LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ann89 wrote:Gdybys mieszkala blizej to bym Ci dala bo mam 1 opakowanie a juz nie potrzebuje...Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyCzrna 81 wrote:Kochana ja mieszkam w Borach Tucholskich. A potrzebuje aż dwie ampułki, bo jedną miałam dostać w śr a drugą w czw. Oooj, no trudno... Może przy kilku pęcherzykach chociaż jeden sam pęknie.
-
nick nieaktualny
-
Czrna 81 wrote:A powiedz mi czy istnieje jakiś zamiennik tego pregnylu? Dzwoniłam do mojej pani dr ale obiegówka po aptekach zajeła tyle czasu że dr już skończyła pracę... Zadzwonię jutro. No ale żeby nigdzie nie było? Nosz ku$#&wa mać!!! Chyba przestali to produkować... albo nas jest tak wiele że nie nadążają z produkcją
-
staraczka1111 wrote:Ovitrelle jest tylko około 110 zł kosztuje. W aptece zamowią Ci na drugi dzień pregnyl.Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Dziewczyny o to chodzi że nie mogą zamówić. Nie ma tego leku w hurtowniach. Byłam osobiście w chyba dziesięciu aptekach i każda pani sprawdzała czy mogą sprowadzić ale niestety nie. Spróbuję jutro z tym ovitrelle. I bardzo dziękuję za odzew! Jesteście kochane ♡
-
A nasza dr Flowwer jak się miewa? kiedy te wakacje wam się szykują?
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Dziewczyny już jestem wszystko Ok, ale kartę będziemy zakładać dopiero za 1,5 tygodnia jak maluch da łaskawie lepiej pomierzyć serducho na razie mamy 8,05mm, a cały pęcherzyk 25mm.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c76035920f0.jpg
Po mału tu syfię, a rozkręcę się jak doczekam karty ciąży.
Ale igra z mamą!!!! Będzie nieśmiała ale silna córa !!!
Czekam aż zasyfisz nasinnamorata88, monika91 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ptysia wrote:Dziewczyny, a ma któraś z Was tak, że jak tylko jest owulacja (bolą jajniki) to zaraz na drugi dzień już bolą Was cycki;p? Ja normalnie tak mam, zamiast robić testy owu to ja mam bolące piersi;p odrazu wiem ze była owulacja, bo na nastepny dzien odrazu nie da się dotknąć bo bolą jak cholercia. Od czego to?
Ja tak mam w tym cyklu, juz nie wyrabiam tak mnie bola. Szczegolnie jak biustonosz zdejme:/ -
no to się chyba dochrapałam zapalenia pęcherza... latam co 5 min do toalety i to na kilka kropel... eh bo zamias M w środę to ja pójde do tego urologa... macie jakieś domowe sposoby na takie dolegliwości???? w dodatku mocz jest lekko podbarwiony krwią pomocyTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualnygg88 wrote:no to się chyba dochrapałam zapalenia pęcherza... latam co 5 min do toalety i to na kilka kropel... eh bo zamias M w środę to ja pójde do tego urologa... macie jakieś domowe sposoby na takie dolegliwości???? w dodatku mocz jest lekko podbarwiony krwią pomocy
Domowe sposoby Jak jest podbarwion krwia?? do lekarza!!!! I wymaz na ureaplazme!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2017, 21:50
zubii lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Ale igra z mamą!!!! Będzie nieśmiała ale silna córa !!!
Czekam aż zasyfisz nas
Burza do Was już doszła??
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
gg88 wrote:no to się chyba dochrapałam zapalenia pęcherza... latam co 5 min do toalety i to na kilka kropel... eh bo zamias M w środę to ja pójde do tego urologa... macie jakieś domowe sposoby na takie dolegliwości???? w dodatku mocz jest lekko podbarwiony krwią pomocyMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
staraczka1111 wrote:A nasza dr Flowwer jak się miewa? kiedy te wakacje wam się szykują?
A ja cały czas jestem ale dziś w biegu, właśnie dopijam lampkę wina i was podczytuję. Moje wakacje stoją pod znakiem zapytania jak na razie.
Ale dziś tak duszno że nie ma czym oddychać!! Własnie przechodzi nawałnica.
A od wczoraj strasznie irytuje mnie M !!!
Chodzi i do wszystkich znajomych rozpowiada że " Flo ma fajny brzuszek bo to ciążowy " - krew aż w żyłach gotuję się. Pierwszy raz mi wyskakuje z takimi tekstami ! Dla przypomnienia mam dziś 7 dpo
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ann89 wrote:Domowe sposoby Jak jest podbarwion krwia?? do lekarza!!!! I wymaz na ureaplazme!
ehh co jeszcze się przypałęta podczas tych starań... spróbuję zadzwonić do tego urologa co M idzie w środę żeby mnie tez wcisnął chyba że sie unormuje
aaa czytam ureoplazmie i aż mi się włosy zjeżyły...
PS długo leczyłaś tę wredotę???Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2017, 22:11
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Amy333 wrote:Ja tak mam w tym cyklu, juz nie wyrabiam tak mnie bola. Szczegolnie jak biustonosz zdejme:/
Provita-Paliga
⛄⛄⛄