LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak!!!! Wszystkie będziemy całować malutkie pachnące stópki
U mnie narazie okresu ani widu ani słychu.. Heh. Odpoczywam z mężem przy piwku.
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
a wogóle jeszcze to w Trzebini na Dworcu PKP w budynku dworca jest świetna pizzeria włoska - robią pizze z prawdziwych włoskich produktów i nie jest ona taka jak we wszystkich sieciówkach tylko taka prawdziwa cieniutka pizza jak we Włoszech podawana z oliwą z oliwek a nie ketchupem - robią ją przy klientach - też polecam jeśli ktoś lubi taki rodzaj pizzy, a nie na grubym cieście polaną ketchupem albo sosem czosnkowym;)
-
staraczka1111 wrote:Ptysia wyleczylaś już tą bakterię?
-
Czrna 81 wrote:A ja się raczę winkiem Oczywiście znowu wybrałam jakiś kwaśny szajs, który muszę sobie cukrem pudrem dosłodzić
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Ptysia wrote:Staraczka a kto będzie Ci podawał zarodek w GC, bo z tego co kojarze to Ty tam podchodisz do invitro, a ja tam też chodzę
-
staraczka1111 wrote:Haha. Polecam,, Warna,, pół słodkie czerwone, Carlo Rossi różowe i teraz jest nowe truskawkowe pyszne.Czarna81
22 cs. -
staraczka1111 wrote:Nie mam pojęcia. Prowadzi mnie dr Piekarz ale ona tylko w piątki przyjmuje i to w Bielsku. A tam jak jeżdżę to zawsze ktoś inny. Powiem tak że może być każdy oprócz pani Cz. ten Grettka jest fajny. Punkcję mi robił
polecam dr Szanieckiego, Piekarz i Gajewskastaraczka1111 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:polecam dr Szanieckiego, Piekarz i Gajewska
-
Czrna 81 wrote:Ja też lubię Carlo Rossi różowe lekko gazowane! Tylko ja myślałam że na endo to musi być wino gronowe, czerwone... To jak to jest? Może być truskawkowe, wiśniowe czy jakie tam się chce?
PTYSIA a ty do kogo chodzisz w GC?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 20:30
-
staraczka1111 wrote:Nie mam pojęcia. Prowadzi mnie dr Piekarz ale ona tylko w piątki przyjmuje i to w Bielsku. A tam jak jeżdżę to zawsze ktoś inny. Powiem tak że może być każdy oprócz pani Cz. ten Grettka jest fajny. Punkcję mi robił
-
staraczka1111 wrote:Tych dwóch jeszxze nie spotkałam byłaś też w GC?
to moja klinika.
Ale ostatnio tez moja klinika jest Provita bo bede miala AZstaraczka1111 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ptysia wrote:Ja to z nim akurat nie mam miłych wspomnień, ja zawsze chodzę do dr Mercika i bardzo go lubię. Tą panią CZ. widziałam tylko na korytarzu, mówisz, że nie ciakawa?
pani dr Czerwinska to jakies nieporozumienie... !! nie polecam jej. Dr Grettka robil mi transfer i zrobil mi bezbolesnie i szybko, byla ciaza ale na krotko!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Ptysia wrote:Ja to z nim akurat nie mam miłych wspomnień, ja zawsze chodzę do dr Mercika i bardzo go lubię. Tą panią CZ. widziałam tylko na korytarzu, mówisz, że nie ciakawa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 20:36
Ptysia lubi tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Nie podeszła mi wogole. Dużo złych rzeczy o niej piszą i sama bym dużo złego mogła napisać no ale wiesz jeszcze czytać to będzie i mnie udusi przy transferze jak na nią wpadnę hihi
staraczka1111 lubi tę wiadomość