LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
summer86 wrote:Inna, cieszę się, że wszystko ok Ale maluszek mógłby już przestać stresować mamusię i pozwoli się cieszyć ciążą trzymam nadal mocno kciuki!Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyProblemik trzymam mocno kciuki oby szybko dni leciały
Staraczka tak przed transferem bierze sie No spe powiem Ci ze z duzo większym dustanswmmpodchdze do twgo transferu, wiadomo ciese sie ale to takie "zimne" szczęścieinnamorata88, problemik lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Problemik trzymam mocno kciuki oby szybko dni leciały
Staraczka tak przed transferem bierze sie No spe powiem Ci ze z duzo większym dustanswmmpodchdze do twgo transferu, wiadomo ciese sie ale to takie "zimne" szczęście
tak tak rozumiem Agniechaaaa walczymyinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
Inna, piękny dzidź trzymam kciuki za mocne i zdrowe serduszko
innamorata88 lubi tę wiadomość
33 lata
05.2017 - sono hsg, oba jajowody drożne
1 IUI - 19.09.2017 --> ☹️, 2 IUI - 12.01.2018 --> ☹️
Endometrioza IV stopnia - laparoskopia i usunięcie zrostów i torbieli, histeroskopia 12.2018
3IUI - 14.02.2019 --> ☹️, 4IUI - 13.04.2019 --> ☹️
Lipiec 2019 - 1 procedura. Długi protokół
22.08.2019 - punkcja, 1 blastka. 11 zamrożonych oocytów.
27.08 - transfer blastki 2BB ☹️
13.09 - start II procedury. Długi protokół
21.10 - punkcja, 20 pobranych, 12 się zapłodniło. Mamy ❄️❄️ 3 dniowe i ❄️❄️❄️❄️ blastki (3.2.2, 3.2.2, 2.2.2, 3.2.3)
24.10 - transfer 2 zarodków 3 dniowych (12AB, 9A) beta 3,56 - cb
27.11 - transfer blastki 3BA
3 dpt - beta <0,1, 7 dpt - beta 66,54, 9 dpt - beta 201,
12 dpt - beta 665,7
19 dpt - beta 9957, mamy pęcherzyk i ciałko żółtkowe 🎉
23 dpt - mamy serduszko ♥️ -
Inna cudowne zdjęcie i niech bobasek cię ine stresuje i pozwala się grzecznie badać z serduchem
Agniecha , Staraczka wierzę że wam teraz też się uda
Flower, właśnie że nigdy nie brał żadnych sterydów - takie chucherko z niego na siłownie nie chodzi a je co ja mu gotuje i raczej staram się zdrowo.
Jedynie na co sobie pozwala to burgery wołowe z biedronki to chyba ze w niej coś jest...
W ogóle on jest anty dodatki do żywności itp. bo kiedyś obsługiwał taką firmę z aromatami i teraz żadnej zupki chińskiej nie tknie czy nawet sosów z torebki..
Wszystko robię od zera...tym bardziej nie rozumiem tych wyników
dodatkowo jeszcze teraz doczytałam że oprócz podwyższonego testosteronu i prolaktyny ma jeszcze progesteron powyżej normy
Progesteron 0,24 ng/ml a normy są zdrowi mężczyźni <0,05-0,149 ng/ml zobaczymy co powie nam androlog w środę...
A mam pytanie czy jak wasi byli u androloga lub urologa to byłyście z nimi w gabinecie???innamorata88 lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
zubii wrote:Inna gratulacje :* śliczne maleństwo a serduszko usłyszysz już lada dzieńTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualnygg88 wrote:Inna cudowne zdjęcie i niech bobasek cię ine stresuje i pozwala się grzecznie badać z serduchem
Agniecha , Staraczka wierzę że wam teraz też się uda
Flower, właśnie że nigdy nie brał żadnych sterydów - takie chucherko z niego na siłownie nie chodzi a je co ja mu gotuje i raczej staram się zdrowo.
Jedynie na co sobie pozwala to burgery wołowe z biedronki to chyba ze w niej coś jest...
W ogóle on jest anty dodatki do żywności itp. bo kiedyś obsługiwał taką firmę z aromatami i teraz żadnej zupki chińskiej nie tknie czy nawet sosów z torebki..
Wszystko robię od zera...tym bardziej nie rozumiem tych wyników
dodatkowo jeszcze teraz doczytałam że oprócz podwyższonego testosteronu i prolaktyny ma jeszcze progesteron powyżej normy
Progesteron 0,24 ng/ml a normy są zdrowi mężczyźni <0,05-0,149 ng/ml zobaczymy co powie nam androlog w środę...
A mam pytanie czy jak wasi byli u androloga lub urologa to byłyście z nimi w gabinecie???
Podczas badania i wywiadu lekarskiego ja musialam wyjsc. -
nick nieaktualnyDziewczyny mam specyficzna sytuacje i potrzebuje porady. Ktos mnie poprosil aby zawiozla go i odebrala ze szpitala. Jedzie na naswietlanie tarczycy jodem. Jesli to nie pomoze to czeka go operacja. Zgodzilam sie.. ale pozniej uslyszalam ze taka osoba po naswietlaniu musi byc poddana kwarantannie i nie wolno przebywac z nia w bliskiej odleglosci. Ma kazaz stycznosci z ciezarnymi, dziecmi. Pizama i kapcie do utylizacji itp. Co byscie zrobily na moim miejscu? Odmowic? Troche sie obawiam no bo przeciez staramy sie o dziecko, in vitro sue zbliza.. no.. cykam sie..
-
Inna super! Mały kropeczek przeobraził się już w fasolkę! Oby szybko Ci czas zleciał do wizyty serduszkowej bo jak tak dalej pójdzie to Ty będziesz potrzebowała kardiologa hehe. Zobaczysz wszystko będzie dobrze!!!
