LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Torbiel krwotoczna to nic złego znaczy była ovu i może być cionza
-
Flower nie przejmuj się tym dziadostwem! Jakby nie patrzeć jesteś coraz bliżej wymarzonego celu jakim jest ciąża!
🙍🏻♀️
Letrox 75,MTHFR hetero, PAI-homo
🙎🏻♂️
Teratozoospermia, fragmentacja39%
08.2017 poronienie 9 tc 👼
06.2020 MedArt Poznań
10.21-04.22 3x IUI 🐒
10.2021-przygotowanie IVF🍀
01.2022-punkcja 🥚🥚🥚- 16 komórek➡️ 6 zarodków ➡️ ❄️❄️ 2 blastocysty( 5AA, 3BB) ➡️ ❄️1 zarodek po NGS
02.2022- transfer-odwołany➡️ zapalenie endometrium
21.03- biopsja➡️ wynik prawidłowy
10.05- TRANSFER 3.2.2 🙏🍀
17.05- BETA 23/ 19.05- 55 / 23.05-281
7.06- USG- jest ❤️ CRL 6mm
14.06- USG- CRL 1,42cm
28.06- USG -CRL 3,04cm Córeczka💕
18.07. USG PRENATALNE- CRL 7cm
28.08. USG- CRL 9cm
18.08. USG- 185g
2.09. USG- 308g
20.09 USG POŁÓWKOWE - 463g
30.09. USG- 612g
21.10. USG- 970g
10.11. USG - 1588g
25.11. USG III TRYM.- 1650g
01. 23 Nasz Cud SN 3610g 56cm💗 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ann Hopples ma rację torbiel krwotoczna to pęcherzyk który natrafił na podczas pękania na naczynie krwionośne i napełnił się. U mnie czesto z lewym tak jest.
Dr mi dał wolną rekę czy chcę brać 7 czy 10 dni. Raczej przystane na 7 bo na dupku moja fl przyciąga do 20 dpo.
Czekam na wasze relacje z wizyt.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ann89 wrote:Ja do kliniki mam ponad 60km. Tez mi sie nigdy nie chce jechac ale motywacja jest;)
Uwielbiam jeździć do dużych miast w godzinach szczytu wrrrre
Gg wrzuć te pytanie na wątek IVF tam szybko odpowiedzą dziewczyny na te pytanie one tam specjalistki
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Uwielbiam jeździć do dużych miast w godzinach szczytu wrrrre
Gg wrzuć te pytanie na wątek IVF tam szybko odpowiedzą dziewczyny na te pytanie one tam specjalistki
Agniechaa i kiedy śnieżynek idzie do was?Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
To ja się pochwalę bo w końcu są dobre wiadomości Po polipie nie ma śladu, na USG czysto tak więc mega ulga bo dziadostwo się złuszczyło. Jajniki pracują jak szalone, w prawym są 2 duże pęcherzyki, a w lewym 3 (z tego 2 dominujące). Letrozol działa i mimo takiej ilości pęcherzyków lekarz zalecił nam starania przez 4 najbliższe dni
Dodatkowo zwiększył mi dawkę Euthyroxu na zbicie TSH bliżej 1 i mam zbadać kortyzol, androstendion i SHGB czyli Flower to co Ty mi mówiłaś dr FlowerFlowwer, staraczka1111, Czrna 81, Bocianiątko, Yoselyn82, Karma88 lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
bazylkove wrote:To ja się pochwalę bo w końcu są dobre wiadomości Po polipie nie ma śladu, na USG czysto tak więc mega ulga bo dziadostwo się złuszczyło. Jajniki pracują jak szalone, w prawym są 2 duże pęcherzyki, a w lewym 3 (z tego 2 dominujące). Letrozol działa i mimo takiej ilości pęcherzyków lekarz zalecił nam starania przez 4 najbliższe dni
Dodatkowo zwiększył mi dawkę Euthyroxu na zbicie TSH bliżej 1 i mam zbadać kortyzol, androstendion i SHGB czyli Flower to co Ty mi mówiłaś dr Flowerbazylkove lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualnyDziewczyny chwila napięcia i ...
