LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A mnie rozłożyło.. chora jestem przez co ovu wyznaczył owu, kazałam mu zignorować wyższe temperatury (zwłaszcza, że serduszek nie było :PP).
Mam testy Allegro, ale przeglądałam sobie galerie i wygląda jakby one słabo pokazywały - widziałam kilka porównań facelle do allegro. No i chyba w tym cyklu się skuszę i będę robiła równocześnie facelle żeby porównać.
Na razie na testach - biaaaaaaaało.
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Inna, problemik trzymamy mocno kciuki!!
Summer trzymam kciuki zeby beta spadla
Zgredek mam nadzieje ze przeczucia cie nie myla
Bajkaa przykro mi
Ann89 trzymam kciuki za kolejny cyklZgredek 12, problemik, Ann89, Bajkaaa lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Zaczynają mnie nachodzić myśli, że się znów nie udało...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2017, 11:59
Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
Dziewczyny czy tylko mi brakuje cierpliwości? Jak sobie z tym radzicie?
Poziomka92 lubi tę wiadomość
17.07. 2017-> 2 cs z clo
19.08.2017-> cykl bez stymulacji
30.09.2017 - > 3 cykl z clo bez owulacji
26.10.2017 - 4 cykl z clo
W 2017-2018 - stymulacje cykli + dwie inseminacje
2018- 2020 starania naturalne
2020 - nieudane stymulacje + propozycja in vitro od lekarza
01.2021 - stymulacja do IVF
02.2021 - punkcja, transfer odroczony
Transfer 1 - nieudany
Transfer 2 - poronienie zatrzymane w 10tc
Transfer 3 - ciąża biochemiczna
Transfer 4 - nieudany -
Nie wiem jak inne dziewczyny,ale ja z czasem nauczyłam się czekac. Życie i doświadczenia cierpliwości najlepiej ucza
Po ponad dwóch latach nawet testów ciazowych nie kupuję tylko grzecznie na wszystko czekam.Zgredek 12, Ruth, Poziomka92 lubią tę wiadomość
-
Ja wychodzę z założenia, że lepiej się pozytywnie zaskoczyc niż nie zobaczyć nic, jak głupek wypatrywac cieni cienia pod każdym mozliwym kątem, łudzić się, że to może za wczesnie i czekac kolejne dwa dni na kolejny test... po co??
Dla zdrowia psychicznego lepiej jest zaskoczyc się pozytywnym testemzubii, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
😇😁😇😇😁 -
ewelina1991 wrote:Dziewczyny czy tylko mi brakuje cierpliwości? Jak sobie z tym radzicie?
zubii, KateHawke, Karma88, kaha, Jedna_z_Wielu, Lunaris lubią tę wiadomość
-
OvuGrażyna wrote:Dziewczyny zbadalam dziś betę po 48h. Pierwsza beta 188.2 a druga 553.7 czy to nie za dużo wzrosło?
-
ewelina1991 wrote:Dziewczyny czy tylko mi brakuje cierpliwości? Jak sobie z tym radzicie?
Ja za każdym razem sobie obiecuje, że nie będę wariować, kupować testów i za szybko ich robić..dziś 35dc, a już zdążyłam zrobić z pięć pokiciał mi się ten cykl całkowicie ..probuje wrzucić na luz i tłumacze sobie, że mam czas, dwoje dzieci w domu..ale ciężko mi to przychodzi:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2017, 13:16
-
Ruth wrote:
U mnie też późna implantacja i test wyszedł dość późno. Doszłam do wniosku że w moim przypadku test można zrobić dopiero po akoku tempki takim jak Twój. Podejrzewam że jutro lub pojutrze już coś wyjdzie i tego Ci życzęTp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Mam pytanko, czy kogoś po Bromergonie zalewał śluz w II fazie cyklu? Mam 9dpo i mój śluz zazwyczaj był kremowy i raczej suchy. A teraz mam wodnisty i to tak, że potrzebuję wkładki. Może to być skutek obniżenia prolaktyny?
-
OvuGrażyna wrote:Dziewczyny zbadalam dziś betę po 48h. Pierwsza beta 188.2 a druga 553.7 czy to nie za dużo wzrosło?Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Ann89 wrote:Co myslicie o takich plytkach na podloge do kuchni?
https://www.castorama.pl/produkty/wykonczenie/plytki-scienne-podlogowe-i-elewacyjne/plytki-podlogowe/gres-vesala-60-x-60-cm-decor-grey-1-44-m2.html#product
Płytki fajne, M się przekona jak zobaczy na podłodze
Tyle napisałyście, ze jak teraz usiadłam po pracy to nie nadążam czytać :p
Temperatura mi dziś odrobinkę spadła i już od razu mam deprechę, ale muszę się pozbierać wziąć głęboki oddech i jeszcze cztery dni wytrzymać do testowania.