Lipcowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusiek86 wrote:Dziewczyny zwariuje...
u mnie dziś 2 dzień cyklu i krew mnie zalewa... dosłownie i w przenośni...
Nie dość , że jestem zmęczona po pracy i to tak na maxa to czuje się jak idiotka. Zaczęłam sobie przypominać jak ostatnio w dniu moich urodzin dziewczyny które już mają dzieci składając życzenia mówiły kwestia czasu , odpuść sobie a zajdziesz itd..a ja czuje się jak taka głupia idotka już robiąc te testy , mając seks na przymus bo właśnie owulacja i robiąc sobie nadzieje już kolejny i kolejny miesiąc. Na dodatek mój Artur widząc mój nastrój zapytał co jest? to mu powiedziałam że mam dość , że to bez sensu itd na co on : co się denerwujesz przecież się staramy. Tylko , że to ja idę i kupuje te testy , robie je , co miesiąc obserwuje swoje ciało bo być może teraz a potem jeszcze robiąc dobrą mine do złej gry idę z nim do łożka choć nie mam czasami na to ochoty a musze zrobić by on miał. Cholera by to wzięła. Zwariuje. Sorry dziewczyny ale musiałam to wyrzucić . Co jest kur...wa nie tak , że normalne osoby które chcą stworzyć rodzine , dom być mamą nie mogą. To wszystko nie tak.
Hej... jestem tuż przed @ (oczywiście mam ciagle nadzieję, że nie przyjdzie, bo już kilka dni 37') i popłakałam się czytając Twój wpis, bo to jest najtrudniejsze w staraniu: dzień rozczarowania. Myślałam ze jestem nienormalna zanim tu trafiłam i choć się nie znamy to łatwiej mi napisać do Was niż pogadać z przyjaciółmi, którzy mnie kochają i kibicują ale nie rozumieją tych emocji. Dzięki ! Trzymam kciuki za nas wszystkie -
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny.Miałam dzisiaj testować oficjalnie.Temp spadła,dwa dni mam leciutko plemienia,które jest zauważalne podczas sprawdzania śluzu w środku.Do tego przyszła infekcja.Oczekuje na wredną.Test nie ma sensu.Testowałam w 11 dpo, bo następnego dnia miała spory wysiłek pedałowania na rowerze.W trosce o możliwą fasolkę zatestowałam-jedna kreska.Pozdrawiam5 tydzień ciąży:)jeszcze nie poznałam,ale się zakochałam:)
-
aktualny wątek do lipca
https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/lipcowki,12880,1.html
Tam jest większość wiec zapraszamyTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
gg88 wrote:aktualny wątek do lipca
https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/lipcowki,12880,1.html
Tam jest większość wiec zapraszamy -
Witam, jestem tu nową Ale może któraś z Was podpowie mi kiedy mogę zacząć testować pierwszy dzień miesiączki 3 lipiec przy cyklach 29-30 dniowych wg kalendarza owulacja wypadala na 17dc , natomiast robiłam testy owulacyjne od 10dc i pierwszy pozytywny test wyszedł mi juz 13 dc. Owu mogła się pospieszyć o te 3-4 dni ? Dodam że przytulania z mężem było regularne codzienne od 12 do 17 dnia cyklu
-