LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jedna_z_Wielu wrote:Dziewczyny wyczytałam, że Ovarin jest stosowany u kobiet z pcos, a jeśli tego nie mam to mogę też zażywać?
Kochane wiem, że pytanie głupie, ale jednak można ?
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania od: Styczeń 2015 r. -
nick nieaktualny
-
malinowaemi wrote:Sarna, jeśli się źle czujesz to może warto na l4 chociaż na dwa tygodnie?
Byłam, dokładnie 2 tygodnie, teraz postanowiłam wrócić do końca wakacji, dzięki temu łatwiej będzie moim współpracownikom zorganizować urlopy, a ja zostawię po sobie względny porządek, od września idę na l4, choć pewnie we wrześniu będę się już czuła dobrze. -
Yoselyn82 wrote:To mąż ma polpasca, nie wiem jakie ma leki bo ja w pracy jestem. Ale już je bierze!
Nie wiem skąd mi się to "Ci" wzięło, ogólnie pisałam co na to zalecili.
Trzeba uważać, ale ja kiedyś miałam i nikt na szczęście się nie zaraził. Tylko było powiedziane, żeby bezpośrednio wysypki nie dotykać.
Współczuję.
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania od: Styczeń 2015 r. -
Jedna_z_Wielu wrote:Kochane wiem, że pytanie głupie, ale jednak można ?
Jedna_z_wielu bez PCOS też można stosować Ovarin. Ja bałam go od września zeszłego roku, wydłużył mi ładnie fazę lutealną i zlikwidował plamienia przed @. Od wczotaj znów biorę pod kątem powrotu do statań jesienią.Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
moja babcia miała pułpasiec. Wczesniej nie chorowała na ospę. Ja smarowałam jej te krostki takim białym żelem. chyba 3 tygodnie to leczyła. Nie zaraziła nikogo
-
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny czy te badania musze robic na czczo
VDRL
HCV
HIV
chyba nie z tego co pamietam -
nick nieaktualnySarna84 wrote:Byłam, dokładnie 2 tygodnie, teraz postanowiłam wrócić do końca wakacji, dzięki temu łatwiej będzie moim współpracownikom zorganizować urlopy, a ja zostawię po sobie względny porządek, od września idę na l4, choć pewnie we wrześniu będę się już czuła dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2017, 20:03
Sarna84 lubi tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Ja sobie walnęłam lampkę czerwonego wina na endo oczywiście, szefowa mnie wkurwila... Czepiła się ze czegoś nie zrobiłam wieczorem po pracy i rzuciła tekstem: No przecież nie masz dzieci to co Ty robisz po pracy? Przecież chyba Cię mąż tak bardzo nie absorbuje ? Wrrr...
staraczka1111, malinowaemi, Czrna 81, Flowwer lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Lunaris wrote:
Przepraszam, że dopiero dziś odpisuję ale pracowałam- tak piłam mieszankę nr 3 o.Sroki odstawiam bo mi się wszystko wymknęło spod kontroli. Jeśli nie bedzie efektówprzez kilka cykli to może jeszcze raz spróbuję.
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
malinowaemi wrote:Rozumiem Twoje postępowanie, też tak bym zrobiła. Ale proszę pamiętaj Sarenko, zdrowie najważniejsze! I myślę, że w pracy zrozumieją jak będziesz musiała odpocząć
Oczywiście, wiem, że nic na siłę, spróbuję, a jeśli będzie naprawdę źle, to pójdę na zwolnienie wcześniej.
-
Dzieki dziewczyny za info o polpaścu...
Jestescie nie ocenioneWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2017, 20:29
Mój kochany Michałek ❤️❤️❤️
Starania o drugiego maluszka 💕🥰
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:A co Ci sie wymknęło spod kontroli jeśli można wiedzieć? Bo ja właśnie ruszyłam z tymi ziołami razem z mężem pijemy, dzisiaj 6dc a mnie już drze w prawym jajniku i to dość mocno
Podziwiam twojego męża że też je pipija. Mój by na to nie poszedł... Chyba że może piwa bym mu dolała hahaha!
Bocianiątko lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs.