LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
innamorata88 wrote:Już z kropką jesteśmy w domu serducho ładne miarowe 168 uderzeń/minutę i całe 14,5mm kolejna wizyta za 2 tygodnie pięknie jest i oczywiście syfię na całego !!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d96f402b6cc.jpg
Wielkie gratulacje!!innamorata88 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyAnulka0310 wrote:Witam was wszystkie. Mam pytanie czy są wśród was dziewczyny po 38 roku? Pytam bo wczoraj bylam u gin i powiedział że w moim wieku komórki jajowe są słabej jakości. I to może być przyczyną niepowodzeń w zajęciu A potem donoszeniu. Czy któraś coś słyszała ...
ja mam 39 i nie miam problemow -
problemik, tulę Cię mocno. Poukładaj sobie wszystko w głowie, odpocznij i jak nabierzesz sił wracaj do nas. W końcu każdej z nas się uda.
Inna<3 tak się cieszę, że wszystko ok. Teraz ciesz się ciążą i odpoczywaj a nam rozsyłaj wiruski
Flowwer, jak długo będziesz brała antyki? Ja się dalej biję z myślami czy prosić o nie lekarza.. z drugiej strony łudzę się, że pozwoli nam od września/października wrócić do starań. We wrześniu planujemy urlop i byłaby dobra okazja do spontanicznych
Staraczka, super że zmierza w dobrym kierunku! Trzymam mocno kciuki za transfer.
Agniechaaa, narobiłaś mi ochoty na kakao Ja w ramach zdrowego odżywania piję koktajl porzeczkowy i jest taki kwaśny, że aż mnie wykręca
OjMaryś, zrób możliwie szybko betę.Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze!
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny dobry film na wieczor?? Żebym sie nie stresowała oczywiście
"Porady na zdrady" albo "Tylko mnie kochaj"Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Agniechaaa w sobotę ogladalam " ślubne wojny" może nie pierwszej nowości ,ale bardzo fajny i można się zrelaksować
zubii lubi tę wiadomość
🙍🏻♀️
Letrox 75,MTHFR hetero, PAI-homo
🙎🏻♂️
Teratozoospermia, fragmentacja39%
08.2017 poronienie 9 tc 👼
10.20-04.21 3x IUI 🐒
10.2021-przygotowanie IVF🍀
01.2022-punkcja 🥚🥚🥚- 16 komórek➡️ 6 zarodków ➡️ ❄️❄️ 2 blastocysty( 5AA, 3BB) ➡️ ❄️1 zarodek po NGS
02.2022- transfer-odwołany➡️ zapalenie endometrium
21.03- biopsja➡️ wynik prawidłowy
10.05- TRANSFER 3.2.2 🙏🍀
17.05- BETA 23/ 19.05- 55 / 23.05-281
7.06- USG- jest ❤️ CRL 6mm
14.06- USG- CRL 1,42cm
28.06- USG -CRL 3,04cm Córeczka💕
18.07. USG PRENATALNE- CRL 7cm
28.08. USG- CRL 9cm
18.08. USG- 185g
2.09. USG- 308g
20.09 USG POŁÓWKOWE - 463g
30.09. USG- 612g
21.10. USG- 970g
10.11. USG - 1588g
25.11. USG III TRYM.- 1650g
01. 23 Nasz Cud SN 3610g 56cm💗 -
Dziękuję za odpowiedzi. Czytam was od marca. Czytanie was bardzo mi pomaga. Czasem myślę, że jestem jakims wybrykiem natury. Czytanie was bardzo mi pomaga. Trzymam za nas wszystkie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 21:14
Czrna 81 lubi tę wiadomość
córcia 2009
4 poronienia , mutacja MTHFR, hashimoto, NK 18%, dodatnie ANA( miano 1:160)
Synuś 04.2019 -
Witajcie Kochane
Niestety nie jestem w stanie Was nadrobic bo to jakies 50.stron od kiedy tu bylam ostatni raz. Jestesmy nad morzem pogoda piękna wiec za bardzo nie ma kiedy cos poczytac. Nabieram dystansu w tym cyklu zero lekow witamin i mierzenia temp. Nawet nie wiem jaki dzien cyklu mam ale raczej ovu nie bylo bo zadnych boli nie mialam ani sluzu...
