LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Yoselyn82 wrote:to sie nie spotkamy a tak bysmy sie moze poznaly
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Właśnie na tym ubolewam
nawet jakby bylo opoznienie to jednak 2h to duzo.. szkoda
Moze innym razem..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!
Co za zwariowany dzień, nawet czasu nie było żeby do Was zajrzeć
Bocianiątko, bardzo mi przykro Koniec lipca miał być zielony
Ale nic, sierpień na Was czeka!
Co się odwlecze to nie uciecze!
Flowwer, piękne pazurki! Też się czaję na błękit Czekam na wizytę, bo ściągałam hybrydy do laparoskopii Ale błękit będzie bankowo!
Staraczka jak tam u Ciebie?? Kciuki trzymam i nie puszczam! -
Flowwer wrote:Ale fasolce jest dobrze ♡♡♡♡♡♡♡
Czekamy na serduszko i możesz nam wysyłać wiruski !
Podsyłam teraz trochę wirusków @#$%%$###$%%$$#@##{}%%^^!!&*##
a resztę może w przyszłym tygodniu bo mam zamiar wybrać się do gina. Mam nadzieje, że będzie coś widać żeby móc określić czy fasolka dobrze się umiejscowiła, bo 7.08 przylatuje do Polski na wakacje.Jedna_z_Wielu, staraczka1111, Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
sylwia198808 wrote:Hej Dziewczyny!
Co za zwariowany dzień, nawet czasu nie było żeby do Was zajrzeć
Bocianiątko, bardzo mi przykro Koniec lipca miał być zielony
Ale nic, sierpień na Was czeka!
Co się odwlecze to nie uciecze!
Flowwer, piękne pazurki! Też się czaję na błękit Czekam na wizytę, bo ściągałam hybrydy do laparoskopii Ale błękit będzie bankowo!
Staraczka jak tam u Ciebie?? Kciuki trzymam i nie puszczam!
nuda i niecierpliwość a tu jeszcze tyle czekania -
Flowwer wrote:na pewno potrzeba lampę, bazę, lakier, top, cliner, aceton, pilniczek a póżniej można z biegiem czasu powiększać kolekcje o pyłki i lakiery.
To ja na daną chwilę podziękuję hahaha
Ps.
Tak z innej beczki:
Czy Ty jesteś lekarką ?
Masz taką wiedzę ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2017, 18:35
staraczka1111 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Za 170 zł możesz zestaw kupić
A to w sumie nie tak źle, myślałam, że trzeba samemu kompletowacHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Jedna_z_Wielu wrote:To ja na daną chwilę podziękuję hahaha
Ps.
Tak z innej beczki:
Czy Ty jesteś lekarką ?
Masz taką wiedzę ...
Kwiatuszek jest pielęgniarką Polskie pielęgniarki mają wiedzę niejednokrotnie większą lub równą lekarzom Smutne ale prawdziwe! A ja jestem dumna z takich koleżanek.Bocianiątko, Jedna_z_Wielu, malinowaemi, Karma88, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Ps.
Tak z innej beczki:
Czy Ty jesteś lekarką ?
Masz taką wiedzę ...
tu mamy kilka pielegniarek na watku
Ale flowwer to najwieksza skarbnica wiedzyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2017, 19:17
staraczka1111, Jedna_z_Wielu, Maja84 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny pomóżcie. na początku lipca test pozytywny, niestety ciąża nie utrzymała się. Byłam dziś u gina i mam pęcherzyk 18mm. Przepisał mi pregnyl tylko najlepiej jakby był podany w niedzielę. Myślicie że zrobią mi na izbie przyjęć? (mam skierowanie na wykonanie zastrzyku od gina).
Aniołek 07.2017 -
Myślę, że na izbie zrobią (najlepiej położniczej ) albo w dyżurnym POZ.
