LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Syfię na całego i razem z malutką przeciągam Was na fioletową, bo sama tam psychicznie nie wytrzymam. Czytałam z nudów parę stron i serio zastanawiam się nad swoim bytem na tamtej stronie.
Łapie łapie niech malutka pomoże mojej !!!
Hihihi chetnie tam pójdę z Tobą tylko ze mi bedzie (oby!!!) wypadał juz kwiecieńinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
Tanda wrote:Hej! Mogę się dopisać?
25.07 planuję testować o ile @ mnie nie uprzedzi.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
innamorata88 wrote:Już z kropką jesteśmy w domu serducho ładne miarowe 168 uderzeń/minutę i całe 14,5mm kolejna wizyta za 2 tygodnie pięknie jest i oczywiście syfię na całego !!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d96f402b6cc.jpg
Cudownie! Gratulacje!!!
Rośnijcie zdrowo i zasyfcie nam forum wiruskami!innamorata88 lubi tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Agniechaaaa wrote:Łapie łapie niech malutka pomoże mojej !!!
Hihihi chetnie tam pójdę z Tobą tylko ze mi bedzie (oby!!!) wypadał juz kwiecieńFlowwer, OjMaryś, Sarna84 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam was wszystkie. Mam pytanie czy są wśród was dziewczyny po 38 roku? Pytam bo wczoraj bylam u gin i powiedział że w moim wieku komórki jajowe są słabej jakości. I to może być przyczyną niepowodzeń w zajęciu A potem donoszeniu. Czy któraś coś słyszała ...córcia 2009
4 poronienia , mutacja MTHFR, hashimoto, NK 18%, dodatnie ANA( miano 1:160)
Synuś 04.2019 -
nick nieaktualnyAnulka0310 wrote:Witam was wszystkie. Mam pytanie czy są wśród was dziewczyny po 38 roku? Pytam bo wczoraj bylam u gin i powiedział że w moim wieku komórki jajowe są słabej jakości. I to może być przyczyną niepowodzeń w zajęciu A potem donoszeniu. Czy któraś coś słyszała ...
Ja mam 25 ale moge powiedzieć co mówił mój gin, ze najlepsza grupa to wiek do 35lat potem tez użył slow ze komórka jajowa jest słabsza i to utrudnia ale nie uniemozliwia (!) ciazy
Zresztą koleżanka zdecydowała sie na in vitro 39lat fakt ze dopiero 4 próba sie udała ale udała wiec nie ma regoly która w 100% sie sprawdza -
Agniechaaaa wrote:Inna naprawdę niezłe tam niektóre są zeby być miła powiem, ze oby to tylko przez hormony
Anulka polecam Fertineę na poprawę jakości komórek ciąża w Twoim wieku jest trudna, ale nie ma rzeczy niemożliwych!!Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Inna a mow mi tu jak ogólnie Twoje samopoczucie???Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Generalnie odpukać czuję się nad wyraz dobrze (odpukać), raz tylko miałam mdłości i od tego czasu cisza jedyne na co mogę narzekać to wysyp pryszczy, moja skóra wyglada fatalnie ale mając porównanie z pierwszą ciążą gdzie rzygałam jak kot do 6 miesiąca to daj Boże, żeby zostało tak jak teraz. A u Ciebie fasolinka już daje znać o swojej obecności? Za pierwszym razem miałaś dobrego czuja.
A tam cerą zajmiesz się jak maluch bedzie juz po tej stronie brzucha cieszę sie, ze tak dobrze wszystko u Was ja hmmm nie chce tego mowić glosno bo zawsze trzeba wierzyć ale jakos czuje ze to nie to poprostu od tak takie przeczucie wewnętrzne. -
Agniechaaaa wrote:A tam cerą zajmiesz się jak maluch bedzie juz po tej stronie brzucha cieszę sie, ze tak dobrze wszystko u Was ja hmmm nie chce tego mowić glosno bo zawsze trzeba wierzyć ale jakos czuje ze to nie to poprostu od tak takie przeczucie wewnętrzne.
zubii, Bocianiątko, Flowwer lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Już z kropką jesteśmy w domu serducho ładne miarowe 168 uderzeń/minutę i całe 14,5mm kolejna wizyta za 2 tygodnie pięknie jest i oczywiście syfię na całego !!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d96f402b6cc.jpginnamorata88 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Iiijeeejkuu! Pięknie, pięknie, pięknie! I syf nam tu na całego, aż zasyfisz cały wątek
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Agniechaaaa wrote:A tam cerą zajmiesz się jak maluch bedzie juz po tej stronie brzucha cieszę sie, ze tak dobrze wszystko u Was ja hmmm nie chce tego mowić glosno bo zawsze trzeba wierzyć ale jakos czuje ze to nie to poprostu od tak takie przeczucie wewnętrzne.
Kochana nie patrz na przeczucia ! Ja też na nie czekałam i się tym razem nie doczekałam a kropek już tam był ! Także Twoja śnieżynka na pewno ujawni się za kilka dni ! :*
Inna gratulacje śliczny maluszekinnamorata88, Flowwer, Agniechaaaa lubią tę wiadomość