzie za to dużo słońca, plaża, ciepła woda w morzu Po prostu przyjdzie @ albo staramy się dalej
no nie wiem, ja tam zabrałam testy na weekend do mamy
ale nie namawiam, odpoczynek dla głowy ważna rzecz -
Zostawiam wiruski. Niech tu się mnożą!
url=https://naforum.zapodaj.net/21d7f71fa2e7.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/21d7f71fa2e7.jpg[/urlpatuniek86, Siwulec, Morelowanowa, Malgonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakowa, z chęcią przygarnę wiruski
Patuniek, zazdroszczę wyjazdu pod namiot, oby @ się nie pojawiła
Dziewczyny, rozumiem Was całkowicie, jeżeli chodzi o testowanie- zawsze testowałam 10 dpo i jak każda staraczka wypatrywałam cienia ale ostatnio dostałam taką nauczkę, że dopiero zatestuję po terminie @... -
MaBi wrote:Dołączam do wątku 11.06 miałam drugą IUI, @ teoretycznie ma być 29.06, ale testować będę na urlopie w okolicach 02.07, jeżeli @ nie przyjdzie
Witam
Zapisałam i życzę dwóch kresekMaBi lubi tę wiadomość
-
MaBi wrote:Dołączam do wątku 11.06 miałam drugą IUI, @ teoretycznie ma być 29.06, ale testować będę na urlopie w okolicach 02.07, jeżeli @ nie przyjdzie
Cześć MaBi widzę, że masz dobre wyniki, Twój mąż tak samo, wiecie co jest przyczyną Waszych niepowodzeń? Trzymam kciuki za Twoje drugie podejście do inseminacji, niech będą 2 kreseczki na urlopie i wielkie szczęścieMaBi lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Cześć MaBi widzę, że masz dobre wyniki, Twój mąż tak samo, wiecie co jest przyczyną Waszych niepowodzeń? Trzymam kciuki za Twoje drugie podejście do inseminacji, niech będą 2 kreseczki na urlopie i wielkie szczęście
Ania95 niestety nie wiemy i to jest najbardziej frustrujące . Od września jesteśmy pod opieką Bociana w Warszawie. Lekarz podejrzewa przeciwciała plemnikowe, ale nie robili mi żadnych badań w tym kierunku
Bardzo dziękuję za kciuki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 18:07
-
MaBi wrote:Ania95 niestety nie wiemy i to jest najbardziej frustrujące . Od września jesteśmy pod opieką Bociana w Warszawie. Lekarz podejrzewa przeciwciała plemnikowe, ale nie robili mi żadnych badań w tym kierunku
Bardzo dziękuję za kciuki :*
To tak jak u nas niby wszystko ok, a ciąży jeszcze nie ma u mnie 8cs "dopiero", ale dłuży mi się niesamowicie. Powodzenia :*MaBi lubi tę wiadomość
-
Witajcie w końcu doczekałam sie lipcowego testowania
Ostatnia @ 6.6 czyli testowanie gdzieś w okolicach 6.7.(tez na urlopie)
Nasz pierwszy cykl starań po poronieniu...miejmy nadzieje ze ostatni
Na koncie 2 dzieci i 4 poronienia....walczymy i nie poddajemy sieSiwulec, Chasia, Applejoy lubią tę wiadomość