LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Jutro lecę na betę i proga, zostały mi jeszcze chyba 3 testy
Więc poniżej wieczorny sikaniec 
Przy okazji, co mogę brać na przeziębienie i ból gardła? Od wczoraj mam katar i gardło mnie boli
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c31fed46303.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 21:51
Reniferra, Nadzieja22, Tosia2323, kubekkawy lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Hejka
wiem ze wiekszosc tutaj na forum nie cieszy sie z @ , ale ja jej wygladalam jak nigdy.1 czerwca mialam zabieg lyzeczkowania , a dzisiaj dostalam @
nowy cykl, nowe nadzieje.
trasti i tosia a jak u Was ? Z tego co wiem tez jestescie po zabiegu.jak u Was z @ ? Przyszla juz?
Malgonia, Dori1811, Aga9090, Nadzieja22, Tosia2323 lubią tę wiadomość

-
Lara pamietam swoja pierwsza @ po poronieniu wiec znam i rozumiem radosc. Powodzenia
Patunirk to moze syrop z czosnku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 21:59
lara88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też właśnie walczę z podobnymi objawami. Syrop z cebuli, mąż zrobił pyszną zupę coś a'la rosół, paracetamol, tantum Verde plus dużo ciepłego napoju z imbirem i cytryną. Plus miód ale ja akurat nie mam. Wcinam też hallsy - Dziewczyny polecily
no i najlepiej połózyc się do łóżka choć na 2 dni...
-
Leżeć nie mogę-Właśnie zaczęła 3-tygodniowy urlop koleżanka, która tylko ja mogę zastąpić. Bo inna ma pojutrze zaplanowana operację. Więc odpada leżenie. Ale spróbuję od wtorku wziąć pracę z domu, jeśli mi nie przejdzie. Szefowa spoko babka, sama mnie pewnie wyśle. Nie mam żadnych syropów, zostaje ten nieszczęsny czosnek...
Jak zwykle jesteście nieocenioną skarbnicą wiedzy :-*
Nat90 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Lara, powodzenia w nowym cyklu!
A propos progesteronu, spadła mi tempka i pobolewa bardziej brzuch, ale nie wiem czy jest sens badać progesteron skoro badałam w środę i był bardzo dobry. Raczej by się drastycznie nie zmienił, nie?
Zobaczę jak jutro będzie.
W ogóle niedziele bez handlu jednak mają swoje plusy - miałam mega ochotę na chipsy, a tak to musiałam zrobić sobie soczek, zdrowiej xD9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml

1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDoskonale Cię rozumiem. Ja zabieg miałam 11 czerwca i ciagle czekam na @. W środę idę do gina na kontrole to może się czegoś dowiem. Chyba po usg stwierdzi ile to jeszcze może potrwaćlara88 wrote:Hejka
wiem ze wiekszosc tutaj na forum nie cieszy sie z @ , ale ja jej wygladalam jak nigdy.1 czerwca mialam zabieg lyzeczkowania , a dzisiaj dostalam @
nowy cykl, nowe nadzieje.
trasti i tosia a jak u Was ? Z tego co wiem tez jestescie po zabiegu.jak u Was z @ ? Przyszla juz? -
Dzisiaj teścik i pierwsze wrażenie że widzę cień
ale niestety jestem analitykiem i wiem juz o co chodzi ... jak potrzeb na tą ciemnoróżowa kredkę kontrolną a potem na biały pasek to oczy przenoszą troszkę kolor i widzę cień cienia 

No cóż prawda taka że w 10dpo jest nadal biało, zestaw startowy suplementów zamówiony i czekamy na @.
A dzisiaj ostatnia tabl dupka, w nocy kręgosłup rwał mnie tak że jechałam z bólu
-
nick nieaktualnyPrzecież dopiero 10dpo...Iga66 wrote:Dzisiaj teścik i pierwsze wrażenie że widzę cień
ale niestety jestem analitykiem i wiem juz o co chodzi ... jak potrzeb na tą ciemnoróżowa kredkę kontrolną a potem na biały pasek to oczy przenoszą troszkę kolor i widzę cień cienia 

No cóż prawda taka że w 10dpo jest nadal biało, zestaw startowy suplementów zamówiony i czekamy na @.
A dzisiaj ostatnia tabl dupka, w nocy kręgosłup rwał mnie tak że jechałam z bólu
-
Myślę, że masz zupełnie normalny ciążowy wykresAcilya wrote:A propos wykresu, to co sądzicie o moim? Martwi mnie spadek tempki.
Igi rzeczywiście piękny
. Zerknij na mój, ta temperatura nie musi ciągle rosnąć albo być na jednym poziomie. Podobno zaleca się, żeby po pozytywie już nie mierzyć, ale mi to jakoś weszło w krew. Po wczorajszym spadku (ale też nie poniżej poziomej) masz dziś znów podwyższoną, primo, to co napisałam wyżej, secundo, zawsze należy brać pod uwagę błąd pomiaru.
-
Myślę, że masz zupełnie normalny ciążowy wykresAcilya wrote:A propos wykresu, to co sądzicie o moim? Martwi mnie spadek tempki.
Igi rzeczywiście piękny
. Zerknij na mój, ta temperatura nie musi ciągle rosnąć albo być na jednym poziomie. Podobno zaleca się, żeby po pozytywie już nie mierzyć, ale mi to jakoś weszło w krew. Po wczorajszym spadku (ale też nie poniżej poziomej) masz dziś znów podwyższoną, primo, to co napisałam wyżej, secundo, zawsze należy brać pod uwagę błąd pomiaru.
-
Dzięki, uspokoiłaś mniegolonat wrote:Myślę, że masz zupełnie normalny ciążowy wykres
Mi tak samo - weszło w krew mierzenie, ale od jutra koniec 
Aczkolwiek wciąż się zastanawiam nad tą betą dziś, ale nie chcę być taką wariatką
9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml

1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2

Halo, gdzie jest sala rozwodw?