LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Abs wrote:Dziewczęta mam pytanie. Idę jutro na badania krwi TSH i takie tam tarczycowe rzeczy. No i może bym machnął bete za jednym wkluciem tylko że nie wiem czy nie za wcześnie. To będzie 12dpo. Nigdy bety nie robiłam i nie za bardzo jestem obeznana w tych sprawach dlatego prośba do doświadczonych czy w ogóle takie badanie ma sens? Testu sikanego nawet nie robię bo wiem że za wczesnie- w pierwszej ciąży wyszedł mi w 17dpo dopiero...
trzymam kciuki! :*
12.01.2021 - OVI klinika start 2. procedury - krótki protokół mensinorm 150 + orgalutran
CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020
02.2020 - diphereline 8 miesięcy (sztuczna menopauza, wyciszenie adeno)
ET cl9.3 - 01.08.2019
lipiec 2019 - 1. procedura: gonal f 125 + centrotide) 10 kumulusów, 6 komórek, 3 zarodki słabej jakości (duża fragmentacja)
IUI - 24.10.2018
IUI - 19.11.2018
maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz -
Dziewczyny,moze Wy mi doradzicie,ja nie mam porównania,od wczoraj ginekolog przepisal mi dwa razy dziennie luteine dopochwowo,w opakowaniu byl aplikator ,użylam go,ale tak sie zastanawiam czy nie lepiej wkładac ją "ręcznie", boje sie,zeby nie złapac jakies infekcji i nie wiem,jaką metodę wkładania wybrać.08.2017 poronienie 9 tc
Letrox 50, PAI-1, MTHFR
06.2020 Medart Poznań
14.10.20 IUI 🐒
4.12.20 IUI 🐒
Mąż- Teratozoospermia -
Hmm ja zawsze ręcznie ale luteine brałam dawno i nie było dołączonego aplikatora. Ja nie mam skłonności do infekcji ale nie lubię aplikatorow bo to zawsze kolejne narzędzie do mycia i utrzymywania higieny. Jestem na to zbyt leniwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2017, 09:32
2016 Pawełek 28tc
2018 Weronika moja największa radość
2020 Piotruś moja druga największa radość -
Ptysia wrote:Dziewczyny, a ma któraś z Was tak, że jak tylko jest owulacja (bolą jajniki) to zaraz na drugi dzień już bolą Was cycki;p? Ja normalnie tak mam, zamiast robić testy owu to ja mam bolące piersi;p odrazu wiem ze była owulacja, bo na nastepny dzien odrazu nie da się dotknąć bo bolą jak cholercia. Od czego to?
U mnie co cykl tak jest z tym że raz od ovu bolą a raz tak of 3 dpo.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ann89 wrote:Od dwoch dni biore metformax 2x1.
Boze... bylam 8 razy w kiblu i myslalam ze umre tam.
Dzis czeka mnie podroz do gliwic wiec chyba wezme 1 tab popoludniem a druga na noc- do pewnosci.
Nie wiem jak dam rade to brac..
to sa skutki uboczne, ja tez tak mialam, ze spadlam z wagi 12kg na metformaxiew dzien w dzien w wc pol dnia. Powinno zaczynac sie od 1 dawki przez tydzien, a potem wprowadzic 2. Ja przynajmniej tak mialam. Po jednej ledwo zylam, mroczki przed oczami, nie dobrze mi bylo, latanie do wc itp.. a co dopiero gdybym brala 2.. bierz jedna na poczatek zeby organizm sie przyzwyczail do leku
Odnosnie podania zarodkow to lekarz sie pyta, ale nie ktrzy lekarze nie chca podawac 2 zeby nie bylo ciazy blizniaczej, wiec wola podac 1, a jesli zarodki sa ciut slabsze to podaja 2Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2017, 10:27
Mój kochany Michałek ❤️❤️❤️
Starania o drugiego maluszka 💕🥰
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Kobietki ja Was opuszczam. Nie bede juz tu zagladala. Chce przezywac te ciaze bez forum i nie stresowac sie niepotrzebnymi informacjami. A to forum bardzo mnie uzaleznia
wszystkim zycze zielonych kropeczek i wytrwalosci. Zegnamy sie z Wami, ja i moje dzieciatko w brzuszku
-
nick nieaktualny
-
MajaT wrote:Kobietki ja Was opuszczam. Nie bede juz tu zagladala. Chce przezywac te ciaze bez forum i nie stresowac sie niepotrzebnymi informacjami. A to forum bardzo mnie uzaleznia
wszystkim zycze zielonych kropeczek i wytrwalosci. Zegnamy sie z Wami, ja i moje dzieciatko w brzuszku
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% -
staraczka1111 wrote:Szanowne panie informuję że w dniu 06.07.2017 przyjechała z wakacji ścigana listem gończym @@@@@
Inna czekam na wizytę sersuszkową.
Weteranki muszą powoli uciekać na fiolerową, wczoraj ogladałam tam brzuszki od dziewczyn ehhhh
Sammer wieczorem napiszę dokładnie co wchodzi w skład badania w diagnostyce bo w nim robiłam.
Karma może jutro przejdę się do rodzinnego po skierowanie do immunologia i hematologainnamorata88, staraczka1111 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Jupi!!! ale się dziś u Ciebie @ a Agniechaaa lada chwila zabiera śnieżynkę
Inna czekam na wizytę sersuszkową.
Weteranki muszą powoli uciekać na fiolerową, wczoraj ogladałam tam brzuszki od dziewczyn ehhhh
Sammer wieczorem napiszę dokładnie co wchodzi w skład badania w diagnostyce bo w nim robiłam.
Karma może jutro przejdę się do rodzinnego po skierowanie do immunologia i hematologaboję się jak diabli przez te problemy z betą na początku
Staraczkasuper - to musi być szczęśliwy cykl
staraczka1111 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Staraczka
no to teraz do boju!
Agniechaaa jakos szybko mi te dni minely a ty juz umawiasz sie na crio
Inna kciuki zacisniete! musi byc dobrze!staraczka1111, innamorata88 lubią tę wiadomość
Mój kochany Michałek ❤️❤️❤️
Starania o drugiego maluszka 💕🥰
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Witam wszystkie Panie,
A mnie jak zwykle choroba rozlozyla, rok w rok o tej porze leżę w łóżku z 39' temperatura. Idzie sie zalamac.
A jeśli chodzi o stania to czekam na @ i "usunięcie" nadzerki.
Z tego cyklu nici ze względu na przerosniety pęcherzyk (3,1 /3,3).
Zaglądam czasem,ale się nie udzielam.
Ale Was ciągle trzymam kciukiinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Staraczka
no to teraz do boju!
Agniechaaa jakos szybko mi te dni minely a ty juz umawiasz sie na crio
Inna kciuki zacisniete! musi byc dobrze!
Na szczęście zleciłem nawet szybkoteraz już chce mojego Śnieżnika pod serduchem!!!
i oby z lepszym zakończeniem niż poprzednio
staraczka1111, Flowwer lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Staraczka, z nadejścia Twojej @ wyjątkowo się cieszę
Niech to będzie Wasz ostatni cykl na dłuuugie miesiące. Powodzenia kochana! Kiedy masz wizytę?
. @ niech trochę ze mną zostanie te parę dni potem ją porządnie pakuję i wysyłałam na 9 Miesięczne wakacje na morze czerwone niech sobie tam pływa haha:)