-
Jejku kochane moje, ale się rozpisałyście od godziny próbuje nadrobić. U mnie dwa dni była szefowa, pojechała i już przed urlopem mam spokój. Teraz jeszcze tylko wytrzymać tydzień i urlop:)))
Bocianiatko bardzo mi przykro, wysyłam trochę pozytywnej energii ❤️
Ja byłam wczoraj pierwszy raz u nowej gin zrobiła w sumie dość szeroki wywiad, cytologię i, mam umówione usg piersi, zlecone badania na tsh ft3 i ft4, ale przede wszystkim kazała mi wysłać męża na badanie nasienia, bo mówi ze nie będzie mi podawać leków dopóki nie wykluczy problemów u niego. Po tym wszystkim mam się do niej zgłosić "jesienią" jeśli nie wyjdzie naturalnie - szczerze jestem zawiedziona, chyba z byka spadła, dla mnie to cała wieczność, od razu po urlopie do niej pójdę i mam gdzieś co pomyśli, chce mieć hormony zrobione jak najszybciej. Także niestety mimo wcześniejszych nadzieji i pomysłów w głowie sierpień raczej nie będzie naszWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2017, 19:54
-
Lunaris wrote:Kwiatuszek jest pielęgniarką Polskie pielęgniarki mają wiedzę niejednokrotnie większą lub równą lekarzom Smutne ale prawdziwe! A ja jestem dumna z takich koleżanek.
Chciałabym taką koleżankę :p
Oczywiście piszę w realu, bo tu już mam
Flowwer lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
dziewczyny mam takie objawy teraz jak podczas owulacji.muszę powoli siusiać bo mnie tam wszystko napiera. i jajca bolą
-
staraczka1111 wrote:dziewczyny mam takie objawy teraz jak podczas owulacji.muszę powoli siusiać bo mnie tam wszystko napiera. i jajca bolą
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/55e4f29ee79d.jpg
My już po usg mały aniołek z aureolką ma 2,41cm i serducho jak dzwon 170 uderzeń na minutę rośniemy miarowo 1mm na dobę, więc wszystko jest w najlepszym porządkuYoselyn82, Flowwer, Kaczorka, by7mistake, summer86, Maja84, staraczka1111, Madżka89, -Monika-, Jedna_z_Wielu, Kazio14, Lunaris, zubii, madzia8lenka, Agniechaaaa, blue00, Karma88, aiwlys, Sarna84, Rucola, Bajkaaa, Bocianiątko, E_w_c_i_a, never_lose_hope, Czrna 81, KateHawke lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
a u nas dziś poszło nasienie do badania... brrr trochę się boję, a mąż to już w oogóle przejęty, chodzi i mnie pyta ciagle co jeśli jest ich za mało, słabo pływają albp śpią jutro po wyniki...
a ja umieram na jajnik prawy od jakichś 4 dni, pobolewa non stop, chyba zioł o. sroki działajaą. Dziś 9 dc, od jutra zaczynamy działać, bo kończe tabletki po infekcji... i w czwartek na kontrol.a dziś jestem wypompowana. pije wino z lodem i zajadam czekoladęinnamorata88 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Ps.
Tak z innej beczki:
Czy Ty jesteś lekarką ?
Masz taką wiedzę ...
Ja szara myszka jestem pielęgniarka z epoki lodowcowej i "siedzę w całkiem innej dziedzinie" .
I serio nie mam jakieś wielkiej wiedzy po prostu trochę za długo siedzę na NB i OF. Parę miesięcy i też będziesz mieć tą samą widzę co ja, choć życzę by w sierpniu wredota nie przyszłainnamorata88, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
innamorata88 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/55e4f29ee79d.jpg
My już po usg mały aniołek z aureolką ma 2,41cm i serducho jak dzwon 170 uderzeń na minutę rośniemy miarowo 1mm na dobę, więc wszystko jest w najlepszym porządku
Cudownie !!!! Jeszcze trochę i prenatalne
A teraz mi tutaj rzygać wiruskami !!!! Od weteranki liczą się podwójnieinnamorata88, staraczka1111, Maja84, -Monika-, Jedna_z_Wielu, nadzieja73, Karma88, Sarna84, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