LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Nie żałuje(my) rano kakao teraz mleczko z płatkami
poważnie krów dojnych braknie w malopolsce będziecie mi musiały podsyłać mleczko
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Wskakuję z dniem dzisiejszym na sierpieńSzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody -
problemik wrote:♥ potwierdzam negatywną betą.
Żegnam się z Wami i życzę powodzenia.
Przykro mi bardzo... trzymaj sie!!Mój kochany Michałek ❤️❤️❤️
Starania o drugiego maluszka 💕🥰
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Flowwer wrote:A ja mam leków po zęby.
Acard 2x1
Encorton 2x 10 mg czyli na dobę 20 mg przez 2 tyg i później mam schodzić aż do antyków.
4x 100 ml Intralipid dawka końska !!! Chyba tam 10h bedę podpięta pod kroplówki.
I IVF bedę podchodzić na żelaznym zestawie
Jakoś muszę przebębnić ten cykl
czemu bierzesz 2x acard? a 20mg? czemu dr Pasnik zwiekszyl tobie dawke ze wzgledu na NK?
4 kroplowki w tym samym dniu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 20:05
Mój kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Agniechaaaa wrote:Od transferu
nic tylko mleko mi w głowie
!!!
ja uwielbiam bawarke, moglabym pic ja co dzienniea kakao uwielbiam!
❤️❤️❤️ -
staraczka1111 wrote:Jest pęcherzyk jest pęcherzyk jest pęcherzyk nawet dwa
rośnie sobie 15 mm ma endo 9. W czwartek rano ovitrelle pt wizyta pęknięcia
pon lub wt jedziemy po kropki.
suuuper wiadomscto teraz do boju!! trzymam kciuki!
staraczka1111, innamorata88 lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
innamorata88 wrote:Już z kropką jesteśmy w domu
serducho ładne miarowe 168 uderzeń/minutę i całe 14,5mm
kolejna wizyta za 2 tygodnie
pięknie jest i oczywiście syfię na całego !!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d96f402b6cc.jpg
Wielkie gratulacje!!innamorata88 lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyAnulka0310 wrote:Witam was wszystkie. Mam pytanie czy są wśród was dziewczyny po 38 roku? Pytam bo wczoraj bylam u gin i powiedział że w moim wieku komórki jajowe są słabej jakości. I to może być przyczyną niepowodzeń w zajęciu A potem donoszeniu. Czy któraś coś słyszała ...
ja mam 39 i nie miam problemow -
problemik, tulę Cię mocno. Poukładaj sobie wszystko w głowie, odpocznij i jak nabierzesz sił wracaj do nas. W końcu każdej z nas się uda.
Inna<3 tak się cieszę, że wszystko ok. Teraz ciesz się ciążą i odpoczywaj a nam rozsyłaj wiruski
Flowwer, jak długo będziesz brała antyki? Ja się dalej biję z myślami czy prosić o nie lekarza.. z drugiej strony łudzę się, że pozwoli nam od września/października wrócić do starań. We wrześniu planujemy urlop i byłaby dobra okazja do spontanicznych
Staraczka, super że zmierza w dobrym kierunku! Trzymam mocno kciuki za transfer.
Agniechaaa, narobiłaś mi ochoty na kakaoJa w ramach zdrowego odżywania piję koktajl porzeczkowy i jest taki kwaśny, że aż mnie wykręca
OjMaryś, zrób możliwie szybko betę.Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze!
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny dobry film na wieczor?? Żebym sie nie stresowała oczywiście
"Porady na zdrady" albo "Tylko mnie kochaj"Mój kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Agniechaaa w sobotę ogladalam " ślubne wojny" może nie pierwszej nowości ,ale bardzo fajny i można się zrelaksować
zubii lubi tę wiadomość
08.2017 poronienie 9 tc
Letrox 50, PAI-1, MTHFR
06.2020 Medart Poznań
14.10.20 IUI 🐒
4.12.20 IUI 🐒
Mąż- Teratozoospermia -
Dziękuję za odpowiedzi. Czytam was od marca. Czytanie was bardzo mi pomaga. Czasem myślę, że jestem jakims wybrykiem natury. Czytanie was bardzo mi pomaga. Trzymam za nas wszystkie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 21:14
Czrna 81 lubi tę wiadomość
córcia 2009
4 poronienia, mutacja MTHFR, hashimoto, NK 18%, dodatnie ANA( miano 1:160)
Synuś 04.2019 -
Witajcie Kochane
Niestety nie jestem w stanie Was nadrobic bo to jakies 50.stron od kiedy tu bylam ostatni raz. Jestesmy nad morzem pogoda piękna wiec za bardzo nie ma kiedy cos poczytac. Nabieram dystansu w tym cyklu zero lekow witamin i mierzenia temp. Nawet nie wiem jaki dzien cyklu mam ale raczej ovu nie bylo bo zadnych boli nie mialam ani sluzu...
Inna gratuluje !
Aga po transferze ? Trzymam kciuki
Nie wiem co u moich dziewczyn z miasta bo juz nie doczytalam ale trzymam kciuki :*
Wracam w przyszlym tygodniu do Was :*19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
summer86 wrote:OjMaryś, zrób możliwie szybko betę.Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze!
Betka w czwartek chyba że jutro nie wytrzymam już i pojadę hahah
Agniechaaaa wrote:Od transferunic tylko mleko mi w głowie
!!!
innamorata88 wrote:Już z kropką jesteśmy w domuserducho ładne miarowe 168 uderzeń/minutę i całe 14,5mm
kolejna wizyta za 2 tygodnie
pięknie jest i oczywiście syfię na całego !!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d96f402b6cc.jpg
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Anulka0310 wrote:Dziękuję za odpowiedzi. Czytam was od marca. Czytanie was bardzo mi pomaga. Czasem myślę, że jestem jakims wybrykiem natury. Czytanie was bardzo mi pomaga. Trzymam za nas wszystkie kciuki
Dodam że ja mam 36,5staram się o drugie i nikt mi nie powie, że się nie da!
Mam w pracy co najmniej 3 laski które zaszły w ciążę po 40! także rób swoje i nie patrz na pesel!
Dziś podpisałam wyrok -28 sierpnia kładę się do szpitala, zanim wrócę do starań to wszystkie już będziecie na fioletowej a ja zostanę tu sama jak palec... czego Wam życzę!
Anulka0310, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:Dodam że ja mam 36,5
staram się o drugie i nikt mi nie powie, że się nie da!
Mam w pracy co najmniej 3 laski które zaszły w ciążę po 40! także rób swoje i nie patrz na pesel!
Dziś podpisałam wyrok -28 sierpnia kładę się do szpitala, zanim wrócę do starań to wszystkie już będziecie na fioletowej a ja zostanę tu sama jak palec... czego Wam życzę!Bocianiątko, Flowwer, Anulka0310 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości