LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Yoselyn82 wrote:Jutro mam wizyte u dr Paligi i mam nadzieje ze ustalimy mniej wiecej termin na transfer
p.s od mojej kolezanki synowa urodzila wczoraj chlopca 800 gram, dziecko pod respiratorem..
OMG 800g naprawdę okruszek i walczy o życie nie wiesz co było przyczyną tak wczesnego porodu ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
-Monika- wrote:Dziewczyny sierpien jest Nasz!
Biore acard już z jakiś miesiąc i nie wiem czy robie dobrze, jak zadję w ciąze to będe musiała nadal brać? czy jak to jest.?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
A to się chwalę moimi nowymi a na marginesie nie jestem stylistką tylko samouk wiec są spore niedociągnięcia ale po wsi biegać to w sam ras hihihi ogólnie niebiskich nie lubię ale jak zobaczyłam na paznokciach ten kolor u kolerzanki to must have
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c0a52aed525.jpgstaraczka1111, Jedna_z_Wielu, Yoselyn82, Karma88, Bocianiątko, Maja84, Madżka89, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Jutro mam wizyte u dr Paligi i mam nadzieje ze ustalimy mniej wiecej termin na transfer
p.s od mojej kolezanki synowa urodzila wczoraj chlopca 800 gram, dziecko pod respiratorem..
U niej z powodu przodującego łożyska, podobno nawet ginekolog tego nie zauważył i w szpitalu na badaniach jak była, chlusneło z niej, gdyby nie szpital nie odratowali b dziecka.
Zaś u mojej siostry pamiętam jak do dziś, zaczeła krzyczeć w nocy że ją brzuch boli i gdy poszła do łazenki to jakby się szklanka zbiła tak z niej chlusneło, zaczeła się akcja porodowa, urodziła martwe dziecko był to 24 tc. przykre są takie sytuację , tym bardziej że czuję się już ruchy dziecka ;-( -
-Monika- wrote:Dziewczyny sierpien jest Nasz!
Biore acard już z jakiś miesiąc i nie wiem czy robie dobrze, jak zadję w ciąze to będe musiała nadal brać? czy jak to jest.?
Ja też muszę aż do porodu acard + clexane przez trombofilię.
W twoim przypadku można odstawić w 10-12 tc.
Wybierasz się na jakieś badania podstawowe ? wizyta u gina umówiona ?
wiem.... wiem... zadręczam CięWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2017, 17:08
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:A to się chwalę moimi nowymi a na marginesie nie jestem stylistką tylko samouk wiec są spore niedociągnięcia ale po wsi biegać to w sam ras hihihi ogólnie niebiskich nie lubię ale jak zobaczyłam na paznokciach ten kolor u kolerzanki to must have
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c0a52aed525.jpg -
nick nieaktualny
-
Flowwer piękne pazury. Ja swoje obgryzłam z nerwów w oczekiwaniu na test
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Ja też muszę aż do porodu acard + clexane przez trombofilię.
W twoim przypadku można odstawić w 10-12 tc.
Wybierasz się na jakieś badania podstawowe ? wizyta u gina umówiona ?
wiem.... wiem... zadręczam Cię
Nie zadręczasz, tylko troszczysz
Jeśli się nie uda w tym cyklu to zapisuję się do ginekologa,alemam straszny uraz może dlatego.
Zresztą ja z małej wsi więc jestem zacofana ;-( -
Milla_ wrote:Mam porównanie bety z wtorku i czwartku
25.07 beta 86
27.07 beta 277
Czekamy na serduszko i możesz nam wysyłać wiruski !
Inna ale w lipcu syfiszMaja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
-Monika- i Flowwer wlasnie nie wiem do konca co bylo przyczyna ze urodzila tak wczesnie, byla ponad 2 tyg temu w szpitalu ze skurczarmi mocnymi, przed wczoraj trafila znow ze ja boli brzuch i skurcze pierw byly co 15 min a potem co 4 min, byla na kroplowkach zeby powstrzymac akcje porodowa ale nie udalo sie. Jak dowiem sie wiecej to napisze, poki co nie wypytuje, moze sama powie co i jak..
Smutne ze takie rzezy sie w ogole dzieja (:
Flowwer wizyte mam na 12:10 a ty?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
staraczka1111 wrote:Flowwer piękne pazury. Ja swoje obgryzłam z nerwów w oczekiwaniu na test
ja tez obgryzam brzydki mam nalog ale sa momenty ze mam piekne pazurki i podoba mi sie to..
Flowwer mozesz robic paznkocie do pracy i miec kolor? bo u nas nie mozna miec !Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
staraczka1111 wrote:Flowwer piękne pazury. Ja swoje obgryzłam z nerwów w oczekiwaniu na test
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja mam hybrydy i baza utwardzająca to indigo proteina po nim atom nie ruszy płytkę. Wreszcie mam.paznokcie bo wcześniej cienkie jak papier a teraz...
ja jak robiłam to żelowe teraz od dłuzszego czasu nie mam ani żelu ani paznokci -
Yoselyn82 wrote:-Monika- i Flowwer wlasnie nie wiem do konca co bylo przyczyna ze urodzila tak wczesnie, byla ponad 2 tyg temu w szpitalu ze skurczarmi mocnymi, przed wczoraj trafila znow ze ja boli brzuch i skurcze pierw byly co 15 min a potem co 4 min, byla na kroplowkach zeby powstrzymac akcje porodowa ale nie udalo sie. Jak dowiem sie wiecej to napisze, poki co nie wypytuje, moze sama powie co i jak..
Smutne ze takie rzezy sie w ogole dzieja (:
Flowwer wizyte mam na 12:10 a ty?
Ja na 10.00 mam
A moge nosić bo to nie szpital a i tak w rękawiczkach wszystko wykonuję.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A to się chwalę moimi nowymi a na marginesie nie jestem stylistką tylko samouk wiec są spore niedociągnięcia ale po wsi biegać to w sam ras hihihi ogólnie niebiskich nie lubię ale jak zobaczyłam na paznokciach ten kolor u kolerzanki to must have
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c0a52aed525.jpg
Zazdroszczę, śliczne pazurki
Szkoda, że nie mam takich zdolności
Coraz częściej myślę o hybrydowych, tylko coś specjalnego do nich trzeba ?
Moja młoda oszalała, jej kolor :*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Flowwer wrote:Ja na 10.00 mam
A moge nosić bo to nie szpital a i tak w rękawiczkach wszystko wykonuję.
to sie nie spotkamy a tak bysmy sie moze poznalyMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Flowwer wrote:Staraczka maleństwa się wgryzają i dlatego teraz tak macica mrowi
panan estradiol się sprawdza w okresie przed ovu i raczej dc to nie wyznacznik bo każda z nas ma ovu w innych dniach cyklu.
No w sumie racja. Miałam 32 ng/ml trzeciego dnia cyklu i mniej więcej fsh i Lh 1 do 1. Może tabletki antykoncepcyjne poprawiły mi to? 2 cykle temu jak badalam to w 40 dc miałam 32 ng czyli ogolnid słabo. -
Jedna_z_Wielu wrote:Zazdroszczę, śliczne pazurki
Szkoda, że nie mam takich zdolności
Coraz częściej myślę o hybrydowych, tylko coś specjalnego do nich trzeba ?
Moja młoda oszalała, jej kolor :*
na pewno potrzeba lampę, bazę, lakier, top, cliner, aceton, pilniczek a póżniej można z biegiem czasu powiększać kolekcje o pyłki i lakiery.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