Inna gratuluje !
Aga po transferze ? Trzymam kciuki
Nie wiem co u moich dziewczyn z miasta bo juz nie doczytalam ale trzymam kciuki :*
Wracam w przyszlym tygodniu do Was :*19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
summer86 wrote:OjMaryś, zrób możliwie szybko betę.Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze!
Betka w czwartek chyba że jutro nie wytrzymam już i pojadę hahah
Agniechaaaa wrote:Od transferu nic tylko mleko mi w głowie !!!
innamorata88 wrote:Już z kropką jesteśmy w domu serducho ładne miarowe 168 uderzeń/minutę i całe 14,5mm kolejna wizyta za 2 tygodnie pięknie jest i oczywiście syfię na całego !!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d96f402b6cc.jpg
-
Anulka0310 wrote:Dziękuję za odpowiedzi. Czytam was od marca. Czytanie was bardzo mi pomaga. Czasem myślę, że jestem jakims wybrykiem natury. Czytanie was bardzo mi pomaga. Trzymam za nas wszystkie kciuki
Dodam że ja mam 36,5 staram się o drugie i nikt mi nie powie, że się nie da!
Mam w pracy co najmniej 3 laski które zaszły w ciążę po 40! także rób swoje i nie patrz na pesel!
Dziś podpisałam wyrok -28 sierpnia kładę się do szpitala, zanim wrócę do starań to wszystkie już będziecie na fioletowej a ja zostanę tu sama jak palec... czego Wam życzę!
Anulka0310, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:Dodam że ja mam 36,5 staram się o drugie i nikt mi nie powie, że się nie da!
Mam w pracy co najmniej 3 laski które zaszły w ciążę po 40! także rób swoje i nie patrz na pesel!
Dziś podpisałam wyrok -28 sierpnia kładę się do szpitala, zanim wrócę do starań to wszystkie już będziecie na fioletowej a ja zostanę tu sama jak palec... czego Wam życzę!Bocianiątko, Flowwer, Anulka0310 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Ja będę! Ja będę! niech Cie tam naprawia porzadnie i znowu do roboty! Podobno jesienią sie najłatwiej zachodzi , tzn tak mówi moja mama przynajmniej . U mnie przedokresowo. Nie kontrolowałam owu ale była chyba późno wiec możliwe ze mi sie głupi @ przesunie. Cos nie miałam nastroju ani czasu na forum bo jak tu do Was porzadnie wdepnę bo za bardzo sie nakręcam a jak za mało tu siedzę to czuje sie potem jak egoistka bo nie ogarniam co u której
Lunaris, innamorata88, Czrna 81 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
innamorata88 wrote:Nie ma!! Biorę ze sobą wszystkie weteranki!!
Wróciłam z roboty, trochę mnie dobija wizja czekania bezczynnie 3 cykli do zabiegu... na pocieszenie walnę sobie nowy sezon Gry o Tron- chociaż sobie Jaśka Śnieżkę pooglądam na osłodęinnamorata88, malinowaemi, OjMaryś lubią tę wiadomość
-
Nowa ja wiem że my tak zawsze razem te podpaski zmieniamy ale lepiej nie czekaj! Ja wolę Cię dogonić A co do jesieni to bym się nie zdziwiła- z synkiem zaszłam w listopadzie więc jest ryzyko he he. Córkę chciałam mieć na wiosnę ale nie pogardzę! co tam! może być i letnia
-
Luna jeżeli chodzi o Grę o Tron to pierwszy odcinek nowego sezonu oglądałam w poniedziałek o 6 rano przed praca .
Inna cudo serduszko mega mega gratuluje, wiedziałam ze dzidzia będzie mega kozakLunaris lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Też to mam np teraz zamiast iść powiesić pranie i położyć się spać latam po wątkach
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ostatnio miałam ogromną ochotę na bób teraz sobie go jem i wyczytałam, że ma dużo wartości odżywczych a przede wszystkim 100g bobu zapewnia 100% dziennego spożycia kwasu foliowego polecam wszystkim Staraczką
Lunaris, zubii, Amy333 lubią tę wiadomość