Pod koniec przyszłego tygodnia (jutro po wynikach badan bedą dzwonić dokładnie) pod serduchem bede Nosić Sniezynkę i Śnieżynka gin sam zaproponował 2zarodki hihihi
bazylkove, staraczka1111, Flowwer, Lunaris, Sarna84, Czrna 81, Bocianiątko, E_w_c_i_a, innamorata88, i-feel-you, KateHawke, madzia8lenka, problemik, Taliana85, Yoselyn82, blue00, Kaczorka, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa i jak?
O tak to jest nasza dr Flowwer co by my bez niej zrobiłyFlowwer lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa super dwa bąble będą hihi a jakie badania ci robili dziś? Estradiol i progesteron? a endo jakie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2017, 19:29
-
Bazylkove JUPI tak się cieszę!!!! To teraz brać się do najpszyjemnieszej części łóżkowej
Mordka aż mi się śmieje taaa dr Flo zdarza mi się czasem mieć nosa ale mam nadzieję że wyjdą idealnie !staraczka1111, bazylkove, Sarna84, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny chwila napięcia i ...
Pod koniec przyszłego tygodnia (jutro po wynikach badan bedą dzwonić dokładnie) pod serduchem bede Nosić Sniezynkę i Śnieżynka gin sam zaproponował 2zarodki hihihi
Cudowne wieści, to już niedługo w dwupaku a raczej trzypaku
Ja wyszłam dziś z gabinetu to się rozpłakałam ze szczęścia ofkors, że może w końcu los się do nas uśmiechnie i zła passa się skończyła. Obcy ludzie się patrzyli jak na wariatkę hehe
Idę zapolować na jakieś winkoFlowwer, staraczka1111, Sarna84, Czrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Bazylkowe ja właśnie pije Warna czerwone pół słodkie. Polecam. Kupiłam jeszcze migdały i makrele wędzoną bo słyszałam że ryby też dobre są na endo. Oczywiście o niej zapomniałam - zostawiłam w aucie mąż się pyta co tak śmierdzi w aucie ha ha ha leciałam w podskokach po nią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2017, 19:38
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Trochę mnie tu nie było, choć częściej lub rzadziej zaglądałam aby być w miare na bieżąco. Gratuluję wszystkim nowozafasolkowanym, lipiec zapowiada się obiecujaco , tulę wszystkie z małpa choć jedna małpa mnie akurat cieszy- staraczka jesteś coraz bliżej spełnienia swojego marzenia
Bocianiątko, miałam Cię rano wygnac na betę a to malpisko jednak zawitało. Karma dobrze, że znasz wroga, Gg głową do góry, niejeden ojciec na ziemi ma morfo < 4. Bazylkove świetne wieści, Agniechaaa cudownie! 2 Śnieżynki jupppiiiii! !!!
A ja czekam pod gabinetem, za chwilę pierwszy raz podejrzę mojego Bąbelka, jestem podekscytowana a zarazem bardzo się boję...staraczka1111, Czrna 81, bazylkove lubią tę wiadomość
-
Sarna84 wrote:Trochę mnie tu nie było, choć częściej lub rzadziej zaglądałam aby być w miare na bieżąco. Gratuluję wszystkim nowozafasolkowanym, lipiec zapowiada się obiecujaco , tulę wszystkie z małpa choć jedna małpa mnie akurat cieszy- staraczka jesteś coraz bliżej spełnienia swojego marzenia
Bocianiątko, miałam Cię rano wygnac na betę a to malpisko jednak zawitało. Karma dobrze, że znasz wroga, Gg głową do góry, niejeden ojciec na ziemi ma morfo < 4. Bazylkove świetne wieści, Agniechaaa cudownie! 2 Śnieżynki jupppiiiii! !!!
A ja czekam pod gabinetem, za chwilę pierwszy raz podejrzę mojego Bąbelka, jestem podekscytowana a zarazem bardzo się boję...Sarna84 lubi tę wiadomość