Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:Zetka szczerze mówiąc ja nie wiem kiedy mogła być, jest póki co linia przerywana, więc to nie jest pewne, tak czy tak nie sądzę, że ten antybiotyk na tym etapie mógłby jakoś źle zadziałać na fasolkę
Mam ogromną nadzieję że w razie czego antybiotyk nic złego nie zrobi. Lekarka mi tak mówiła, ale i tak się boje o różne wady itp.. Tfu tfu tfu. Wiecie jak jest.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Doris powodzenia w listopadzie
Zetka wg mnie 15dc owulka bo i tempka odbiła w górę i testy owu pozytywne.
a ja też zgłupiałam w tym cyklu, testy pokazały mi pik w sobote rano czyli teoretycznie w niedzielę powinnam mieć owulkę. Bardzo wczesnie bo normalnie 14-15-16dc. Tempka dziś jeszcze mocno w dole. Sluz niby jeszcze rozciągliwy trochę, ale bardziej wodnisty. Poplątanie z pomieszaniem.
Zetka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzymam kciuki za Was dziewczyny! Oby te które jeszcze @ nie dostały zobaczyły 2 kreski na teście!
Martika, ja wciąż trzymam kciuki za Ciebie!
Ja sama nie wiem jak wytrzymam ten tydzień, bo już bym najchętniej test zrobiła. Nie lubię czekać i nie lubię żyć w niepewnościmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Doris wiem, że Tobie przykro i współczuję, że się nie udało, ale przynajmniej możesz już zacząć od nowa, głowa do góry
Storczyk, co tam u Ciebie?
Triss może owulka dopiero będzie, a testy pokazały wcześniej, bo były jakieś przymiarki.
Chica dzięki, ale tak jak pisałam, czekam na tą @ wredną i niech szybko przychodzi. -
Chica Mala wrote:Trzymam kciuki za Was dziewczyny! Oby te które jeszcze @ nie dostały zobaczyły 2 kreski na teście!
Martika, ja wciąż trzymam kciuki za Ciebie!
Ja sama nie wiem jak wytrzymam ten tydzień, bo już bym najchętniej test zrobiła. Nie lubię czekać i nie lubię żyć w niepewności -
nick nieaktualny
-
martika wrote:Doris wiem, że Tobie przykro i współczuję, że się nie udało, ale przynajmniej możesz już zacząć od nowa, głowa do góry
Storczyk, co tam u Ciebie?
Triss może owulka dopiero będzie, a testy pokazały wcześniej, bo były jakieś przymiarki.
Chica dzięki, ale tak jak pisałam, czekam na tą @ wredną i niech szybko przychodzi. -
nick nieaktualnyAnia24 wrote:Chica Mala u mnie też jeszcze 6 dni do testowania i też się zastanawiam jak to przeżyję
Damy radę! Ja powinnam testować 12-go, ale ze względu na weekednowy wyjazd chcę spróbować tym mocniejszym testem... jak będzie negatyw to poczekam i zrobię w odpowiednim terminie -
Ja chyba jutro testuję i będzie wszystko jasne. Boli mnie lewy jajnik. Nawet na wykresie zaznaczyłam ból owulacyjny, bo tak mnie właśnie boli. Ehhhhh wiem, że będzie jedna krecha, ale żeby już się przez przypadek nie nakręcać i nie łudzić... zrobię ...