LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:A ja cały czas jestem ale dziś w biegu, właśnie dopijam lampkę wina i was podczytuję. Moje wakacje stoją pod znakiem zapytania jak na razie.
Ale dziś tak duszno że nie ma czym oddychać!! Własnie przechodzi nawałnica.
A od wczoraj strasznie irytuje mnie M !!!
Chodzi i do wszystkich znajomych rozpowiada że " Flo ma fajny brzuszek bo to ciążowy " - krew aż w żyłach gotuję się. Pierwszy raz mi wyskakuje z takimi tekstami ! Dla przypomnienia mam dziś 7 dpo
Ja tam mocno trzymam kciuki żeby to był brzuszek ciążowyFlowwer lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Lena21 wrote:https://www.gdziepolek.pl/produkty/63514/pregnyl-iniekcja/apteki?Lng=19.94497990000002&Lat=50.06465009999999&Rad=17580&Loc=Krak%C3%B3w
Może tez ta stronka pomoże Ci w poszukiwaniachCzarna81
22 cs. -
gg88 wrote:to się stało dopiero teraz, w ciągu dnia nic mnie nie bolało dopiero wieczoram zaczęłam mieć okropne parcie na pęcherz ale myślałam że po tym że w pracy wypiłam 2 litry wody...
ehh co jeszcze się przypałęta podczas tych starań... spróbuję zadzwonić do tego urologa co M idzie w środę żeby mnie tez wcisnął chyba że sie unormuje
aaa czytam ureoplazmie i aż mi się włosy zjeżyły...
PS długo leczyłaś tę wredotę???
Futagina, no-spa i zazwyczaj antybiotyk oraz dużo pić wody na przepłukanie cewki
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
gg88 wrote:to się stało dopiero teraz, w ciągu dnia nic mnie nie bolało dopiero wieczoram zaczęłam mieć okropne parcie na pęcherz ale myślałam że po tym że w pracy wypiłam 2 litry wody...
ehh co jeszcze się przypałęta podczas tych starań... spróbuję zadzwonić do tego urologa co M idzie w środę żeby mnie tez wcisnął chyba że sie unormuje
PS długo leczyłaś tę wredotę???Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnygg88 wrote:to się stało dopiero teraz, w ciągu dnia nic mnie nie bolało dopiero wieczoram zaczęłam mieć okropne parcie na pęcherz ale myślałam że po tym że w pracy wypiłam 2 litry wody...
10 dni tylko. Ale przez kilka lat najpewniej dzieki niej nie mialam owulacji. W pierwszym cyklu po wyleczeniu wrocila
Objawow zadnych nie mialam. Zadnych. No moze procz nawracajacego zapalenia pecherza -
Może masz w domu jakaś furagine ? Przyniesie szybko ulgę, ale do lekarza i tak warto pójść -
Mój M tez mnie dziś trochę podrażnił, bo wrócił z pracy i mówi ze wszyscy go codziennie pytają o moja temperaturę bo im opowiada o tym -
nick nieaktualnyJa sie z wami zegnam. Nie ma szans zeby maz zmienil zdanie. Wczoraj jeszczw taka 2msc kruszynke mialam na rekach i nic ;( i tez widzial i wie ze myslalam ze sie poplacze. Z rana test zrobilam i negatyw. Piersi bola tak jakby mi mialo je rozsadzic. Odbija mi sie. Boli w pachwinie. I nic. Ani bladej kreski nie bylo wiec to pewnie pms. Dzieki za te dwa miesiace. I zycze wam duzo szczescia i maluszkow. Szczegolnie moim kochanym weterankom
-
Flowwer wrote:A ja cały czas jestem ale dziś w biegu, właśnie dopijam lampkę wina i was podczytuję. Moje wakacje stoją pod znakiem zapytania jak na razie.
Ale dziś tak duszno że nie ma czym oddychać!! Własnie przechodzi nawałnica.
A od wczoraj strasznie irytuje mnie M !!!
Chodzi i do wszystkich znajomych rozpowiada że " Flo ma fajny brzuszek bo to ciążowy " - krew aż w żyłach gotuję się. Pierwszy raz mi wyskakuje z takimi tekstami ! Dla przypomnienia mam dziś 7 dpo
Wiesz ile takich historii czytałam już w necie !? Faceci też mają dobrą intuicję w 7 dpo już się może coś powoli dziać ! Trzymam cały czas kciuki :*
gg88 u mnie podczas 6 miesięcy starań przerobiłam chyba wszystko infekcja bezowulacyjny krwawienie kilka razy w cyklu dopiero 5cykl był normalny i się udało myślę, że nic nie dzieje się bez powodu (wiem marne pocieszenie) -
nick nieaktualnyCześć, mamy wtorek zaczynam dzis startować z lekami i ... mamy 2rocznice ślubu. Serio tak bardzo wiezylam, ze dzis to juz będziemy w 3 No ale los ma dla Nas inne plany.
