Lipcowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sasanka 87 wrote:Nie wytrzymalam do jutra i jest druga kreseczka bladziutka ale jest. Jednak boję się że okres mimo wszystko nadejdzie. Ogólnie jestem przerażona możliwością powtórki.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
To co w szpitalu przeżyłam to masakra. Najgorszemu wrogowi nie życzę. Ciąża obumarla około 7 tyg a dowiedziałam się w 10. Teraz się martwię że niepotrzebnie sobie nadzieji narobilam za wczesnym testowaniem. Ale to tylko dlatego że impreza dziś była chciałam wiedzieć czy mogę wypić kieliszek wina. A teraz ta wydzielina jak tuż przed okresem.
Jestem pod kontrolą i ginekologa i endokrynologa. Tsh ostatnie 1,9 biorę euthyrox 25 1,5 tabletki. Jutro zrobię betę jak @nie przyjdzie
Dzięki za wsparcieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2017, 18:42
Marzec 2017 poronienie chybione 10tc -
nick nieaktualny
-
Ja myślałam, ze na urlopie będziemy robić potomka a tu co? Już w podróży czułam taka infekcje, jakiej świat nie widział i nie wiem co z tym zrobic, iść do lekarza tu? Nie wiem, ja to mam takie szczescie... pierwszy prawdziwy urlop i taka okropna infekcja... jak zacznie swędzieć to mam ochotę wziasc drucianą szczotkę miałam taka infekcje raz w życiu, bo inne bylyale nie swędzące... doradzacie coś? Jestem w ChorwacjiStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
A No i odebrałam ostatnio wyniki tsh. Z 2,88 przy zwiększonej dawcę euthyroxuspadlo mi przez dwa miesiące tylko do 2,64Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Izape_91 wrote:Ja myślałam, ze na urlopie będziemy robić potomka a tu co? Już w podróży czułam taka infekcje, jakiej świat nie widział i nie wiem co z tym zrobic, iść do lekarza tu? Nie wiem, ja to mam takie szczescie... pierwszy prawdziwy urlop i taka okropna infekcja... jak zacznie swędzieć to mam ochotę wziasc drucianą szczotkę miałam taka infekcje raz w życiu, bo inne bylyale nie swędzące... doradzacie coś? Jestem w Chorwacji][/url]
-
Izape_91 wrote:Ja myślałam, ze na urlopie będziemy robić potomka a tu co? Już w podróży czułam taka infekcje, jakiej świat nie widział i nie wiem co z tym zrobic, iść do lekarza tu? Nie wiem, ja to mam takie szczescie... pierwszy prawdziwy urlop i taka okropna infekcja... jak zacznie swędzieć to mam ochotę wziasc drucianą szczotkę miałam taka infekcje raz w życiu, bo inne bylyale nie swędzące... doradzacie coś? Jestem w Chorwacji
-
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:Ja myślałam, ze na urlopie będziemy robić potomka a tu co? Już w podróży czułam taka infekcje, jakiej świat nie widział i nie wiem co z tym zrobic, iść do lekarza tu? Nie wiem, ja to mam takie szczescie... pierwszy prawdziwy urlop i taka okropna infekcja... jak zacznie swędzieć to mam ochotę wziasc drucianą szczotkę miałam taka infekcje raz w życiu, bo inne bylyale nie swędzące... doradzacie coś? Jestem w Chorwacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2017, 20:02
👧2018 Agatka
Długo nic
9 stycznia 2024 II
Beta 10.01 82,4
12.01. 211.2
15.01 861,2
Progesteron spadł z 25 do 15, różowy śluz luteina 100 x 2
Wizyta 18.01. -
Taliana85 wrote:A nie jest to swedzenie wynikiem użycia jakiś innych środków do higieny w trakcie przygotowań do wyjazdu? Może jakaś reakcja alergiczna?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Izape_91 wrote:Nie, napewno nie : ( poza tym mam ten okropny śluz:/ na to trzeba jakiejś kuracji czym prędzej ((( poszukam lekarza
-
Izape_91 wrote:Nie, napewno nie : ( poza tym mam ten okropny śluz:/ na to trzeba jakiejś kuracji czym prędzej ((( poszukam lekarza
Serdecznie Ci współczuję. Na sam wyjazd urlopowy. Mam nadzieję że znajdziesz lekarza i nie będzie problemów z lekami. Pozdrowienia.👧2018 Agatka
Długo nic
9 stycznia 2024 II
Beta 10.01 82,4
12.01. 211.2
15.01 861,2
Progesteron spadł z 25 do 15, różowy śluz luteina 100 x 2
Wizyta 18.01. -
A ja dziś byłam u ginekologa. Jest pęcherzyk, ale taki mały ze nie dalo rady go zmierzyc. Dziwne to bo beta dziś 2000 a pęcherzyki jak w drugim tygodniuWojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10