LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja melduje ze 3mam za Was kciuki i staram sie byc na biezaco chocoaz produkujecie tyle ze to nie jest latwe :*
Bocianiątko, Flowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Lucia musi buc dobrze!!! Trzymam kciuki!!!
U mnie dzis ból brzuszka jem śniadanie i biorę No spe i leze ... narzekałam na brak czegokolwiek to teraz sie martwię, ze boli
Śnieżynka robi sobie miejsce więc boleć musi :*
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
No to ja czekam na testowanie... 27 lipca będzie 14 dzień od bardzo prawdopodobnej owulacji Wykres wygląda póki co pozytywnie, tempka rośnie... Nie nastawiam się, co ma być to będzie. Poczekam pewnie na spokojnie do 29 lipca na test. Tak by mieć 10000% pewność
Można mnie wpisaćStarania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
nick nieaktualny
-
Problemowa wrote:Ile ovitrelle utrzymuje sie w organizmie u was dziewczyny?
-
staraniowa wrote:No to ja czekam na testowanie... 27 lipca będzie 14 dzień od bardzo prawdopodobnej owulacji Wykres wygląda póki co pozytywnie, tempka rośnie... Nie nastawiam się, co ma być to będzie. Poczekam pewnie na spokojnie do 29 lipca na test. Tak by mieć 10000% pewność
Można mnie wpisać
powtórzę się wow ale temp w górze !!!staraniowa lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ptysia wrote:Dziewczyny, ja tylko chciałam sie zameldować ze wróciłam z Cro, cały czas Was na wieczór podczytywalam bo nałóg to nałóg:p wszystkim zafasolkowanym gratulacje a innym dużo siły do kolejnej walki:)
Nie chciałaś tam zostać ? Najgorszy to powrót do szarej polskiej rzeczywistości ale w sumie jak będzie pamiątka z wakacji to wszystko da się znieść
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Witajcie Kochane wieczorem Was nadrobię pół dnia przeleżałam na kąpielisku w Rybniku muszę się pochwalić, że powoli wracam do formy i energia wróciła 15 długości dzisiaj moje hahah Agniechaaa wielki dzień już pojutrze ja w piątek wieczorem jadę do szpitala kropkę podglądać z Emkiem to już będzie prawie 10tc Boże, jak ten czas leci
Bocianiątko, zubii, staraczka1111, Agniechaaaa, Flowwer, Lunaris, Karma88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Dziewczyny ja sie wypisuje I wskakuje na sierpien,@ sie zaczela,ale oszukala mnie w tym miesiacu,bo tem zawsze ponizej podstawoej spadala I to duzo a dzisiaj nawet skoczyla do gory pewnie przez te plamiemia od tygodnia. Wieczorem bede miala wyniki prolaktyny po obciazeniu a teraz zostaje mi sierpien I invicta.
-
malinowaemi wrote:Malka, a który masz stopień endomendy? Robiłaś inne badania?
No właśnie nie wiem jaki stopień nie napisali tego na wypisie po laparo. A jak spytałam gina to powiedział tylko że była torbiel endometrialna ktora usunęli i ogniska w jamie brzusznej. Nie wiem jaki to może być stopień.
A badania jakieś konkretne masz na myśli? Coś tam robiłam. Ale jak na razie poza p/c antyfosfolipidowymi wszytko ok. Zrobię jeszcze antykoagulant tocznia i mutacje leiden ale to może w przyszłym miesiącu.
-
innamorata88 wrote:Witajcie Kochane wieczorem Was nadrobię pół dnia przeleżałam na kąpielisku w Rybniku muszę się pochwalić, że powoli wracam do formy i energia wróciła 15 długości dzisiaj moje hahah Agniechaaa wielki dzień już pojutrze ja w piątek wieczorem jadę do szpitala kropkę podglądać z Emkiem to już będzie prawie 10tc Boże, jak ten czas leci
Super Inna! A jak na Rudzie? Tłumy? My dzisiaj leżymy rodzinnie z emkiem i kotem w ogródku
-
Paula_30 wrote:a powiedzcie w czym ma pomoc branie acardu? Bo czytam tu ze wiele bierze?
