Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhehe Juwelka obyś już nie musiała więcej czekać na ovu ja póki co nie mam w domu nic, kupię dopiero w piątek żeby wcześniej mnie nie kusiło
Storczyk oj tak, będzie się działo, ale oby pozytywnie którejś z nas musi się udać! nie ma innej możliwości -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia wrote:Juwelka czasami brak objawów to też objaw
w weekend czeka nas wielkie testowanie testujesz TY, ja, pewnie Ania i She Wolf ktoś jeszcze??
Ja w piątek rano, bo wieczorem ruszamy w podróż... ale jak nie będzie nic na teście, to zabieram jeden na weekend
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oooo Nusia będzie się widzę jakiś romantyczny wieczór w tej łazience dzisiaj odbywał, muszę i ja przez okres cały dom wypucować, wannę, pralkę, stoły, lady, łóżka
Zacznę od jutra, bo dzisiaj boli mnie brzuch
Nie to żebym wyrzucała, tylko nie wiem gdzie sie Wam tak spieszy do nowego miesiąca. Toż Wy jeszcze lipcówki będziecie. -
-Martika,
od poronienia różnie,ale bez strasznych rozbieżności. 29-33 dni.
Ten miał 25, ale gin kazał mi odstawić dupka w 8 dniu bo myślałam, że cycki mi eksplodują (moim zdaniem, to nie to, bo bolały mnie już od 10dc, no ale nic...)
Od jutra biorę pierwszy raz CLO, a w piątek 14tego idę na monitoring.
Piwa nie lubię, ale moje wino już się do mnie uśmiecha -
nick nieaktualnyMartika nam się absolutnie nie spieszy do nowego miesiąca, a tym bardziej do nowego cyklu jak sama nazwa mówi: listopad należy do nas, a więc wszystkie będziemy mieć w listopadzie II kreseczki na teście hehe
romantyczny wieczór to nie wiem czy będzie, bo przez ostatnie dni jestem trochę nieznośna dla męża haha i się wkurza że nie dam się dotknąć, ale widocznie już pojawiają mi się humorki przed @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny