LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobranoc dziewczynki. Kolorowych snów :*
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Wczoraj przyszła @ więc to teraz ostatni cykl ufff
W czwartek powtórzyłam badania subpopulacji po 2 mies leczenia i NK wzrosły sporo na encortonie i wlewach ale agresywność spadła, tyle choć pocieszenia.
W piatek idę do dr i zobaczymy co powie jeszcze nic nie wiem tylko tyle że już kolejny cykl na antykach i ruszam z badaniami.
W czasie antyków mam wyleczyć helicobacter bo nie można brać antybiotyku przy sterydzie.
Jaki antybiotyk będziesz brać ? trzeba się zabezpieczyć przed infekcją intymną i wyjałowieniem. Lepiej zapobiegać niż leczyć.
Biorę doxycykline. Dopochwowo biorę sobie na zmianę różne globulki. Dzisiaj wykupiłam Gynalgin na receptę i będę brała przez kilka dni żeby właśnie grzybek się nie pojawił.
Inna, gratuluje i chwytam wirusy!!innamorata88 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Witam się kochane z rana i życzę miłego dnia
Bocianiątko, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
problemik wrote:♥ potwierdzam egatywną betą.
Żegnam się z Wami i życzę powodzenia.
ProblemikMam nadzieję, że znajdziesz w sobie siłę. Nie poddawaj się, w końcu musi się udać. Ściskam!
staraczka1111 wrote:Jest pęcherzyk jest pęcherzyk jest pęcherzyk nawet dwarośnie sobie 15 mm ma endo 9. W czwartek rano ovitrelle pt wizyta pęknięcia
pon lub wt jedziemy po kropki.
Piękne wieści!
innamorata88 wrote:Już z kropką jesteśmy w domuserducho ładne miarowe 168 uderzeń/minutę i całe 14,5mm
kolejna wizyta za 2 tygodnie
pięknie jest i oczywiście syfię na całego !!
Innamorata to kropeczka mocno wgryziona, zadomowiona i niech rośnie zdrowo!
Wczoraj dotarliśmy na naszą kochaną Gubałówkę. Od razu jak przyjechalismy to zlapal mnie bol owulacyjny. Jajo peklo na widok gor??? Dziwnie, bo w sobotę Pregnyl byl i jakos to pozno mi sie wydaje. Zobaczymy.
Spacer porządny zrobiliśmy po okolicy. Chcemy dziś na Kasprowy Wierch wejsc. Mam nadzieje, ze damy rade.
Udanego testowania dziewczyny i udanych wizyt. :*Bocianiątko, innamorata88, Madżka89, Czrna 81, staraczka1111 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Okres powinnam miec w poniedziałek
Dziś zrobilampierwszy test-myslalam ,ze to juz pora..
Druga kreska jest tak blada ze zastanawiam sie czy to aby napewno nie moja wyobraznia
Owulacje miałam 3,4 lipca dwa dni pozniej zaczęły mnie bolec jajniki ipodbrzusze tydzien później piersi.
Temperatura w pochwie 37,1.
A moze topoprostu zapalenie i bol w podbrzuszu od tego? Ciagle chodze smutna,bo to czekanir mnie dobija
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2017, 07:06
ZAGUBIONA -
Lena21 wrote:Dziewczyny moje ekspertki mam jeszcze pytanie, wczoraj dostałam wyniki progesteronu który robiłam w poniedziałek przy okazji bety, wynik to 0,7 ng/ml, co to oznacza?
12.01.2021 - OVI klinika start 2. procedury - krótki protokół mensinorm 150 + orgalutran
CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020
02.2020 - diphereline 8 miesięcy (sztuczna menopauza, wyciszenie adeno)
ET cl9.3 - 01.08.2019
lipiec 2019 - 1. procedura: gonal f 125 + centrotide) 10 kumulusów, 6 komórek, 3 zarodki słabej jakości (duża fragmentacja)
IUI - 24.10.2018
IUI - 19.11.2018
maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz -
Lena21 wrote:Dziewczyny moje ekspertki mam jeszcze pytanie, wczoraj dostałam wyniki progesteronu który robiłam w poniedziałek przy okazji bety, wynik to 0,7 ng/ml, co to oznacza?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:W którym dniu cyklu go robiłaś? Strasznie niziutki, jakby w ogóle nie było owulacji.
