LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Applejoy wrote:Mogę dołączyć? 9 lipiec
jasne zapraszamyApplejoy lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny chciałabym dołączyć, więc proszę o wpisanie mnie na 9 lipca w niedzielę rozpoczęłam 8 cs. Wyniki męża ok, u mnie na początku była wysoka prolaktyna, ale na ten moment też już wszystko ok, więc walczymy dalej i liczymy, że lipiec pokaże nam upragnione dwie kreseczki
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Cześć dziewczyny chciałabym dołączyć, więc proszę o wpisanie mnie na 9 lipca w niedzielę rozpoczęłam 8 cs. Wyniki męża ok, u mnie na początku była wysoka prolaktyna, ale na ten moment też już wszystko ok, więc walczymy dalej i liczymy, że lipiec pokaże nam upragnione dwie kreseczki
Czyli będzie nas parę na tego 9[/url] -
nick nieaktualny
-
Morelowanowa wrote:Witam się i ja Proszę o wpisanie "na dzień kiedy wszystko się może zdarzyć" czyli 10.07.
Siwulec, jako gospodyni wątku dajesz ładny przykład- gratuluję i życzę żebyś nie długo usłyszała serduszko
Zastanawiałam się czy nie wpisać się na 10.07 ze względu właśnie na ten cytat, ale w końcu wybrałam dzień @
Cisza tutaj jeszcze, mam nadzieję, że niedługo się tu rozkręcimyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 18:04
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Zastanawiałam się czy nie wpisać się na 10.07 ze względu właśnie na ten cytat, ale w końcu wybrałam dzień @
Cisza tutaj jeszcze, mam nadzieję, że niedługo się tu rozkręcimySiwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morelowanowa wrote:Ania95, ja się zapisałam na 10.07 bo też mi się dzień podoba a będę dwa dni po terminie @. Postanowiłam, że już nie zatestuje przed terminem- będę grzecznie czekać
Morelowa
Tutaj zdecydowanie nie znajdziesz w nas wsparcia w wytrwaniu nietestowania
Tutaj każda z nas zawsze Ci powie: Sikaj!
Bo cóż lepszego mamy do roboty?Siwulec lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Drogie Panie, pierwsza strona uaktualniona
witam Ania95
dziękuję Morelowanowa za życzenie niechaj się spełnia
dziękuje Lamka że zechciałaś nam towarzyszyć :* :* :*
już się nie mogę doczekać tego lipcalamka lubi tę wiadomość
-
Morelowanowa wrote:Ania95, ja się zapisałam na 10.07 bo też mi się dzień podoba a będę dwa dni po terminie @. Postanowiłam, że już nie zatestuje przed terminem- będę grzecznie czekać
Ja już kilka razy sobie to obiecywałam i zawsze robię kilka dni przed terminem @
Patuniek86 ja pewnie dam się namówić i będę testować wcześniej -
patuniek86 wrote:Ja już też nie mogę
Najbliższa owulacja około 25 czerwca. Córka wyjeżdża 22 czerwca
Ergo - będzie się działo
życzę Ci połamania łóżka -
Ania95 wrote:Ja już kilka razy sobie to obiecywałam i zawsze robię kilka dni przed terminem @
Patuniek86 ja pewnie dam się namówić i będę testować wcześniej
ja w tym cyklu sikałam od 3dpo, ale na forum przyznałam sie od 5dpo polecamEmiilka, Aga9090, Morelowanowa lubią tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Siwulcu kochany, wpadłam obstawić lipiec Poproszę na 18stego.
to będzie dla mnie zaszczyt postawić Ci , 18-ty należy do Ciebie :* :* :*Czrna 81 lubi tę wiadomość