Kolejny dzien z kalendarza skreślony i coraz bliżej piatek:)Lunaris, Bocianiątko, innamorata88, KateHawke, zubii, Yoselyn82, blue00 lubią tę wiadomość
-
melunia91 wrote:Ja sie z wami zegnam. Nie ma szans zeby maz zmienil zdanie. Wczoraj jeszczw taka 2msc kruszynke mialam na rekach i nic ;( i tez widzial i wie ze myslalam ze sie poplacze. Z rana test zrobilam i negatyw. Piersi bola tak jakby mi mialo je rozsadzic. Odbija mi sie. Boli w pachwinie. I nic. Ani bladej kreski nie bylo wiec to pewnie pms. Dzieki za te dwa miesiace. I zycze wam duzo szczescia i maluszkow. Szczegolnie moim kochanym weterankomCzarna81
22 cs. -
gg88 wrote:Ja tam mocno trzymam kciuki żeby to był brzuszek ciążowy
U mnie to mega wzdęcia i zaparcia ale nie powiem w lustrze fajnie wygladam ehhhh
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
zubii wrote:Wiesz ile takich historii czytałam już w necie !? Faceci też mają dobrą intuicję w 7 dpo już się może coś powoli dziać ! Trzymam cały czas kciuki :*
Ogólnie mam ochotę go zastrzelić
Mój M ma zerową intuicję która się kończy na kupnie dobrego Karchera
Rucola, Bocianiątko, innamorata88, Sarna84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
https://ovufriend.pl/graph/8faf2bbd762c11fd02cd659e6a6c4294
Dziewczyny tak mnie korci żeby zrobić już test.... HELP
Wiem, ze za szybko, ale chyba nigdy nie miałam tak równej i wysokiej temp -
Dobry.
Inna usg maluchów mnie rozczulają. Niech ten Twój szkrab mocno bije na kolejnej wizycie. Serducho jak dzwon będzie!
Zawalam się robotą i byle do kolejnych dni.innamorata88 lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Ja miałam wczoraj straszny dzień. Mój dziadek zmarł... Więc może lepiej, że jednak beta negatywna, bo mam teraz strasznie dużo nerwów
33 lata
05.2017 - sono hsg, oba jajowody drożne
1 IUI - 19.09.2017 --> ☹️, 2 IUI - 12.01.2018 --> ☹️
Endometrioza IV stopnia - laparoskopia i usunięcie zrostów i torbieli, histeroskopia 12.2018
3IUI - 14.02.2019 --> ☹️, 4IUI - 13.04.2019 --> ☹️
Lipiec 2019 - 1 procedura. Długi protokół
22.08.2019 - punkcja, 1 blastka. 11 zamrożonych oocytów.
27.08 - transfer blastki 2BB ☹️
13.09 - start II procedury. Długi protokół
21.10 - punkcja, 20 pobranych, 12 się zapłodniło. Mamy ❄️❄️ 3 dniowe i ❄️❄️❄️❄️ blastki (3.2.2, 3.2.2, 2.2.2, 3.2.3)
24.10 - transfer 2 zarodków 3 dniowych (12AB, 9A) beta 3,56 - cb
27.11 - transfer blastki 3BA
3 dpt - beta <0,1, 7 dpt - beta 66,54, 9 dpt - beta 201,
12 dpt - beta 665,7
19 dpt - beta 9957, mamy pęcherzyk i ciałko żółtkowe 🎉
23 dpt - mamy serduszko ♥️ -
innamorata88 wrote:Dziewczyny już jestem wszystko Ok, ale kartę będziemy zakładać dopiero za 1,5 tygodnia jak maluch da łaskawie lepiej pomierzyć serducho na razie mamy 8,05mm, a cały pęcherzyk 25mm.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c76035920f0.jpg
Po mału tu syfię, a rozkręcę się jak doczekam karty ciąży.
Piękny mały cud Spokojnych i nudnych 8 miesięcy teraz życzę I niech już pozwoli mamusi usłyszeć porządnie serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2017, 08:19