LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:A tam cerą zajmiesz się jak maluch bedzie juz po tej stronie brzucha
cieszę sie, ze tak dobrze wszystko u Was
ja hmmm nie chce tego mowić glosno bo zawsze trzeba wierzyć ale jakos czuje ze to nie to
poprostu od tak takie przeczucie wewnętrzne.
zubii, Bocianiątko, Flowwer lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Już z kropką jesteśmy w domu
serducho ładne miarowe 168 uderzeń/minutę i całe 14,5mm
kolejna wizyta za 2 tygodnie
pięknie jest i oczywiście syfię na całego !!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d96f402b6cc.jpginnamorata88 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Iiijeeejkuu! Pięknie, pięknie, pięknie! I syf nam tu na całego, aż zasyfisz cały wątek
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Agniechaaaa wrote:A tam cerą zajmiesz się jak maluch bedzie juz po tej stronie brzucha
cieszę sie, ze tak dobrze wszystko u Was
ja hmmm nie chce tego mowić glosno bo zawsze trzeba wierzyć ale jakos czuje ze to nie to
poprostu od tak takie przeczucie wewnętrzne.
Kochana nie patrz na przeczucia ! Ja też na nie czekałam i się tym razem nie doczekałam a kropek już tam był ! Także Twoja śnieżynka na pewno ujawni się za kilka dni ! :*
Inna gratulacje śliczny maluszekinnamorata88, Flowwer, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa ja się Tobie wcale nie dziwię... To mechanizm obronny, nie chcesz w razie czego ponownie cierpieć...
Ale my wszystkie wierzymy w twoją fasolkę! Da radę! Pamiętasz reklamę "Pij mleko, będziesz wielki"? Twoja fasolka codziennie pije w formie kakao i będzie wielka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 18:00
Flowwer, zubii, Lunaris lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:A skąd wiadomo ze to dziewczynka?
ogromnie się zdziwię jak na prenatalnych wyjdzie ogonek
emi2016, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Intuicja mówi mi od początku, że to fasolinka
ogromnie się zdziwię jak na prenatalnych wyjdzie ogonek
A pierwsze Twoje dziecko jakiej płci jest? -
nick nieaktualnyCzrna 81 wrote:Agniechaaaa ja się Tobie wcale nie dziwię... To mechanizm obronny, nie chcesz w razie czego ponownie cierpieć...
Ale my wszystkie wierzymy w twoją fasolkę! Da radę! Pamiętasz reklamę "Pij mleko, będziesz wielki"? Twoja fasolka codziennie pije w formie kakao i będzie wielka!
Właśnie zjedliśmy płatki z mlekiemoby faktycznie rosła śnieżynka!
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Pryszcze mi mówią że to dziewczynka, ja chcialam córeczkę, ale na połówkowych czułam że to bedzie chłopiec, wiedziałam to i bach był
A pierwsze Twoje dziecko jakiej płci jest?w tamtej ciąży rzygałam jak kot do końca II trymestru, a tu cisza i do tego mega trądzik
jak to nie dziewczynka to w życiu więcej się nie zająkne odnośnie mojej intuicji.
Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Chłopak
w tamtej ciąży rzygałam jak kot do końca II trymestru, a tu cisza i do tego mega trądzik
jak to nie dziewczynka to w życiu więcej się nie zająkne odnośnie mojej intuicji.
Córa bedzie jak talalainnamorata88 lubi tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Inna ja tak samo z synem rzygałam chyba do siódmego miesiąca, i to po 2, 3 razy dziennie. Maaasakra. Może luteina to powodowała, nie wiem.Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny