LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa ja się Tobie wcale nie dziwię... To mechanizm obronny, nie chcesz w razie czego ponownie cierpieć...
Ale my wszystkie wierzymy w twoją fasolkę! Da radę! Pamiętasz reklamę "Pij mleko, będziesz wielki"? Twoja fasolka codziennie pije w formie kakao i będzie wielka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 18:00
Flowwer, zubii, Lunaris lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:A skąd wiadomo ze to dziewczynka?
emi2016, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Intuicja mówi mi od początku, że to fasolinka ogromnie się zdziwię jak na prenatalnych wyjdzie ogonek
A pierwsze Twoje dziecko jakiej płci jest? -
nick nieaktualnyCzrna 81 wrote:Agniechaaaa ja się Tobie wcale nie dziwię... To mechanizm obronny, nie chcesz w razie czego ponownie cierpieć...
Ale my wszystkie wierzymy w twoją fasolkę! Da radę! Pamiętasz reklamę "Pij mleko, będziesz wielki"? Twoja fasolka codziennie pije w formie kakao i będzie wielka!
Właśnie zjedliśmy płatki z mlekiem oby faktycznie rosła śnieżynka!Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Pryszcze mi mówią że to dziewczynka, ja chcialam córeczkę, ale na połówkowych czułam że to bedzie chłopiec, wiedziałam to i bach był
A pierwsze Twoje dziecko jakiej płci jest?Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Chłopak w tamtej ciąży rzygałam jak kot do końca II trymestru, a tu cisza i do tego mega trądzik jak to nie dziewczynka to w życiu więcej się nie zająkne odnośnie mojej intuicji.
Córa bedzie jak talalainnamorata88 lubi tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Inna ja tak samo z synem rzygałam chyba do siódmego miesiąca, i to po 2, 3 razy dziennie. Maaasakra. Może luteina to powodowała, nie wiem.Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Nie żałuje(my) rano kakao teraz mleczko z płatkami poważnie krów dojnych braknie w malopolsce będziecie mi musiały podsyłać mleczko
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Wskakuję z dniem dzisiejszym na sierpieńSzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
problemik wrote:♥ potwierdzam negatywną betą.
Żegnam się z Wami i życzę powodzenia.
Przykro mi bardzo... trzymaj sie!!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Flowwer wrote:A ja mam leków po zęby.
Acard 2x1
Encorton 2x 10 mg czyli na dobę 20 mg przez 2 tyg i później mam schodzić aż do antyków.
4x 100 ml Intralipid dawka końska !!! Chyba tam 10h bedę podpięta pod kroplówki.
I IVF bedę podchodzić na żelaznym zestawie
Jakoś muszę przebębnić ten cykl
czemu bierzesz 2x acard? a 20mg? czemu dr Pasnik zwiekszyl tobie dawke ze wzgledu na NK?
4 kroplowki w tym samym dniu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 20:05
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Agniechaaaa wrote:Od transferu nic tylko mleko mi w głowie !!!
ja uwielbiam bawarke, moglabym pic ja co dziennie a kakao uwielbiam!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
staraczka1111 wrote:Jest pęcherzyk jest pęcherzyk jest pęcherzyk nawet dwa rośnie sobie 15 mm ma endo 9. W czwartek rano ovitrelle pt wizyta pęknięcia pon lub wt jedziemy po kropki.
suuuper wiadomsc to teraz do boju!! trzymam kciuki!staraczka1111, innamorata88 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️