LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:U mnie trzeba 3 razy oddać nasienie
Lucia trzecie to właśnie wiązanie hialuronem
A wiązanie hialuronem co może wykryć?
I czy ważne w jakiej kolejności eMek wykona te badania?
Sorki, że tak męczę pytaniami, ale z uwagi na stan psychiczny, ewentualną przerwę w staraniach chcemy maksymalnie wykorzystać na diagnostykę i kolejne kroki w leczeniu. Nie chcemy już kolejnej cb...PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Lucia88 wrote:A wiązanie hialuronem co może wykryć?
I czy ważne w jakiej kolejności eMek wykona te badania?
Sorki, że tak męczę pytaniami, ale z uwagi na stan psychiczny, ewentualną przerwę w staraniach chcemy maksymalnie wykorzystać na diagnostykę i kolejne kroki w leczeniu. Nie chcemy już kolejnej cb...
Spokojnie, wpierw niech zrobi pełne badanie z testem MAR i fragmentacje.
Nawet mój M wszystkich jeszcze nie maLucia88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ja już po wizycie. W lewym jajniku został niepęknięty pęcherzyk, więc czekam na @. Dostałam też skierowanie na laparoskopię, wstępnie w październiku, bo muszę jeszcze porobić parę badań, zaszczepić na żółtaczkę, potem gin ma urlop. Ale to w sumie nawet lepiej bo we wrześniu z eMkiem też jedziemy na wakację więc nie będzie spiny. Powiem wam dziewczyny, że zawsze po wizycie byłam taka wypompowana i załamana, a dzisiaj tak jakoś energia we mnie wstąpiła, pewnie dlatego, że w końcu mam jakieś konkrety.
Chociaż i tak po cichu liczę że jednak do tego paździenika nie trzeba będzie robić laparo
( ale chyba lekarz nie pomyliłby niepękniętego pęcherzyka z ' czymś ' innym ?)
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
innamorata88 wrote:Trzymam kciuki dziewczynki!!
Problemowa, Ty jutro sikańca robisz? A która ze mną pomyka rano na betę?
Wynik 12 dpo będzie już wiarygodny, prawda? Czy lepiej poczekać do soboty, 13 dpo? Pytam w odniesieniu do odstawienia luteiny...
2. ICSI (OviKlinika): 22.01.2021 - 13 kumulusów, 10 komórek - 10 zarodków do 3. doby... po 7 dniach jedna blastka 3BC 💕❄💕 waleczny siłacz! 💪💪💪
CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020
02.2020 - diphereline 8 miesięcy (sztuczna menopauza, wyciszenie adeno)
ET cl9.3 - 01.08.2019
1.ICSI (nOvum): lipiec 2019 - 10 kumulusów, 6 komórek, 3 zarodki słabej jakości (duża fragmentacja)
IUI - 24.10.2018
IUI - 19.11.2018
maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz -
cycki tak mnie bolą, że mi zaraz odpadną. Chyba bedę musiała zbadać progesteron bo chyba mam go z 200
tak bolą
-
staraczka1111 wrote:cycki tak mnie bolą, że mi zaraz odpadną. Chyba bedę musiała zbadać progesteron bo chyba mam go z 200
tak bolą
Ha ha ha przyzwyczajaj siękażdy bliźniak męczy swój cycek -znaczy bolą podwójnie
Bocianiątko, Maja84, zubii, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Ha ha ha przyzwyczajaj się
każdy bliźniak męczy swój cycek -znaczy bolą podwójnie
Bocianiątko, Maja84, Rucola, Lunaris, Flowwer, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
Problemowa wrote:Hm, zrobiłam test teraz tak o bo miałam dwa o czułości 10 i wyszła mi druga kreska bardzo blada ale jest.
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Mnie też strasznie bolą cycki... Masakra
Nawet ich dotknąć nie mogę.
W poniedziałek idę do ginekologa, ciekawe czy coś damy radę zobaczyć. Czy jest w dobrym miejscu... FasolinkaA nie w piątek, a w sobotę zrobię znów Betę (byłam przekonana, że dziś środa
Jakaż była radość ma gdy okazało się, że jutro jednak już piątek
).
Razem z moim M podjęliśmy decyzję, że z informowaniem rodziny czekamy do 3 miesiąca. I chyba ma rację... Już nie chcę przechodzić tego co 1,5 roku temu. To było straszne...
Gadam, jakbym już była pewna, że wszystko jest w porządku. I w tym momencie stukam się w łeb"Opanuj się, kobieto!"
staraczka1111, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
staraczka1111 wrote:cycki tak mnie bolą, że mi zaraz odpadną. Chyba bedę musiała zbadać progesteron bo chyba mam go z 200
tak bolą
Sutki od kilku dni też ciemne i bolesne... I jeszcze mi żyły wyszły...
To wszystko progesteron sprawia? Och jak ja bym chciała żeby to były nasze bliźniaki!
ja jutro rano nawet nie będę sikać... od razu pojadę do labu i poproszę na cito
Problemowa, cicho gratuluję! Czekam na foto!staraczka1111, staraniowa, zubii, malinowaemi lubią tę wiadomość
2. ICSI (OviKlinika): 22.01.2021 - 13 kumulusów, 10 komórek - 10 zarodków do 3. doby... po 7 dniach jedna blastka 3BC 💕❄💕 waleczny siłacz! 💪💪💪
CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020
02.2020 - diphereline 8 miesięcy (sztuczna menopauza, wyciszenie adeno)
ET cl9.3 - 01.08.2019
1.ICSI (nOvum): lipiec 2019 - 10 kumulusów, 6 komórek, 3 zarodki słabej jakości (duża fragmentacja)
IUI - 24.10.2018
IUI - 19.11.2018
maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz -
Bocianiątko wrote:Mnie tak bolą od prawie dwóch tygodni
Sutki od kilku dni też ciemne i bolesne... I jeszcze mi żyły wyszły...
To wszystko progesteron sprawia? Och jak ja bym chciała żeby to były nasze bliźniaki!
ja jutro rano nawet nie będę sikać... od razu pojadę do labu i poproszę na cito
Problemowa, cicho gratuluję! Czekam na foto!Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Na Zapodaj.net i.wklejasz tu link
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 22:17