Lena progesteronu nie podała... Właśnie Lena, podaj!
12.01.2021 - OVI klinika start 2. procedury - krótki protokół mensinorm 150 + orgalutran
ET cl9.3 - 01.08.2019
lipiec 2019 - 1. procedura: gonal f 125 + centrotide) 10 kumulusów, 6 komórek, 3 zarodki słabej jakości (duża fragmentacja)
IUI - 24.10.2018
IUI - 19.11.2018
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz -
nick nieaktualny
-
Cześć słoneczka:) dzis pink test mega pozytywny i siedze w kolejce na Bhcg
zastanawiam sie czy od razu robic sobie morfologie czy poczekac az gin mi zleci komplet badan
Bocianiątko, blue00, Phnappy, Agniechaaaa, Lunaris, Rucola, Flowwer, Madżka89, malinowaemi, Czrna 81, i-feel-you, sara9555, Sarna84, Karma88 lubią tę wiadomość
-
https://zapodaj.net/003a2c1cbbc23.jpg.html
Oto moje dzisiejsze kreski;)
Wiecie ze mam wrazenie ze maz mama i brat najblizsze mi.oaoby wcale nie cirsza sie z tych pozytywnych testów... Taka sama z tym szczesciem sie czuje. Wypisuje wam tutaj bo mi lzejblue00, beatka_c, Agniechaaaa, KateHawke, innamorata88, i-feel-you, Karma88 lubią tę wiadomość
-
OjMaryś wrote:Cześć słoneczka:) dzis pink test mega pozytywny i siedze w kolejce na Bhcg
zastanawiam sie czy od razu robic sobie morfologie czy poczekac az gin mi zleci komplet badan
Strasznie się ciesze!
zrób teraz progesteron i tsh. Resztę i tak Ci zlecą w gąszczu innych badań
ET cl9.3 - 01.08.2019
IUI - 24.10.2018
IUI - 19.11.2018
Bocianiątko wrote:Inna, to beta anie progesteron
Lena progesteronu nie podała... Właśnie Lena, podaj!
No wlasnie to progesteron, dopiero dostała wynik, który robiła przy okazji bety
Nie znam się za bardzo na tym, ale z tego co nauczyłam sie od Flower to rzeczywiście niziutko, jakby owulacja w ogóle nie wystąpiła... -
Melevis wrote:No wlasnie to progesteron, dopiero dostała wynik, który robiła przy okazji bety
Nie znam się za bardzo na tym, ale z tego co nauczyłam sie od Flower to rzeczywiście niziutko, jakby owulacja w ogóle nie wystąpiła...jakoś się zaplątałam
Melevis lubi tę wiadomość
ET cl9.3 - 01.08.2019
IUI - 24.10.2018
IUI - 19.11.2018
OjMaryś- syuper!! Tak się ciesze! Będziesz marcówką czy juz kwietniówką?
Po waszych przejściach myślę, że zaczną się cieszyc jak już ciąża będzie ciut starszaDobrze, że masz nas!
malinowaemi lubi tę wiadomość
Synek
Mój blog: www.doilurazysztuka.wordpress.com
-
OjMaryś gratuluję raz jeszcze
co do facetów, to do nich dociera dopiero po urodzeniu chyba. Przynajmniej z moim tak było, cała poprzednia ciąże moze kilka razy dotknął brzucha, żeby poczuć jak młody kopie, ani do niego nie gadał itd, a jak syn sie urodził to zwariował na jego punkcie. Teraz tez to samo, także ja bym sie tym nie przejmowała
a do mamy moze jeszcze nie dotarło, wiesz, jej ukochana córeczka dopiero co była dzieckiem a zaraz sama je bedzie miała
daj im czas
i czekam na betę!
sara9555 lubi tę wiadomość
-
Ojmaryś Gratuluję
kreseczki wspaniałe
Dużo spokoju teraz i kiedy tylko możesz to odpoczywaj :*
-
nick nieaktualny