LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiecie co ludzie w zeszłym Tyg byli tak z szokowa i moim powrotem ze naprawdę nikt bić nie komentował.. a teraz od wczoraj świra dostanę!!! Co chwile jakieś głupie pytania Ci którzy nie mają pojecia o ciazy to pytają czy bedzie dzidzia, stanowczo zaprzeczam i automatycznie zmieniam temat zeby nie drążyli dalej. Ale gorzej z tymi którzy wiedza, nie chciałam wczoraj Wam smęcić ale boli mnie to do tej pory... koleżanka z firmy zaczęła mi jojciec co to trzeba robić zeby ciaza sie rozwijała i wogole (ku*wa pizda (za przeproszeniem) bezdzietna i wielki znawca jak byśmy jako kobiety miały na to wpływ) Nosz szlak mnie chce trafić pouczali sie (chociaż wiem ze nic na to zeobic nie mogłam) jął bym zrobiła cos źle, zwyczajnie mi smutno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 11:30
-
Agniechaaaa wrote:Wiecie co ludzie w zeszłym Tyg byli tak z szokowa i moim powrotem ze naprawdę nikt bić nie komentował.. a teraz od wczoraj świra dostanę!!! Co chwile jakieś głupie pytania Ci którzy nie mają pojecia o ciazy to pytają czy bedzie dzidzia, stanowczo zaprzeczam i automatycznie zmieniam temat zeby nie drążyli dalej. Ale gorzej z tymi którzy wiedza, nie chciałam wczoraj Wam smęcić ale boli mnie to do tej pory... koleżanka z firmy zaczęła mi jojciec co to trzeba robić zeby ciaza sie rozwijała i wogole (ku*wa pizda (za przeproszeniem) bezdzietna i wielki znawca jak byśmy jako kobiety miały na to wpływ) Nosz szlak mnie chce trafić pouczali sie (chociaż wiem ze nic na to zeobic nie mogłam) jął bym zrobiła cos źle, zwyczajnie mi smutno
W weekend przyjeżdżają znajomi to się trochę wygadam i rozerwęCzrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
a pytanie do Bajki i Meśki jaką restaurację polecacie żeby wybrać się ze znajomymi na Obiad w Olkuszu :)i gdzie warto ich zabraćTomasz 09.2018
nick nieaktualnygg88 wrote:Agniecha trzymaj się jakoś, pomyśl że za niedługo nie będziesz ich oglądać bo Snieżynka będzie się pięknie rozwijała ja już olewam docinki, po prostu mówię wprost że mam problem i kopara im opada i cisza nastaje- mam już dość ukrywania że wszystko wporządku.
W weekend przyjeżdżają znajomi to się trochę wygadam i rozerwę
Ja tez chetnie bym powiedziała wszystkim do okola ale mój M by tego nie dźwignął on jako samiec Alfą woli trzymać do ludzi kamienna twarz -
Agniechaaaa wrote:Ja tez chetnie bym powiedziała wszystkim do okola ale mój M by tego nie dźwignął on jako samiec Alfą woli trzymać do ludzi kamienna twarz
Tomasz 09.2018
gg88 wrote:a pytanie do Bajki i Meśki jaką restaurację polecacie żeby wybrać się ze znajomymi na Obiad w Olkuszu :)i gdzie warto ich zabrać
A bajka i meśka też z olkusza? -
nick nieaktualnyGg watpie teściowie z małej wsi wiedza o problemach ale o in vitro nigdy w życiu M im nie powie... oni tez do ludzi temat zaslaniaja moimi studiami No coz zobaczymy jak to bd
Ptysia ta baba wazy ponad 100kg i ma ok40 lat woec pewnie juz w ciazy nie bedzie... -
Agniechaaaa wrote:Gg watpie teściowie z małej wsi wiedza o problemach ale o in vitro nigdy w życiu M im nie powie... oni tez do ludzi temat zaslaniaja moimi studiami No coz zobaczymy jak to bd
Ptysia ta baba wazy ponad 100kg i ma ok40 lat woec pewnie juz w ciazy nie bedzie... -
nick nieaktualnyA ja wrocilam od endo. Poogladal te moje wyniki.. bylo 0.7, bylo 1.8 a teraz 3.3 tsh. Pomozdzyl. Stwierdzil ze jestem zdrowa jak dzwon a taki skok tsh wynika z nerwow.. ale zeby nie bylo to przed laparoskopia mam powtorzyc badanie. Jesli bedzie podwyzszona to da mi leki na obnizenie ale tylko po to aby pomoc w zajsciu w ciaze jesli faktycznie mialoby byc in vitro. Tyle w sumie. Czyli teraz czekamy na okres i rozpoczynamy cykl z lametta.
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaa doskonale cie rozumiem, u mnie w pracy tez 100 pytan do.. czemu cie nie bylo, a co ci bylo, a czemu nie masz dzieci itp. Zaznaczam ze u mnie w pracy wszystkie maja poza mna, przygnebiajace to jest. Gdybym miala fajna atmosfere to moze bym powiedziala co i jak. O ciazy w ktorej teraz bylam nie wiedzial nikt, tylko oddzialowa. Wiec bylo domyslow co nie miara czemu mnie nie bylo i kiedy wracam do pracy. Ale u nas nie warto nic mowic.
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Agniechaaa doskonale cie rozumiem, u mnie w pracy tez 100 pytan do.. czemu cie nie bylo, a co ci bylo, a czemu nie masz dzieci itp. Zaznaczam ze u mnie w pracy wszystkie maja poza mna, przygnebiajace to jest. Gdybym miala fajna atmosfere to moze bym powiedziala co i jak. O ciazy w ktorej teraz bylam nie wiedzial nikt, tylko oddzialowa. Wiec bylo domyslow co nie miara czemu mnie nie bylo i kiedy wracam do pracy. Ale u nas nie warto nic mowic.
Miałam zacytować
Ludzie to tylko wscipcy i byle dogadać (w większości) szkoda co kolwiek mowic -
u mnie w pracy też wszystkie już z dziećmi, bo jestem najmłodsza;p ale nie dogadują ani nic, raczej domyślają się i zawsze jak składają życzenia to bardzo dyskretnie życzą spełnienia marzeń takich jak sobie życzę a dawniej zawsze wprost w życzeniach było "dzidziusia", więc widzę, że teraz już bardziej zachowawczo, żeby czasem nie popełnić gafy;p ale żadnego dogadywania ani nic nie ma, ani dopytywania na szczęście...
-
Agniechaaaa wrote:Miałam zacytować
Ludzie to tylko wscipcy i byle dogadać (w większości) szkoda co kolwiek mowic
otoz to! szkoda mowic i tak polowa jest tylko ciekawa czemu cie nie ma. Po prostu nie warto! i jak mi sie uda to nie bede nikomu mowic. A niech sie domyslaja, gdybaja itp, mam to gdzies!
p.s wiadomo ze przyjdzie moment ze dowiedza sie ale na pewno nie predko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 13:06
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
GG jesli chodzi o Olkusz to ciezko tu zjesc cos dobrego... dla mnie pizza najlepsza jest ze Statoila kolo kopca a knajpa ...hmmm chyba nie ma nic co mogłabym z czystym sumieniem polecic. Kiedys z kolezankami z pracy bylysmy w Cafeterce na Górniczej i bylo ok. Jesli masz mozliwosc to moze jedz do Trzebini19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r.