LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sara9555 wrote:ODDAM BOCIANA
Widziałam dziś Bociana na łące 1km od mojego domu, a że mi niepotrzebny, to oddaję.sara9555 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
Lena21 wrote:Ja właśnie się zbieram na betę, bardzo proszę Was o kciuki i pozytywne myśli dla mojego ❤️... tak bardzo się boje ze zaraz mi serce wyskoczy.
Powodzenia!
sara9555 wrote:ODDAM BOCIANA
Widziałam dziś Bociana na łące 1km od mojego domu, a że mi niepotrzebny, to oddaję.
Kradnę!!!
sara9555 lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Dzień dobry w tak pięknie słoneczny dzień (póki co haha)
Miłego dnia, i caly czas trzymam kciuki za najbliższe testowanka i bety !!!!
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa ,a kakao było ?
Sniezynka walczy napewno :*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
malinowaemi wrote:Witam aię ponownie Widze, że wszystkie Weteranki w 2018 będą na macierzyńskim. Zaglądam tu i Wam kibicuję Każda fasolka ładuje mnie pozytywną energią
Co słychać ?? Dawno Cię nie było !!
JuicyB wrote:Jeszcze nie miałyśmy okazji "poznać się" na tym forum, ale obserwuję od dawna jak pomagasz tutaj innym dziewczynom. Super informacja! Bardzo się cieszę, że zdecydowaliście się na kolejny krok
U mnie @ powinna być 22.07., więc poproszę wpis na listę 26.07.
Hej, dzięki!!!
Jesteś czymś stymylowana czy własne ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziękuję za ciepłe słowa od was, wczoraj "oblewałam" przy grillu z przyjaciółmi.
Krok milowy do przodu.
Agniechaaa podziwiam o 3 !!! A pamiętam że takie bóle miałaś poprzednio więc dobrze wróży!!
Problemik dziś beta ???????? Śmierdzi aaaaaa i tak powinno być
Lena czekam na ładny przyrost bety
innamorata88, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
hej Kochane:) Ja niestety zaczęłam weekend z @ wziela mnie z zaskoczenia w nocy, w 26dc- duuuzo za wcześnie, no ale co zrobić....uciekam na sierpień, a za wszystkie testujące jeszcze w lipcu mocno trzymam kciuki:***
-
nick nieaktualnyKaka jeszcze nie było ale to przez to ze musiałam odespać nocną premierę
Problemik jak taki węch czuły to dobry znak
Flo ja juz sama nie wiem czy dobrze czy źle, zwarjowac idzie :p teraz tez mnie cos tam boli ale tak jakby miednica(?) gdzie tam do 24.07 jeszcze tydzień czekaniaJedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
Kochane niestety moja beta nie wzrosła, spadła do 4... wiec moje małe serduszko nie dało rady. Temperatura wziąć wysoka wiec tliła się we mnie nadzieja mimo złych przeczuć. Dziś odstawię dupka i zaczekam na @... jestem zdruzgotana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 09:51
-
Amy za 2 dni dołączę do Ciebie
Agniechaaa wytrzymasz tyle?! Ja słowo honoru bedę betować od 7dpt
Dziś chyba coś z ciśnieniem kręci mi się w głowie i czekam na @
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Lena21 wrote:Kochane niestety moja beta nie wzrosła, spadła do 4... wiec moje małe serduszko nie dało rady. Temperatura wziąć wysoka wiec tliła się we mnie nadzieja mimo złych przeczuć. Dziś odstawię dupka i zaczekam na @... jestem zdruzgotanaTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
problemik wrote:Temperatura 37.4... brać apap?
U mnie też temperatura wzrosła do 37,37. W nocy źle się czułam i było mi zimno. Mąż kazał mi zostać w domu i wziąć L4. Mam nadzieję, że to fasolka ładnie się mości w nowym mieszkanku, a nie jakaś głupia grypa. Dziewczyny, kiedy radzicie najwcześniej zrobić betę? Dzisiaj 8dpo, a ja nie wytrzymam do piątkowego testowania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 10:03
zubii lubi tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Lena21 wrote:Kochane niestety moja beta nie wzrosła, spadła do 4... wiec moje małe serduszko nie dało rady. Temperatura wziąć wysoka wiec tliła się we mnie nadzieja mimo złych przeczuć. Dziś odstawię dupka i zaczekam na @... jestem zdruzgotana
Strasznie mi przykro trzymaj się :*
Lucia ja na Twoim miejscu zrobiłabym w środę może coś już byc. -
nick nieaktualnyLena tak mi bardzo bardzo bardzo przykro musisz być silna!
Flo wole sie chyba łudzić jak głupia do poniedziałku, ze jednak Śnieżynka walczy niż staracie tą nadzieje za wczasu od tak taka głupia w tej kwestii jestem :pWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 10:10
-
Lena21 wrote:Kochane niestety moja beta nie wzrosła, spadła do 4... wiec moje małe serduszko nie dało rady. Temperatura wziąć wysoka wiec tliła się we mnie nadzieja mimo złych przeczuć. Dziś odstawię dupka i zaczekam na @... jestem zdruzgotana
Lena, baaaaaaaardzo mi przykro. Wiem co czujesz. Tego się najbardziej obawiam po pozytywnym teście. Pierwszy raz masz cb? Głowa do góry. To wbrew pozorom często się zdarza, niektóre kobiety nawet nie są tego świadome.PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
nick nieaktualnyProblemik nie możesz sie o nic obwiniać!!! Tymbardziej, ze jeszcze nie wiesz co i jak!!! Ja dalej trzymam kciuki, ale fakt jeden to masz racje, ze najlepiej upewnić sie u gina ze wszystkim tak dla spokoju własnego sumienia nawet. Ja wierze w Twoją kruszynkę i Ty tez musisz zrobiłaś dla niej wszystko co uważałaś za najlepsze!!! Nic więcej niejest juz zalerzne od Ciebie.
Ja wiem jaka byłam chora zaraz po tym jak dowiedziałam sie, ze maluch po transferze sie zadomowił i wiem jak potem wyrzucałam sobie, ze to pewnie przez to sie nie rozwinął a to wszystko Gown*** prawda poprostu był słaby i nie dał rady, brutalne ale prawdziwe. Każda z Nas marzy o zdrowym silnym dzidziusiu i taki sie Nam w końcu trafi od losu tylko musimy poczekac ale sie wygladałam!!!
Wiec morał
GŁOWA DO GÓRY!!!! JESTES SILNA I ROBISZ WSZYSTKO CO MOŻESZ!!! TO JUZ OGROMNY SUKCES
Karma oby tak byłWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 10:39
problemik lubi tę wiadomość