-
malka wrote:Super Inna! A jak na Rudzie? Tłumy? My dzisiaj leżymy rodzinnie z emkiem i kotem w ogródku
malka lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
malka wrote:No właśnie nie wiem jaki stopień nie napisali tego na wypisie po laparo. A jak spytałam gina to powiedział tylko że była torbiel endometrialna ktora usunęli i ogniska w jamie brzusznej. Nie wiem jaki to może być stopień.
A badania jakieś konkretne masz na myśli? Coś tam robiłam. Ale jak na razie poza p/c antyfosfolipidowymi wszytko ok. Zrobię jeszcze antykoagulant tocznia i mutacje leiden ale to może w przyszłym miesiącu.
Malka, oprócz wypisu przy laparo sporządzają też opis operacji. Pacjentka nie dostaje go przy wypisie, ale można złożyć wniosek o wydanie dokumentacji medycznej. Może tam byłoby więcej szczegółów nt. tego co znaleźli i jaki to mógł być stopień.
Tak mi przyszło do głowy w Twojej sytuacji, bo ostatni musiałam ze szpitala wydobyć taki dokument do ubezpieczyciela. -
Podczytuję Was, ale jakoś nie mam weny do pisania.. chciałabym już wrócić do starań a z drugiej strony koszmarnie się tego boję
Inna, strasznie szybko leci! Cieszę się, że dobrze się czujesz
Lucia, trzymam mocno kciuki, żeby był wzrost.
Malka, cieszę się, że wracasz do starań. Będę bardzo mocno trzymać kciuki!
Flowwer, działasz już z Menopurem? Jak się czujesz przy takiej stymulacji?
Agniechaaa, dbaj o siebie i oby czas do poniedziałki szybko zleciał. Myślami jestem z Tobą
Przerwę w staraniach wykorzystuję na powrót do formy. Wróciłam do biegania i ćwiczeń, pilnuję w miarę diety.. aczkolwiek eMek skutecznie mi w tym przeszkadza, bo ciągle gdzieś na piwko lub drinka mnie wyciąga Chciałabym zrzucić 3-4 kg przed wrześniowym urlopem i powrotem do starań.
A w pracy masakra.. znów pracuję po 10-12 godzin i nikt nie zwraca uwagi, że w sumie to przez ostatnie 2 tyg powinnam byc na L4. Liczyłam choć trochę na ulgowe podejście.. Szczegółów nie znają, ale wiedzą, że byłam w szpitalu i miałam operację.innamorata88, zubii, Agniechaaaa, malinowaemi lubią tę wiadomość
-
Summer chyba, aż tak mi nie zależy żaby wiedzieć jaki stopień. A może być rzeczywiście tak jak mówi Kaczorka, że już się tego stopnia nie określa. Ważne, że wiem, że ja mam i ze skutecznie może utrudniać starania. Mam nadzieję, że usunięcie tej torbieli i sukces w 4 cyklu po laparo oznacza że to ona głównie przeszkadzała w zajściu. Teraz żeby tylko znowu się udało i żeby udało się utrzymać! Też od czasu laparo w ogóle nie pije alkoholu i biorę witD. Wydaje mi się, że to też mogło pomoc
malinowaemi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalka wrote:No właśnie nie wiem jaki stopień nie napisali tego na wypisie po laparo. A jak spytałam gina to powiedział tylko że była torbiel endometrialna ktora usunęli i ogniska w jamie brzusznej. Nie wiem jaki to może być stopień.
Ja też miałam torbiel endo i zrosty, niektórych nie dało się usunąć i pewnie stąd 3 stopień. W maju miałam hsg i udało się prawy udrożnić ale lewy drożny. Po laparo mija rok. No i się zastanawiam czy badać się w innym kierunku czy cierpliwie czekać...