LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nowa z wielką przyjemnością - 7 jest Twoim dniem kawioru :*
edit: o i jeszcze dla Ciebie rozbiłam 7 stronę
musisz poszukać jeszcze jednaj siódemki i rozbijesz kawiorowy bankWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 09:23
-
Cześć dziewczyny! Siwulcu, proszę o wpisanie mnie na moją pierwszą rocznicę ślubu tj 07.07 narazie czekam na owu, ale testy powoli nabierają koloru i nie wiem, czy znowu cykl mi się nie skróci o parę dni, no zobaczymy;) testować pewnie zacznę ok 28 czerwca
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Nat90 wrote:Cześć dziewczyny! Siwulcu, proszę o wpisanie mnie na moją pierwszą rocznicę ślubu tj 07.07 narazie czekam na owu, ale testy powoli nabierają koloru i nie wiem, czy znowu cykl mi się nie skróci o parę dni, no zobaczymy;) testować pewnie zacznę ok 28 czerwca
Pierwsza rocznica... Musicie się postarać w tym cyklu, żeby sobie na nią sprezentować 2 kreseczki na teście powodzenia kochanaNat90 lubi tę wiadomość
-
rocznice i testowania uzupełnione
świętujcie i rozmnażajcie się :* :* :*Dori1811 lubi tę wiadomość
-
Stwierdzam, ze to najbardziej imprezowy „wątek” na tej stronie :p ja w tym miesiącu mam ogromne nadzieje, ponieważ jadę do mojego aż w drugi koniec Polski (niestety praca mi go zatrzymała) żeby zabrać się do roboty, także mam nadzieje ze ta droga nie pójdzie na marne dodatkowo to będzie pierwszy cykl wspomagany żelem, wiec dodatkowy punkt do budowania nadzieji
Z racji tego, ze cholernie boje się żab, a 8.07 wypada na dzień po spodziewanym okresie to poprosze o wpisanie mnie na ta datę :p jeśli się uda to chyba zacznę hodować żabki :p trzymam kciuki za Was wszystkie dziewczyny!Nat90, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Dori1811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaBi wrote:Kochane moje czy w trakcie brania Duphastonu na wspomogę fazy lutealnej dokuczał Wam ból brzucha podobny do miesiączkowego? To mój 6 dzień brania, @ powinnam dostać dopiero 29.06. Ale brzuch dość mocno mi dokucza
Ja biorę Duphaston od 13 do 26 dc, ale bóli brzucha nie mam, za to bardzo często dokuczają mi bóle głowy. -
Hej dziewczyny,
Jestem po pierwszym miesiącu starań po stracie dziecka w 19 t.c.niestety że skutkiem negatywnym, dlatego dołączam do Was, bo w planie mam testowanie lipcowe:)
Myślę, że 15 lipiec będzie odpowiedni chociaż chętnie bym poczekała do 29 lipca kiedy mamy pierwsza rocznicę ślubu ale jak mają się pokazać 2 kreski to nie będę już taka i przyjmę ten prezent wcześniej
Wszystkim testującym życzę powodzenia i trzymam kciuki :*Siwulec, Dori1811, Ania95 lubią tę wiadomość
14.10.2017 testowanie II
luty 2018 - informacja o chorobie dziecka
28.02.2018 - strata córeczki
-
Chciałabym dołąvzyć 6 lipiec poproszę
Jestem Karolina mam synka 14lipca skończy 4 lata ach ten lipiec
W styczniu podjeliśmy decyzje o drugim potomku lecz na luzie ... Z kazdym miesiacem coraz bardziej sie spinam . 11 lipca ide do gin zaczynamy dzialania pelna para no chyba ze juz cos wtedy wyskoczySiwulec lubi tę wiadomość
14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem