Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
martika wrote:Nusia, na razie to ja zaciskam kciuki za Was, bo ja to teraz jestem w lesie w porównaniu do Was, zazieleńcie pięknie listopad.
Madlene no niestety moje plany często legną w gruzach, ale w końcu może jakoś przyniosą oczekiwany rezultat. Mam nadzieję zobaczyć u Ciebie piękny skok
Agata nie chcesz udostępnić nam wykresu? Ananas jest dobry na zagnieżdżenie, ale koniecznie z tym twardym środkiem
Ale wzielam się za picie wody z przypomnieniem w telefonie bo inaczej też piję niewiele.
PPowinnam się skupić na szukaniu pracy a sie skupiam na owu -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Nie pij wody 2 godziny przed testem owu i rób go najlepiej do godziny 16 to wyjdzie ok ja to już przerabialam testy robiłam ok 22 i nic nie wychodziło bo byłam już przez cały dzień tak " wysikana" , że hej.
Mi zaczęły wychodzić pozytywne jak robiłam między 15 a 18 -
Morwa wrote:Nie pij wody 2 godziny przed testem owu i rób go najlepiej do godziny 16 to wyjdzie ok ja to już przerabialam testy robiłam ok 22 i nic nie wychodziło bo byłam już przez cały dzień tak " wysikana" , że hej.
3 dni temu byl cien cienia
2 dni temu slabiutka kreska
Wczoraj i dzis calkowicie NIC
Jutro sprobuje zrobic pozniej...
ania ja lubie tyle ze nie pamietamo tym
-
nick nieaktualnykurcze ja też mam problem z tym piciem wody, lubię, ale nie pamiętam aby regularnie się nawadniać, jakoś nie czuję potrzeby
w pierwszych 2 tygodniach cyklu jeszcze jakos się pilnowałam a teraz masakra, dopiero wieczorem nagle zaczyna mi się chcieć pić
Myszko poczekaj, bo szkoda teraz tracić test a za kilka dni już na pewno wyjdzie pozytywnymałaMyszka lubi tę wiadomość