LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flower to super, że przestał być na NIE w tej sprawie, odbebnij co trzeba ( a może będzie mile zaskoczenie jak to czasem bywa ) i juz może być tylko lepiej mając plan "b"
BuziakiFlowwer lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Agniechaaaa wrote:Uf My dopiero zjedliśmy śniadanko muszę sie pochwalic zrobiłam pyszną sałatkę z fetą M krzyczy, ze mam jeść duzo warzyw o owoców :p wiec jadę na sałatkach Hihi do tego sama zrobiłam wędlinie i oczywiście KAKAO Hahahah ale było pycha!
A wiesz, że kiedyś nie lubiłam tego typu sałatek w ogóle warzywa były blee a teraz jem dzień i noc ! A jaki dawno nie piłam jutro będzie na śniadankoFlowwer, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj mi temp skoczyla na.37'1 I test owulacyjny jest bardzo wyrazny choc.nadal negatywny,druga kreska prawie tak samo intensywna. Wiem,ze to moze sie nie sprawdzic ale dla wytrwania do testowania ciazowego sprawdzam sobie owulacyjny okres powienien byc piatem/sobota
-
Flowwer wrote:DZIEWCZYNY !!!!! MÓJ M ZGODZIŁ SIĘ NA IVF!!!!!
Ale jestem szczęśliwa:D teraz muszę ogarnąć tą nieszczęsną immunologie.
Odbębnie ten jeden cykl z menopurem i ruszam z antykami ufff
Jupi !!!Flowwer lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyU mnie dziś 6 dpo i praktycznie zero objawów,piersi delikatnie coś dają znać ale to nie ten ból co w zeszłym cyklu,wtedy bolały mnie na maksa już od 4 dpo,poza tym śluz mam wodnisty,myślałam w nocy,że się posikalam hehe,także już niedługo będę atakować test,może będzie szczęśliwy.
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Jupi !!!
Flowwer, tak się cieszę Wierzyłam, że Twój eMek zmieni zdanie widząc Twoją determinację.
Może pod koniec roku wspólnie będziemy przechodzić przez etapy IVFFlowwer lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czytam Was codziennie i mocno kibicuję Ale udzielam się mało, bo w temacie starań niewiele mam póki co do powiedzenia. Myśl o powrocie do starań póki co nachodzi mnie 1-2 razy w tygodniu.
Smutek po CP jeszcze się pojawia, ale od ok. tygodnia pierwszy raz od dawna czuję, że żyję.. robimy z M wszystko na co mamy ochotę, czujemy się wolni (no może poza pracą ), seks jest dużo lepszy niż w trakcie starań. Wiem, że ostatni rok był podporządkowany tylko i wyłącznie staraniom. I wiem, że będzie trzeba wrócić do takiego trybu, ale póki co mam zamiar korzystać jak najwięcej i gromadzić siły.Czrna 81, Agniechaaaa, Flowwer, Sarna84, Karma88, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Jupi !!!summer86, Flowwer lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Summer cieszy mnie że jesteś w lepszej formie! Czas tu na forum tak popierdziela że ani się obejrzymy a będzie jesień i będziesz się nam chwaliła pozytywnym testem
Póki co żyj pełnią życia, rozpieszczaj siebie i męża, bo potem twój świat podporządkuje się małemu szkrabowiJedna_z_Wielu, malinowaemi lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
Jupi !!!
Jeszcze nie miałyśmy okazji "poznać się" na tym forum, ale obserwuję od dawna jak pomagasz tutaj innym dziewczynom. Super informacja! Bardzo się cieszę, że zdecydowaliście się na kolejny krok
U mnie @ powinna być 22.07., więc poproszę wpis na listę 26.07.Czrna 81, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Flower cudowna wiadomość!!!
W 2018 będzie wysyp najbardziej ukochanych i wyczekiwanych FasoleczekBocianiątko lubi tę wiadomość
🙍🏻♀️
Letrox 75,MTHFR hetero, PAI-homo
🙎🏻♂️
Teratozoospermia, fragmentacja39%
08.2017 poronienie 9 tc 👼
10.20-04.21 3x IUI 🐒
10.2021-przygotowanie IVF🍀
01.2022-punkcja 🥚🥚🥚- 16 komórek➡️ 6 zarodków ➡️ ❄️❄️ 2 blastocysty( 5AA, 3BB) ➡️ ❄️1 zarodek po NGS
02.2022- transfer-odwołany➡️ zapalenie endometrium
21.03- biopsja➡️ wynik prawidłowy
10.05- TRANSFER 3.2.2 🙏🍀
17.05- BETA 23/ 19.05- 55 / 23.05-281
7.06- USG- jest ❤️ CRL 6mm
14.06- USG- CRL 1,42cm
28.06- USG -CRL 3,04cm Córeczka💕
18.07. USG PRENATALNE- CRL 7cm
28.08. USG- CRL 9cm
18.08. USG- 185g
2.09. USG- 308g
20.09 USG POŁÓWKOWE - 463g
30.09. USG- 612g
21.10. USG- 970g
10.11. USG - 1588g
25.11. USG III TRYM.- 1650g
01. 23 Nasz Cud SN 3610g 56cm💗 -
Paula_30 wrote:Jak tu sie wpisuje ja testowanie? Ja mam miec @ 23.07. Jak tu wytrzymac???
hehe ja jezdze nawet inna droga do pracy bo tam nie ma apteki po drodze, przynajmniej mnie nie kusi kupic testu, czasami sama sie z siebie smieje:)Paula_30 lubi tę wiadomość
Lipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
Na jesieni M kupil kijki i chodziliśmy może ze 3 razy. Moje łopatki nie dały rady A poza tym trzeba wejść w rytm chodzenia co najmniej 3razy w tygodniu,a moj M niestety po pracy nie miał siły.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2017, 21:28
Ruth lubi tę wiadomość