Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
martika wrote:believe dziękuję, 4cs, ale wcześniej 4 cykle musiałam jeszcze czekać żeby móc zacząć te starania.
Zdecydowałam się nie czekać do 7go z testowaniem, bo martwi mnie trochę wynik progesteronu więc jeśli się udało to od razu lecę jutro powtórzyć badanie i dzwonię do gina czy suplementować.
3mam kciuki za Twoje testowanie !
No to jasne - testuj. Wierzę, że zobaczysz 2 kreski, należą Ci się rano daj znać koniecznie co Ci wyszło, chociaż jest jedna możliwość na pewno przed pracą tutaj zaglądnę.martika lubi tę wiadomość
-
Jesteście kochane, po prostu kochane, nigdy nie myślałam, że przez internet można otrzymać takie wsparcie. Dziękuję Wam bardzo i mam nadzieję, że wszystkie będziemy mamusiami, bo wszystkie na to zasługujemy.
Mam jeszcze dla Was wiadomość, synek mojej przyjaciółki po 3 tygodniach walki o życie, bardzo trudnej walki, czasami niestety walki samych maszyn i sprzętów za niego, nie raz reanimowany, z wylewami do mózgu, sepsą, zapaleniem płuc, nadciśnieniem płucnym, skrajnym niedotlenieniem i szmerami w sercu został dzisiaj odłączony od respiratora i sam oddycha. To jest cud! I mocno wierzę, że każda z nas doświadczy swojego cudu.
Dobranoc dziewczyny, będę rano z informacjami.Madlene84, Morwa, believe, Kotowa, 25staraczka25, triss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mi dziś tempka podskoczyła. Co prawda po południu, ale i tak wynosiła 37,5! Co jak na mnie było mega wysoko. Trochę się czułam jakby mnie coś rozbierało - ból głowy, ciepło na policzkach i wrażenie jakbym miała gorączkę. Po herbatce z imbirem i miodem trochę mi przeszło.
Ciekawi mnie jak będzie jutro rano... no i oczywiście w dniu testu... co prawda potrzebne mi są wszystkie nadchodzące dni... to jednak chciałabym przyspieszyć czas i móc już znać wynik testu -
martika wrote:Hej dziewczyny, muszę Was rozczarować. Nie testowałam, temperatura mi spadła, nigdy tak nie miałam, ale widocznie zioła uczyniły zmiany w moim cyklu. Jeszcze nawet nie wstałam sie wysikać, ale nie ma sensu testować.
Ze mnie doradca byle jaki, bo sama boję się testować, ale czy nie chcesz chociaż spróbować skoro już kupiłaś test? Może ten spadek nie znaczy nic złego? Zaciskam cały czas kciuki -
Aniu, piękny skok i głowa do góry, bo wydaje mi się, że sama w siebie nie wierzysz
martika, to poczekaj jeszcze trochę. Skoro miałaby być to @, to raczej powinna przyjść dzisiaj lub jutro, prawda? A jak do środy nie przyjdzie, to wtedy zatestujesz.
A ja już zgłupiałam - według OF @ miała u mnie przyjść początkowo 5.11, później ją przesunęła na 4.11, a patrzyłam teraz na prognozę cykli, to według niej powinna przyjść 6.11. Ale skoro cykle mam 28 dniowe to faktycznie by się to zgadzało. -
Kotowa mam zamiar walczyc dalej! Tak jak wszystkei dziewczyny tutaj! Jednak wiadomo jak jest jak mimo wielkiej nadziei przychodzi @. Tym bardziej, ze ja jestem po poronieniu niedawnym. Wiec to jeszcze wieksze rozczarowanie. Ale poczytalam sobie troche rozne watki i jakos znow pozytywnie sie nastawilam. Tak jak martika pisze, ja tez nie spodziewalam sie, ze przez internet mozna otrzymac takie wsparcie. Milo, ze istnieja takie miejsca jak te, gdzie jest tyle ciepla i zrozumienia. Dzieki takim dziewczynom ja wy az chce sie dalej wlaczyc
believe, Kotowa, Madlene84, Chica Mala lubią tę wiadomość
-
believe mi się wydaje, że 5go powinna być u Ciebie, jeśli masz fl 14 dni, ale patrząc na Twój wykres to się bym jej nie spodziewała.
Ja już jestem tak pewna tej @ że jak wstanę to idę na kawę i zapalę sobie fajkę. Zdradzę Wam mój małpowy objaw, który występuje u mnie drugi cykl- mrowienie pochwy
Eh, myślałam, ze będzie mi dane wysłanie Wam ziółek, ale niestety będą mi jeszcze potrzebne, może dzisiaj pójdę kupić orzechy brazylijskie, bo już nie mam, coś jeszcze radzicie na nowy cykl? -
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny jak tam??? Martika mam nadzieję że to jednak nie spadek na @ ale nic nie mówię szkoda że nie testowalaś mimo to
Ania u Ciebie piękne zagnieżdżenie było oby tak zostało
ja się zbieram do pracy już koniec laby miłego dnia i zaglądne później