Problemik gratuluję!!!
A u mnie dupa! No masakra jakaś...
Byliśmy kilka dni nad morzem bo w pt mieliśmy 10-tą rocznicę. Było super więc w dobrym nastroju wróciłam do domu, dzisiaj monitoring i też super organizm zareagował na clo, mam aż kilka pęcherzyków. Dostałam receptę na pregnyl i duphaston.Na odchodne pani powiedziała "No teraz to już powinno się udać" Poszłam do apteki i kubeł zimnej wody -nigdzie nie ma pregnylu!!! Zwiedziłam z 10 aptek, obdzwoniłam nie wiem ile w promieniu 70 km i nie ma...innamorata88, problemik lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Ann89 wrote:Dziewczyny mam specyficzna sytuacje i potrzebuje porady. Ktos mnie poprosil aby zawiozla go i odebrala ze szpitala. Jedzie na naswietlanie tarczycy jodem. Jesli to nie pomoze to czeka go operacja. Zgodzilam sie.. ale pozniej uslyszalam ze taka osoba po naswietlaniu musi byc poddana kwarantannie i nie wolno przebywac z nia w bliskiej odleglosci. Ma kazaz stycznosci z ciezarnymi, dziecmi. Pizama i kapcie do utylizacji itp. Co byscie zrobily na moim miejscu? Odmowic? Troche sie obawiam no bo przeciez staramy sie o dziecko, in vitro sue zbliza.. no.. cykam sie..
Wydaje mi się że moja koleżanka to miała. No a wtedy już miała dziecko. No i spali w osobnych pokojach, pilnowała żeby nie jeść tymi samymi sztućcami no ale mieszkała z tym dzieckiem. Potem (nie pamiętam jaki czas po tym) zaszła w ciążę, teraz ma dwoje. Jie wiem co Ci doradzić. Ona musiała mieć kontakt z dzieckiem, Ty teoretycznie nie musisz się z tą osobą kontaktować przynajmniej w ten dzień. Jej i dziecku nic nie było ale pewnie nikt nie da Ci gwarancji że to nie spowoduje jakichś komplikacji. Może pogadaj z tą osobą albo z jakimś lekarzem co o tym sądzi?Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
U mnie niestety beta negatywna..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2017, 18:08
33 lata
Endometrioza IV stopnia - laparoskopia i usunięcie zrostów i torbieli, histeroskopia 12.2018
21.10 - punkcja, 20 pobranych, 12 się zapłodniło. Mamy ❄️❄️ 3 dniowe i ❄️❄️❄️❄️ blastki (3.2.2, 3.2.2, 2.2.2, 3.2.3)
12 dpt - beta 665,7
Czrna 81 wrote:Inna super! Mały kropeczek przeobraził się już w fasolkę! Oby szybko Ci czas zleciał do wizyty serduszkowej bo jak tak dalej pójdzie to Ty będziesz potrzebowała kardiologa hehe. Zobaczysz wszystko będzie dobrze!!!
Problemik gratuluję!!!
Byliśmy kilka dni nad morzem bo w pt mieliśmy 10-tą rocznicę. Było super więc w dobrym nastroju wróciłam do domu, dzisiaj monitoring i też super organizm zareagował na clo, mam aż kilka pęcherzyków. Dostałam receptę na pregnyl i duphaston.Na odchodne pani powiedziała "No teraz to już powinno się udać" Poszłam do apteki i kubeł zimnej wody -nigdzie nie ma pregnylu!!! Zwiedziłam z 10 aptek, obdzwoniłam nie wiem ile w promieniu 70 km i nie ma...Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
kasia_pra wrote:U mnie niestety beta negatywna..
-
Hopeless wrote:Przykro mi nie chciałam gasić Twojej radości ale takie szare kreski w miejscu odczynnika mam zawsze jak jest ciąża to są różowe.
No właśnie, dlatego chyba kolejnym razem od razu pójdę na krew, bo sikańcami można tylko zrobić sobie nadzieję. No nic, nie można się poddawać!
33 lata
12 dpt - beta 665,7
staraczka1111 wrote:Siedź przed kompem i dzwoń do aptek ja tak szukałam. Gdzieś musi byćCzarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyCzrna 81 wrote:Inna super! Mały kropeczek przeobraził się już w fasolkę! Oby szybko Ci czas zleciał do wizyty serduszkowej bo jak tak dalej pójdzie to Ty będziesz potrzebowała kardiologa hehe. Zobaczysz wszystko będzie dobrze!!!
Problemik gratuluję!!!
Byliśmy kilka dni nad morzem bo w pt mieliśmy 10-tą rocznicę. Było super więc w dobrym nastroju wróciłam do domu, dzisiaj monitoring i też super organizm zareagował na clo, mam aż kilka pęcherzyków. Dostałam receptę na pregnyl i duphaston.Na odchodne pani powiedziała "No teraz to już powinno się udać" Poszłam do apteki i kubeł zimnej wody -nigdzie nie ma pregnylu!!! Zwiedziłam z 10 aptek, obdzwoniłam nie wiem ile w promieniu 70 km i nie ma...
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzrna 81 wrote:A powiedz mi czy istnieje jakiś zamiennik tego pregnylu? Dzwoniłam do mojej pani dr ale obiegówka po aptekach zajeła tyle czasu że dr już skończyła pracę... Zadzwonię jutro. No ale żeby nigdzie nie było? Nosz ku$#&wa mać!!! Chyba przestali to produkować... albo nas jest tak wiele że nie nadążają z produkcją
Ovitrelle ale kosztuje duzo. Pregnyl w aptece na drugi dzien mialam do odbioru