LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Jutro lecę na betę i proga, zostały mi jeszcze chyba 3 testy Więc poniżej wieczorny sikaniec
Przy okazji, co mogę brać na przeziębienie i ból gardła? Od wczoraj mam katar i gardło mnie boli
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c31fed46303.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 21:51
Reniferra, Nadzieja22, Tosia2323, kubekkawy lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Hejka wiem ze wiekszosc tutaj na forum nie cieszy sie z @ , ale ja jej wygladalam jak nigdy.1 czerwca mialam zabieg lyzeczkowania , a dzisiaj dostalam @ nowy cykl, nowe nadzieje.
trasti i tosia a jak u Was ? Z tego co wiem tez jestescie po zabiegu.jak u Was z @ ? Przyszla juz?Malgonia, Dori1811, Aga9090, Nadzieja22, Tosia2323 lubią tę wiadomość
-
Lara pamietam swoja pierwsza @ po poronieniu wiec znam i rozumiem radosc. Powodzenia
Patunirk to moze syrop z czosnku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 21:59
lara88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też właśnie walczę z podobnymi objawami. Syrop z cebuli, mąż zrobił pyszną zupę coś a'la rosół, paracetamol, tantum Verde plus dużo ciepłego napoju z imbirem i cytryną. Plus miód ale ja akurat nie mam. Wcinam też hallsy - Dziewczyny polecily no i najlepiej połózyc się do łóżka choć na 2 dni...
-
Leżeć nie mogę-Właśnie zaczęła 3-tygodniowy urlop koleżanka, która tylko ja mogę zastąpić. Bo inna ma pojutrze zaplanowana operację. Więc odpada leżenie. Ale spróbuję od wtorku wziąć pracę z domu, jeśli mi nie przejdzie. Szefowa spoko babka, sama mnie pewnie wyśle. Nie mam żadnych syropów, zostaje ten nieszczęsny czosnek...
Jak zwykle jesteście nieocenioną skarbnicą wiedzy :-*Nat90 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Lara, powodzenia w nowym cyklu!
A propos progesteronu, spadła mi tempka i pobolewa bardziej brzuch, ale nie wiem czy jest sens badać progesteron skoro badałam w środę i był bardzo dobry. Raczej by się drastycznie nie zmienił, nie?
Zobaczę jak jutro będzie.
W ogóle niedziele bez handlu jednak mają swoje plusy - miałam mega ochotę na chipsy, a tak to musiałam zrobić sobie soczek, zdrowiej xD9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylara88 wrote:Hejka wiem ze wiekszosc tutaj na forum nie cieszy sie z @ , ale ja jej wygladalam jak nigdy.1 czerwca mialam zabieg lyzeczkowania , a dzisiaj dostalam @ nowy cykl, nowe nadzieje.
trasti i tosia a jak u Was ? Z tego co wiem tez jestescie po zabiegu.jak u Was z @ ? Przyszla juz? -
Dzisiaj teścik i pierwsze wrażenie że widzę cień ale niestety jestem analitykiem i wiem juz o co chodzi ... jak potrzeb na tą ciemnoróżowa kredkę kontrolną a potem na biały pasek to oczy przenoszą troszkę kolor i widzę cień cienia
No cóż prawda taka że w 10dpo jest nadal biało, zestaw startowy suplementów zamówiony i czekamy na @.
A dzisiaj ostatnia tabl dupka, w nocy kręgosłup rwał mnie tak że jechałam z bólu
-
nick nieaktualnyIga66 wrote:Dzisiaj teścik i pierwsze wrażenie że widzę cień ale niestety jestem analitykiem i wiem juz o co chodzi ... jak potrzeb na tą ciemnoróżowa kredkę kontrolną a potem na biały pasek to oczy przenoszą troszkę kolor i widzę cień cienia
No cóż prawda taka że w 10dpo jest nadal biało, zestaw startowy suplementów zamówiony i czekamy na @.
A dzisiaj ostatnia tabl dupka, w nocy kręgosłup rwał mnie tak że jechałam z bólu -
Acilya wrote:A propos wykresu, to co sądzicie o moim? Martwi mnie spadek tempki.
Igi rzeczywiście piękny
-
Acilya wrote:A propos wykresu, to co sądzicie o moim? Martwi mnie spadek tempki.
Igi rzeczywiście piękny
-
golonat wrote:Myślę, że masz zupełnie normalny ciążowy wykres . Zerknij na mój, ta temperatura nie musi ciągle rosnąć albo być na jednym poziomie. Podobno zaleca się, żeby po pozytywie już nie mierzyć, ale mi to jakoś weszło w krew. Po wczorajszym spadku (ale też nie poniżej poziomej) masz dziś znów podwyższoną, primo, to co napisałam wyżej, secundo, zawsze należy brać pod uwagę błąd pomiaru.
Aczkolwiek wciąż się zastanawiam nad tą betą dziś, ale nie chcę być taką wariatką9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2