LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Beta zrobiona, progesteron przy okazji też zrobiłam i czekam..po południu mają być wyniki.
@ wciąż nie ma, ani żadnych objawów, a zawsze umierałam dwa dni przed @-migrena i bóle brzucha, piersi rozsadzało tydz przed, a tu nic.. ciekawa jestem co ta beta dziś pokażeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 11:02
OjMaryś lubi tę wiadomość
-
witam:) jestem mamą rocznej Martynki i staramy się o braciszka lub siostrzyczke dla córusi:) dzis jest 27dc dzien miesiączki której jeszcze nie ma. test ujemny:( brzuch boli od kilku dni ale słabiej niż na miesiączke, czasem zaboli lewyjajnik z ktorego prawopodobnie była owulacja( nie miłąm monitoringu ale dosc dobrze wyczuwam owulke, śluz, bóle temp). 12 dc prawdopodobnie miałam owulacje. 18 dc czułam w podbrzuszu delikatne kłucia ktore zaczely sie w nocy i trwały cały dzien z przerwami. żyję nadzieją ze moze akurat? karmie nadal piersią, staram się ograniczac. to moj 4 cykl starań. miesiaczka wróciła kilka miesiacy temu. moj pierwszy cykl po porodzie trwał 29 dni. pozniej 26,25,26
trzymajcie kciukiTakaSobie -
Agniechaaaa wrote:Flo to już po jutrze Śnieżynka i Śnieżynek wracają że mną aby poznać rodzinkę i cudowne e-ciocie!!! Chcę już być po transferze niewiele czemu ale tym razem się po prostu boję
Agniecha - nic dziwnego, że się boisz.. Wiele przeszłaś. Ale stanęłaś znów do walki i w końcu wygrasz Śnieżynka i Śnieżynek musza zostać tym razem na całe 9 miesięcy !OjMaryś, Agniechaaaa, zubii lubią tę wiadomość
-
panan12 wrote:To ostatnio do mnie do pracy przyszła kupić kobieta w ciąży piwo i papierosy a ja sobie myślę jaki ten świat jest niesprawiedliwy
Może nie dla siebie ? JA też ostatnio kupiłam piwo dla męża - ot tak zobaczyłam "dziwne" (on lubi takie rzadziej spotykane) i chciałam sprawić mu przyjemność Ale ja nie piję -
Ruth wrote:Beta zrobiona, progesteron przy okazji też zrobiłam i czekam..po południu mają być wyniki.
@ wciąż nie ma, ani żadnych objawów, a zawsze umierałam dwa dni przed @-migrena i bóle brzucha, piersi rozsadzało tydz przed, a tu nic.. ciekawa jestem co ta beta dziś pokaże -
Ruth wrote:Beta zrobiona, progesteron przy okazji też zrobiłam i czekam..po południu mają być wyniki.
@ wciąż nie ma, ani żadnych objawów, a zawsze umierałam dwa dni przed @-migrena i bóle brzucha, piersi rozsadzało tydz przed, a tu nic.. ciekawa jestem co ta beta dziś pokażeTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
emi2016 wrote:Może nie dla siebie ? JA też ostatnio kupiłam piwo dla męża - ot tak zobaczyłam "dziwne" (on lubi takie rzadziej spotykane) i chciałam sprawić mu przyjemność Ale ja nie pijęTomasz 09.2018
Flowwer, może tym razem intralipid i encorton dadzą radę i maluch dobrze się przyklei!! Nie śledzę wątki o immuno, ale dziewczyny polecają Paśnika. Może warto do niego zajrzeć?
Ja dzisiaj jednak idę na usg do innego lekarza, do przyszłej środy nie wytrzymam w tej niepewności. Oby pokazało się serducho. Od wczoraj męczą mnie mdłości i wymioty. Mam nadzieję, że to dobry znak.zubii, blue00, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
gg88 wrote:o kolejna zaciążona która nas śledzi pozdrowienia dla ciebie w dwupaku i czekamy na wiruski ciążowe dopiero pamiętam jak nas informowałaś o II kreseczkach a tu już wkraczasz w II trymestr jak ten czas leci
Jeszcze trochę do 2 trymestru, siedzę jak na bombie... I nie mogę się doczekać, mam nadzieję, że wtedy trochę odetchnę...
A śledzić Was, śledzę - trzymam za Was wszystkie mocno kciuki !!! Niedawno byłam w tej samej sytuacji co Wy - w 20 cyklu już zwątpiłam, że się uda, a jednak Nie można wątpić !Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Flowwer, może tym razem intralipid i encorton dadzą radę i maluch dobrze się przyklei!! Nie śledzę wątki o immuno, ale dziewczyny polecają Paśnika. Może warto do niego zajrzeć?
Ja dzisiaj jednak idę na usg do innego lekarza, do przyszłej środy nie wytrzymam w tej niepewności. Oby pokazało się serducho. Od wczoraj męczą mnie mdłości i wymioty. Mam nadzieję, że to dobry znak.Tomasz 09.2018
91Ewela09 wrote:Inna musi byc dobrze, mocno trzymam kciuki &&&
Mikołaj juz wie ze bedzie miał rodzeństwo?Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Inna czekam na ten piatek jak na szpilkach ... A potem te dni na betę eh będzie ciężko
Czekam na wiadomości z wizyty ale wiem, że będzie dobrze
Ewela, dam znać po :* oby to były dobre wieści!!Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyzubii wrote:Inna mocne kciuki :*
Aga ja także nie mogę się doczekać twoich bałwanków u mojej koleżanki była taka sama historia jak u was a teraz ma cudowna parkę
Takie historie zawsze ratują moje serce może słonko Nam teraz zaświeci !!!
Inna już czekam na fotkę maluszkainnamorata88 lubi tę wiadomość